Ramo filmindeki nehir kaç yaşında?

Nehir Devrim kaç yaşında?

Show TV aracılığı ile izleyenleri ile buluşan Ramo adlı yapımda Doktor Nehir karakterine hayat veren kişi Devrim Özkan’ dır. Güzel oyuncu 1998 yılının Eylül 2’sinde Muğla ilinde doğmuştur. Oyunculuk eğitimlerini Muğla Üniversitesinde almıştır.

Devrim Özkan kaç yaşında?

23 yaşında (2 Eylül 1998)Devrim Özkan / Yaş

Ramo Doğu kaç yaşında?

Mustafa Yıldıran Kimdir, Kaç Yaşında? 1980 yılında Denizli’de dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Devrim Özkan hangi dizide oynadı?

Vuslat2019 – 2020
Rüya2017Vatanım Sensin2016 – 2018
Devrim Özkan/TV şovları

Ramodaki Doğu Kimdir?

Ramo dizisinde Doğu karakterine Mustafa Yıldıran hayat vermektedir.

Ramonun Nehri kimdir?

Ramo dizisinin kadrosuna ikinci sezonda Nehir karakteriyle dahil olan Devrim Özkan, başarılı oyunculuğuyla adından söz ettirdi. Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de kendisine hayran bırakan Özkan’ın yaşını duyan inanamadı. Devrim Özkan’ın özel hayatını mercek altına alan izleyiciler yaşını duyunca inanamadı.

Devrim Özkan Ramo kimdir?

Ramo dizisinde rol alan Devrim Özkan Doktor Nehir karakterini canlandırmaktadır. Ramo Nehir, Cihangir’in kızı. Zeki, aklı başında, dürüst bir kadın. Babasının içinde olduğu yeraltı dünyasından çok uzakta.

Ramoda nehire ne oldu?

Dizide Nehir karakterini canlandıran Devrim Özkan yeni bir projeye daha başlıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan bilgiye göre yeni dijital platformlardan biri olan Gain için çekilecek Ex Aşkım dizisinde rol alacak.

Ramoda Cihangir’in kızı kim?

NEHİR (DEVRİM ÖZKAN) Cihangir’in kızı. Zeki, aklı başında, dürüst bir kadın. Babasının içinde olduğu yer altı dünyasından çok uzakta. Yanlarına dahi yaklaşmak istemiyor.

Ramo Cihangir’in kizi kim?

Devrim Özkan Ramo dizisinde Cihangir’in kızını canlandırmaktadır. Cihangir’in kızı Nehir olarak bilinmektedir.

Devrim Özkan ne mezunu?

Eğitim hayatı: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı’nda eğitimini sürdürmektedir.

Devrim Yakut kaç yaşında?

53 yaşında (27 Mayıs 1968)Devrim Yakut / Yaş

Mustafa Yıldıran kaç yaşında?

41 yaşında (25 Nisan 1980)Mustafa Yıldıran / Yaş

Ramo Doğu öldü mü?

Hasan ve Serdengeçtiler Ramo‘nun alıkonulduğu yere düzenledikleri baskınla Ramo‘yu kurtarmayı başardılar. … Doğu ölüyor! Şerif, Doğu ile birlikte arabayı havaya uçurdu.

Ramonun Nehri kim?

Ramo dizisinin kadrosuna ikinci sezonda Nehir karakteriyle dahil olan Devrim Özkan, başarılı oyunculuğuyla adından söz ettirdi.