Muslera süper ligde toplam kaç maça çıktı?

Muslera dunya siralamasinda kaçıncı 2021?

Listede Süper Lig’den de iki kaleci var. İşte listenin devamı… CIES’e göre 2021‘de dünyanın en iyi 13.kalecisi: Fernando Muslera, Galatasaray.

Muslera toplam kaç maça çıktı kaç gol yedi?

Lig, kupa, süper kupa, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları olmak üzere 45 maça çıkan Muslera, 2 sarı kart gördü. Maçların büyük çoğunluğunda kaptan olarak oynadı. Toplamda 46 gol yedi, 16 maçtaysa kalesini gole kapattı.

Muslera kaç gol yedi kariyerinde?

Fernando Muslera, Galatasaray’da görev aldığı 299 lig maçında 294 gol yedi. Süper Lig maçlarının 111’inde kalesini gole kapatmayı başaran tecrübeli kaleci, 188’inde ise rakiplerin gol bulmasına engel olamadı. Muslera, Süper Lig kariyerinde bir maçta kalesinde en fazla 5 gol gördü.

Galatasaray’da Muslera çıktı mı?

Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Galatasaray‘da Fernando Muslera maç kadrosuna alındı. Uruguaylı kalecinin takım arkadaşlarına destek amaçlı kadroya alındığı ifade edildi.

Galatasaray kalecisi kim?

Iñaki Peña
Fernando Musleraİsmail ÇipeJankat YılmazFatih Öztürk
Galatasaray/Kaleciler

En iyi kalecisi hangisi?

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) değerlendirmesinde 304 puanla zirvede yer alan Casillas’ı, 124 puanla Inter’in Brezilyalı kalecesi Julio Cesar, 56 puanla da Chelsea’nin Çek kalecisi Petr Cech takip etti.

Muslera Müslüman mı Hristiyan mı?

İslam Dinine Çok Saygı Duyan 10 Hristiyan Futbolcu (Ronaldo, Muslera..) – YouTube. İslam Dinine Çok Saygı Duyan 10 Hristiyan Futbolcu (Ronaldo, Muslera..)

Muslera kaç para değerinde?

Fernando Muslera: Lazio’dan alınan Uruguaylı kaleci ile yıllık 2 milyon euro’dan 5 yıllık sözleşme imzalandı. Federatif hakları için Uruguay ekibi Montevideo’ya 3 yılda ödenecek 6 milyon 750 bin euro ile Muslera‘nın maliyeti 16 milyon 750 bin euro’yu bulacak.

Muslera kaç maç gol yemedi?

Galatasaray formasını 10 sezon giydi. 14, Muslera‘nın Galatasaray kariyerinde kupa kaldırdığı rakam. Bir sezonda gol yemediği maç sayısı 16. Ligde 303 maça çıkan Muslera‘nın gol yemediği maç sayısı 113.

Galatasaray Muslera ne zaman gelecek?

MUSLERA NE ZAMAN SAHALARA DÖNECEK❓ Galatasaray‘ın tecrübeli file bekçisi Muslera‘nın 8-12 hafta içerisinde yapılacak yoğun tedavi programının ardından sahalara dönecek. UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu kura çekimi 25 Şubat’ta yapılacak; maçları da 10 Mart – 17 Mart tarihleri arasında oynanacak.

Galatasaray kalecisi Muslera’ya ne oldu?

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Sivasspor maçında sakatlanan ve sezonu kapatan Fernando Muslera ile görüşen sarı-kırmızılı idareciler, Uruguaylı eldivenin sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetme kararı aldı.

Galatasaray ilk 11 kim?

  • 1 – Fernando Muslera. Kaleci.
  • 13 – İsmail Çipe. Kaleci.
  • 26 – Iñaki Peña. Kaleci.
  • 99 – Fatih Öztürk. Kaleci.
  • 3 – Omar Elabdellaoui. Defans.
  • 5 – Alpaslan Öztürk. Defans.
  • 6- Patrick van Aanholt. Defans.
  • 19 – Ömer Bayram. Defans.

Fernando Muslera ne zaman sahalara dönecek?

Yıldız kaleci Fernando Muslera ağır bir sakatlık geçirirken mart ayına kadar sahalara dönmesi beklenmiyor.

Oliver Kahn kaç yaşında?

52 yaşında (15 Haziran 1969)Oliver Kahn / Yaş

Casillas şu an hangi takımda?

Iker Casillas Fernández, 20 Mayıs 1981 Madrid doğumlu İspanyol millî kaleci. Şu anda Porto kulübünde forma giymektedir. Aynı zamanda İspanya Millî Takımı kaptanıdır.