YouTube Türkiyede ne zaman?

YouTube TR ne zaman geldi?

YouTube

Türü Yan kuruluş
Kuruluş tarihi 15 Şubat 2005)
Merkez 901 Cherry Avenue, San Bruno, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri
Hizmet alanı Dünya çapında, (erişim engelli ülkeler hariç)
Girişimci(ler) Steve Chen Chad Hurley Jawed Karim

YouTube ne kadar para veriyor?

İçerik oluşturucuların, poplerliklerine göre her bin görüntüleme başına ortalama kazançları 2 dolar ile 11 dolar arasında değişiyor.

YouTube hangi ülkelerde yasak?

Çin’de ise vatandaşların pek çok siteye erişimi yasaklamış durumdadır. YouTube da bunların başında yer almaktadır. 17 Ekim 2007 tarihinden beri ülkede YouTube‘a erişim yasaktır. Aynı doğrultuda, İran’da da YouTube‘a erişim 3 Aralık 2006 tarihinden beri engellidir.

YouTube kaç yıldır var?

Buradan hareketle geliştirilen YouTube, 14 Şubat 2005’te açıldı, ilk video da 23 Nisan 2005’te yüklendi. Karim, kendi yüklediği bu 19 saniyelik videoda San Diego Hayvanat Bahçesi’ne yaptığı ziyareti anlatıyordu.

Türkiyede YouTube ne zaman kapandı?

YouTube’a Türkiye’den erişimin engellenmesi, Türkiye kanunlarına dayanılarak Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri tarafından ilki 6 Mart 2007’de, ikincisi ise 17 Ocak 2008’de olmak üzere birkaç kez engellenmiştir. Bu engelleme, Türkiye’de ve dünyada çeşitli yankılar uyandırmıştır.

YouTube ne zaman kuruldu?

14 Şubat 2005, San Mateo, Kaliforniya, ABDYouTube / Kuruluş

YouTube 1000 abone kaç TL?

Youtube üzerinden yayınlanan bir reklamın 1000 izlenilmesi ortalama 4-20 TL arasında kazanç sağlamaktadır. Tabi içerik çok spesifik ve reklam verenlerin hedeflediği ise bu 50 hatta 100 TL‘lere bile çıkabilir.

1000 000 izlenme kaç TL?

1 milyon görüntüleme: 2 bin dolar – 40 bin dolar Farklı alanda içerik üreten dört influencerın paylaştığı rakamlar, 1 milyon izlenmeye sahip bir videonun 2 bin dolar ile 40 bin dolar arası bir gelir getirdiğini gösteriyor.

Türkiye YouTube neden yasaklandı?

17 Ocak 2008 engellemesi Türk Ulusu ve Atatürk’e karşı hakaret ve küfür içeren videoların barındırılması gerekçesiyle, T.C. Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi’nin 17 Ocak 2008 tarihinde aldığı 2008/55 nolu kararıyla, YouTube’a erişim ikinci kez engellendi.

En sinirli insanlar hangi ülkede?

Statista’nın yayınladığı listede en sinirli ülke, yüzde 45 oranla Ermenistan olarak belirlendi. İkinci sırada yüzde 44 ile Irak yer alırken, üçüncü sıraya yüzde 43 ile İran yerleşti. Sıralamada Türkiye’nin yeri ise yüzde 40 oranla 6. sırada yer aldı.

YouTube’un en uzun videosunun adı nedir?

bu videoyu yu yukleyen kisi kör olmuş. 25 günlük olan videodur. 4.5 milyon hit alan puddi puddi 10 hours bu konuda iddialıdır.

Ilk Youtuber kim?

YouTube’un kurucu ortağı Jawed Karim, 23 Nisan 2005’te ilk YouTube kanalı “Jawed” i oluşturdu.

YouTube bugün neden açılmıyor?

Bağlantınızla ilgili bir sorun olabilir.Diğer web sitelerine normal şekilde erişebildiğinizi doğrulayın. Bir Google Apps alanındaysanız YouTube, alanınızın yöneticisi tarafından etkinleştirilmemiş olabilir YouTube‘u hizmet olarak eklemeyi öğrenin. Ağ yöneticiniz veya İSS’niz YouTube‘u engelliyor olabilir.

YouTube kapanırsa ne olur?

Kanalınız veya hesabınız kapatıldıysa başka bir YouTube kanalına/hesabına sahip olamaz, YouTube kanalı/hesabı kullanamaz veya açamazsınız. Bir kanal kapatıldığında kanal sahibi, kapatma işleminin nedenini açıklayan bir e-posta alır.

Dünyanın ilk Youtuberi kimdir?

YouTube‘un kurucu ortağı Jawed Karim, 23 Nisan 2005’te ilk YouTube kanalı “Jawed” i oluşturdu.