YouTube’un en uzun videosunun adı nedir?

YouTube tıklanma rekoru kimde?

Tarkan’ı yeni şarkısı Geççek’i dün saat 21.00’de yayınlandı. 24 saat sonunda klip 9 milyon izlenmeye ulaştı. Türkiye‘de 24 saat içinde en fazla izlenme rekoru 12 milyon 479 binden fazla izlenme ile Reymen’in Ela’sında bulunuyor…

YouTube’da en çok izlenen video kaç milyon?

2020’de tüm zamanların en çok izlenen YouTube videosu olan Baby Shark, 10 milyar görüntülenmeyi geçerek rekor kırdı. İnternet dünyasında bir fenomene dönüşen Baby Shark şarkısı ve videosu rekor kırdı. Baby Shark videosu, 10 milyar izlenmeye ulaşan ilk YouTube videosu olarak internet tarihine geçti.

YouTube en çok ne izleniyor?

Tüm zamanlar

Sıra Video adı İzlenme (milyar)
1. “Baby Shark” 10.2
2. “Despacito” 7.76
3. “Johny Johny Yes Papa” 6.21
4. “Shape of You” 5.63

YouTube’da videoyu izleyen kişi görülebilir mi?

YouTube Analytics’teki Kitle sekmesi, videolarınızı kimlerin izlediğiyle ilgili genel bir bakış ve bu izleyicilerin demografik özellikleri hakkında analizler sunar. Temel metrikler kartında geri gelen ve yeni izleyici sayınız, benzersiz izleyici sayınız, abone sayınız ve toplam üye sayınız gösterilir.

YouTube 1000 izlenmeye ne kadar para veriyor?

Kişisel yatırım tavsiyesi veya kripto para birimler gibi bazı konular, kazancı yerinde olan bir kitleyi çekerek, Youtuber’ın reklam gelirlerini artırabiliyor. İçerik oluşturucuların, poplerliklerine göre her bin görüntüleme başına ortalama kazançları 2 dolar ile 11 dolar arasında değişiyor.

Dünyada en çok dinlenen şarkı nedir?

En çok dinlenen şarkılar

Sıra Şarkı adı Dinlenme (milyon)
1 “Shape of You” 2,439
2 “Blinding Lights” 2,341
3 “One Dance” 1,819
4 “Closer” 1,726

En çok dinlenen şarkı kaç milyar?

Despacito, güncel olarak 7,4 milyardan fazla izlenmeye sahip.

YouTube hangi içerikler izleniyor?

En Çok İzlenen YouTube Video Türleri Nelerdir?

  • Yorum. YouTube içeriklerinin içerisinde yorum videoları oldukça izlenmektedir. …
  • Soru Cevap. YouTube üzerinde para kazanmak veya izleyicilerle etkileşim içerisinde kalmak için soru cevap içerikleri popülerdir. …
  • Tepki Videoları …
  • Röportaj. …
  • Eğitim Videoları …
  • Hikâye Anlatma.

YouTube’da video izleyince bildirim gidiyor mu?

Yanlış çeviriden dolayı bazı kullanıcılar, hangi kanal sahibinin hangi videoyu izlediğini gösterdiğini düşünmüş. “YouTube, insanların neleri izlediğini gösteriyor” gibi yanlış bir algı ortaya çıktı. Endişelenecek bir şey yok. YouTube kimin ne izlediğini değil, kanalın takipçilerin hangi videoyu izlediğini gösteriyor.

YouTube insanlar ne izliyor?

Çocuklara yönelik müzik videoları ve içerikleri, şimdiye kadarki en çok izlenen videoların listelerinde hâlâ üst sıralarda yer alıyor. 2021’de YouTube‘da en çok izlenen videolara baktığımızda, ilk ona giren her video ya bir müzik videosu ya da bir çocuk şarkısı.

Youtube ne kadar para veriyor?

YOUTUBE‘DAN KAÇ ABONEDEN SONRA PARA KAZANILIR? YouTube ‘da aktif olarak içerik üreten kişinin en az kanalının 1000 abone olması gerekiyor. 1000 Aboneden sonra para kazanabilirsiniz.

Youtube neye göre para veriyor 2021?

YouTube‘dan AdSense ile para kazanma potansiyeli kanaldan kanala değişir, ancak içerik oluşturucuların 1.000 izleyici tıklaması başına yaklaşık 3 ila 10 ABD Doları kazanacağı tahmin edilmektedir. Bu, günde 10.000 görüntülemeye sahip bir içerik oluşturucunun 300 ABD Doları veya daha fazla kazanabileceği anlamına gelir.

Spotify 1 milyon dinlenme kaç dolar?

Sanatçılar, 1 milyon akış başına ortalama 3.300 ila 3.500 dolar arasında bir gelir elde edebiliyor. CHIP’in Business Insider’dan aktardığı habere göre bu rakamlar 2020 ve 2021’de bir dereceye kadar dalgalandı ve şirketin 2006’da kurulmasından bu yana ilk kez yükseldi.

Spotify Dünya 1 kim?

En çok aylık dinleyici

Sıralama Sanatçı Aylık dinleyici (milyon)
1 The Weeknd 86.34
2 Justin Bieber 81.23
3 Ed Sheeran 78.03
4 Dua Lipa 69.20

1000 abone olunca kaç para alırım?

Youtube üzerinden yayınlanan bir reklamın 1000 izlenilmesi ortalama 4-20 TL arasında kazanç sağlamaktadır. Tabi içerik çok spesifik ve reklam verenlerin hedeflediği ise bu 50 hatta 100 TL‘lere bile çıkabilir.