Türk Hava Yolları iş başvurusu nasıl yapılır?

THY işe nasıl girilir?

Açıklamaya göre, başvurular kariyer.thy.com sitesi üzerinden alınacak. İlan kriterlerini sağlayan adaylar, online uygulama, test ve mülakat süreçlerine katılacak.

THY alım var mı?

THY bünyesine 700 kadın kabin memuru personel alımı yapılacağını, ilan hususu dahilinde şartları ile beraber duyurdu. İlan kriterlerinden başarı ile geçen adaylar online uygulama, test ve mülakat süreçlerine katılacak.

THY nasıl başvurulur?

THY‘nin resmi insan kaynakları sitesi “kariyer.thy.com” üzerinden açılan ilana, 1 Ocak 1992-31 Aralık 2002’de doğmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadın adaylar başvuru yapabilecek.

THY kabin memuru başvuru nasıl yapılır?

Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet ortamında, THY AO resmî sitesi kariyer.thy.com üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir.

Hosteslik Başvurusu Nasıl Yapılır?

THY kabin memuru iş başvurusu nereden yapılır? Türk Hava Yolları personel alımı ilanlarına online yada dijital kanallar aracılığı ile başvuru ypılıyor. Adaylar bin kabin memuru alımı ilanına THY AO resmî sitesi kariyer.thy.com üzerinden başvurmaları gerekmektedir.

THY sınavına kimler girebilir?

Aranan Nitelikler

  • T.C. …
  • En az önlisans derecesi mezunu (örgün veya açık öğretim) olmak,
  • 01.01.1989 tarihinden sonra doğmuş olmak,
  • Boy uzunluğunun 157 cm’den kısa, 195 cm’den uzun olmaması ve beden-kitle endeksine (20-30 aralığında) uygun olmak,

THY sınavları nasıl oluyor?

THY, iki adet yazılı sınav ve bir adet sözlü mülakat yapmaktadır. Yazılı sınavlardan yeterli puanı almanız sonucunda sözlü mülakata girmeye hak kazanırsınız. Yani önceliğiniz, yazılı sınavlar olmalı….Sınav konuları ise temel olarak şu şekilde;

  • Temel matematik.
  • Mantık.
  • Şekil yeteneği.
  • Grafik yorumlama.
  • Türkçe becerileri.

6 Oca 2020

THY kabin memuru Alımı Yapacak mı?

Peki, THY kabin memuru alımı başvuru şartları neler? 12 bin üzerinde kabin memuru ile uçuş operasyonlarını sürdüren THY, istihdamı arttırmak için yeni bir alım gerçekleştiriyor. Bin kadın kabin memurunun işe alınacağını açıklayan THY iş ilanı yayımladı.

Türk Hava Yolları devletin mi?

Bu geniş uçuş ağı sayesinde dünyanın en çok ülkesine sefer düzenleyen havayolu unvanına sahiptir. 24 Şubat 2017 yılında yayımlanan kararname ile devlete ait %49,12 oranındaki hissenin Türkiye Varlık Fonu’na devredilmesi kararlaştırılmıştır.

THY pilot olmak ne kadara mal olur?

Pilotaj Bölümü Öğrenim Ücreti : 2021-2022 Öğretim yılında Sivil Havacılık Yüksekokulu, Pilotaj programı (yıllık) 64.000 TL ve ayrıca, Pilot Lisanslandırması için gerekli ücret: 58.500 Euro olmak üzere, uçuş eğitimi için ödenecek miktardır.

Hostes olmak için kaç kilo olmalı?

Aday en fazla 67 kg olabilir. En az 45 kg olabilir. Erkek Adaylar icin boy limitleri 170 – 190 cm arasidir. Bayan Adaylar icin boy limitleri 160 – 180 cm arasidir.

Bir hostes ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK EN YÜKSEK
Hostes 4.250 16.820

Hostes olmak için nereye başvurulur?

BAŞVURU ŞEKLİ VE İZLENECEK YOL; Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet ortamında, THY A.O. resmi web sitesi www.thy.com üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir.

Hosteslik sınavları nasıl olur?

Kabin Memurluğu ( Hosteslik) Sınav Süreci Havayolu şirketine göre sınav süreci değişebilir ancak THY sınav süreci da dahil olmak üzere çoğu havayolu şirketinde adaylar genel yetenek sınavı ve İngilizce dil sınavı olarak 2 sınava tabi tutulur. Bu 2 sınavda da başarı gösteren adaylar mülakata girmeye hak kazanır.

THY uçuş Akademisi kimler başvurabilir?

Aranan Nitelikler

  • T.C. …
  • En az önlisans derecesi mezunu (örgün veya açık öğretim) olmak,
  • 01.01.1989 tarihinden sonra doğmuş olmak,
  • Boy uzunluğunun 157 cm’den kısa, 195 cm’den uzun olmaması ve beden-kitle endeksine (20-30 aralığında) uygun olmak,