Pelin Karahan kaç evlilik yaptı?

Pelin Karahan kaç yıldır evli?

Show TV’de “Pelin Karahan ile Nefis Tarifler” adlı yemek programını sundu. Ekim 2011 yılında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona’da evlendi. Ancak Bekiroğlu’ndan 2013 yılı Kasım ayında boşandı.[5] 24 Haziran 2014’te iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı’nda evlendi.

Pelin Karahan’ın ilk eşinden çocuğu var mi?

Oyuncu Pelin Karahan 2014 yılında iş adamı Bedri Güntay’la nikâh masasına oturmuştu. Çift ilk oğulları Ali Demir’i aynı yıl kucağına almıştı.

Pelin Karahan kiminle evli?

Bedri Güntaye. 2014
Erdinç Bekiroğlue. 2011–2013
Pelin Karahan/Eşi

Pelin Karahan ilk eşi kim?

1984 doğumlu olan Pelin Karahan, 2021 yılı itibarıyla 37 yaşındadır. 2011-2013 yılları arasında pilates hocası Erdinç Bekiroğlu ile evli kaldı. İkinci evliliğini 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile gerçekleştirdi.

Pelin Karahan Muhteşem Yüzyılda kaç yaşında?

37 yaşında (6 Ekim 1984)Pelin Karahan / Yaş

Pelin Karahan kaç kilo verdi?

Sayfa programı muhabirlerine röportaj verdi. Aldığı kiloların ardından 10 kilo verdiğini açıklayan Karahan, bu kadar zayıflamayı hedeflemediğini, sadece kilosunu korumak istediğini ifade etti. Pelin Karahan, verdiği kilolardan sonra nasıl kilo verdiğini de tüm şeffaflığıyla açıkladı.

Pelin Karahan babası kim?

Bayram Ali KarahanPelin Karahan / Babası

Pelin Karahan kimin kızı?

Nural Koçyiğit
Bayram Ali Karahan
Pelin Karahan/Ebeveynleri

Pelin Karahan hangi üniversite mezunu?

Arı Koleji
Anadolu ÜniversitesiAnkara Sokullu Mehmet Paşa LisesiAnkara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu
Pelin Karahan/Eğitim

Pelin Karahan nereli ve kaç yaşında?

Pelin Karahan
Doğum Vildan Pelin Karahan 6 Ekim 1984 Ankara, Türkiye
Milliyet Türkiye
Meslek Oyuncu, sunucu
Etkin yıllar 1991, 2005-günümüz

MasterChef Pelin kaç yaşında?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Pelin Zaman, 2 Mayıs 1988 doğumlu ve 33 yaşındadır. Yarışmaya İstanbul’dan katılan MasterChef Pelin, hava limanında yolcu hizmetleri memurudur. İşletme mezunu olan Pelin Zaman, iki sene açık öğretim okuyarak aşçılık eğitimi almıştır.

Pelin Karahan nasıl 10 kilo verdi?

10 kilo verdiğini söyleyen Karahan “Her sabah kalkıp spor yapıyorum.” “Yeme içmeye dikkat ediyorum. İki öğüne düşürdüm. Bugün çok yediysem, ertesi gün azaltıyorum.”

Pelin nasıl kilo verdi?

2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası hızla kilo veren oyuncu Pelin Öztekin, 153 kilodan 60 kiloya kadar düşerken, yeni görüntüsü de sosyal medyada gündem oldu.

Pelin Karahan anne babası nereli?

Hayatı Ankara’da doğup büyüyen Karahan, ayrıca anneanne tarafından Arnavut kökenlidir. Anne tarafından Selanik göçmenidir.

Pelin Karahan hangi ajans?

Güzel oyuncu, okul yıllarında birçok faaliyete katılım gösterdi. Dans ve taklit yönünden fazlasıyla kabiliyetli olan Karahan, İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans‘a kaydoldu.