Taha Tekstil sahibi nereli?

Taha Tekstil kime ait?

Taha Tekstil‘in sahibi, LC Waikiki’nin küçük ortağı İsmail Hakkı K.”

Taha Holding ne iş yapar?

TAHA GİYİM, LC Waikiki’nin bir iştiraki olarak yurt içi fason üretim organizasyonunu yönetmek amacıyla 2000 yılında kurulmuş, Örme, Dokuma, Denim, Dış Giyim ve İç Giyim ürün gruplarında uzman kadrosuyla faaliyetlerine devam etmektedir.

Küçükler Holding sahibi kim?

2003 yılına kadar grubun Genel Müdürlük görevini üstlenen Vahap Küçük, 2003 yılından sonra perakende şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na geçti. Aynı zamanda ortaklarının tamamını Küçük Ailesi’nin oluşturduğu Küçükler Holding‘in kuruluşunu gerçekleştirip Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

Dizdar ailesi kimdir?

Taha Holding veya Taha Grubu İstanbul merkezli şirketler topluluğu. Türkiye’nin önemli hazır giyim şirketlerinden LC Waikiki’yi bünyesinde bulundurmaktadır….Taha Holding.

Kurucu Dizdar Ailesi Küçük Ailesi Kısacık Ailesi
Kilit kişiler Vahap Küçük (Yönetim Kurulu Başkanı) Şefik Yılmaz Dizdar İsmail Hakkı Kısacık
Website tahagroup.com

LC Waikiki sahibi Türk mü?

1997 yılında grup, kendi markasını oluşturmak için araştırma çalışmaları yaparken, Fransız LC Waikiki firmasını satın almaya karar vermiş ve satın almıştır. Artık bir Türk markası olan LC Waikiki aynı yıl içerisinde Türkiye genelinde 21 mağaza ile hizmet vermeye başlamıştır.

Tema Holding sahibi kim?

LC Waikiki’nin iç piyasadaki toptan satış organizasyonunu yönetmek amacıyla Taha Holding tarafından kurulan Tema Tekstil’in yönetimine de kurucu/yönetici ortak olarak Mustafa Küçük’ün abisi Vahap Küçük getirilmiştir.

LC Waikiki’nin sahibi kim nereli?

1961 Malatya doğumlu. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra ticarete atıldı. 1990 yılında İstanbul’a yerleşti ve Tema Tekstil’in kurucu ortakları arasında yer aldı. Bu süre zarfında Marmara Üniversitesi Stratejik İşletmecilik Yönetimi ihtisas programını tamamladı.

LC Waikiki sahibi Mustafa Küçük Kimdir?

CEO, Makina Mühendisi, İş Adamı Makina Mühendisi, İş Adamı, Tema Grubu’nun CEO’su. 1963 yılında Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Malatya’da tamamladı. Kısıtlı eğitim imkânlarına rağmen o dönemde ilçesinden üniversiteyi kazanan iki kişiden biri oldu.

Şefik Yılmaz kimdir?

Şefik Yılmaz Dizdar (d. 1938) Türk milyarder ve iş insanıdır. 34 ülkede 700 mağazası ve yıllık 2 milyar doların üzerinde satışı olan bir Türk giyim, ev eşyası üreticisi ve perakendecisi olan LC Waikiki’nin sahiplerinden biridir. Kardeşi Vahap Küçük, LC Waikiki’nin CEO’su ve sözcüsüdür.

LCW gerçek sahibi kim?

LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri TicaretLC Waikiki / Üst kuruluşu

LC Waikiki sahibi kimdir?

Zaman içerisinde markanın kurucu iki ortağının ayrılmasıyla birlikte LC Waikiki, tek hissedar olarak George Amouyal’a geçmiştir. LC Waikiki‘nin üreticisi ve aynı zamanda Türkiye lisansörü olan Taha grubuna bağlı Tema Tekstil ise 1997 yılında LC Waikiki markasının tüm dünyadaki haklarını satın almıştır.

Mehmet Küçük LCW kimdir?

1963 Malatya Doğanşehir doğumlu olan, Mustafa Küçük ilk, orta ve lise eğitimini Malatya’da tamamladı. 1984 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Küçük, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde, Makine Mühendisliği alanında master eğitimini tamamladı.

Berna Akyüz Öğüt kimdir?

LC Waikiki Mağazacılık Genel Müdürü Berna Akyüz Öğüt oldu. Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme lisansını tamamladıktan sonra aynı üniversitede yüksek lisans (MBA) yapan Berna Akyüz Öğüt, kariyer hayatı boyunca; Genpa, Avea, Turkcell ve Yıldız Holding gibi sektöründe önde gelen şirketlerde görev aldı.

LC Waikiki ortakları kimlerdir?

Taha Tekstil, daha sonra ise Taha Holding, sermayedar ortak olarak Şefik Yılmaz Dizdar ve kurucu/yönetici ortak Mustafa Küçük tarafından yüzde 50’şer ortaklık ile kurulmuştur.

Şefik Yılmaz nereli?

Şefik Yılmaz Dizdar
Doğum 1938 (83-84 yaşında)
Milliyet Türk
Meslek İş insanı
Tanınma nedeni LC Waikiki’nin ortak sahibi