Pelin Karahan kaç kez evlendi?

Pelin Karahan kaç yıldır evli?

Show TV’de “Pelin Karahan ile Nefis Tarifler” adlı yemek programını sundu. Ekim 2011 yılında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona’da evlendi. Ancak Bekiroğlu’ndan 2013 yılı Kasım ayında boşandı.[5] 24 Haziran 2014’te iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı’nda evlendi.

Pelin Karahan’ın ilk eşinden çocuğu var mı?

Oyuncu Pelin Karahan 2014 yılında iş adamı Bedri Güntay’la nikâh masasına oturmuştu. Çift ilk oğulları Ali Demir’i aynı yıl kucağına almıştı.

Pelin Karahan ne zaman evlendi?

24 Haziran 2014 (Bedri Güntay)
Ekim 2011 (Erdinç Bekiroğlu)
Pelin Karahan/Evlilik tarihleri

Pelin Karahan nerede yaşıyor?

Ankara’da doğup büyüyen Karahan, ayrıca anneanne tarafından Arnavut kökenlidir. Anne tarafından Selanik göçmenidir. Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı.

Pelin Karahan kaç evlilik yaptı?

23 Ekim 2011 tarihinde bir süredir aşk yaşadığı Erdinç Bekiroğlu ile Barcelona’da gizlice evlendi 2013 senesinde boşandılar. İkinci evliliği Bedri Güntay ile olmuştur. Bu evlilikten Ali Demir ve Eyüp Can adında iki oğlu olmuştur. Pelin Karahan Haberleri İçin Tıklayınız!

Pelin Karahan kiminle evlendi?

1984 doğumlu olan Pelin Karahan, 2021 yılı itibarıyla 37 yaşındadır. 2011-2013 yılları arasında pilates hocası Erdinç Bekiroğlu ile evli kaldı. İkinci evliliğini 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile gerçekleştirdi. Bu evliliğinden ‘Ali Demir’ ve ‘Can Eyüp’ iki erkek çocuk dünyaya getirdi.

Pelin Karahan babası kim?

Bayram Ali KarahanPelin Karahan / Babası

Pelin Karahan Hamile mi?

Bir ara ‘Biraz dinlen ama güzel bir iş geldi mi hiç durma’ dedi. Durmam zaten o da biliyor” yanıtını verdi. İki erkek çocuğu olan oyuncu, üçüncü çocuğu düşünmediğini söyledi: Aklımızda yok. Allah isteyene versin.

Pelin Karahan nerede doğdu?

Ankara, TürkiyePelin Karahan / Doğum yeri

Pelin Karahan hangi üniversite mezunu?

Arı Koleji
Anadolu ÜniversitesiAnkara Sokullu Mehmet Paşa LisesiAnkara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu
Pelin Karahan/Eğitim

Pelin Karahan hangi ajansla ünlü oldu?

Güzel oyuncu, okul yıllarında birçok faaliyete katılım gösterdi. Dans ve taklit yönünden fazlasıyla kabiliyetli olan Karahan, İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans‘a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Bu reklamların devamı da geldi.

Pelin Karahan ilk eşi kim?

1984 doğumlu olan Pelin Karahan, 2021 yılı itibarıyla 37 yaşındadır. 2011-2013 yılları arasında pilates hocası Erdinç Bekiroğlu ile evli kaldı. İkinci evliliğini 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile gerçekleştirdi.

Pelin Karahan in kaç çocuğu var?

Ali Demir Güntay
Can Eyüp Güntay
Pelin Karahan/Çocukları

Pelin Karahan kimin kızı?

Nural Koçyiğit
Bayram Ali Karahan
Pelin Karahan/Ebeveynleri

Pelin Karahan kimdir nerelidir?

Ankara, TürkiyePelin Karahan / Doğum yeri