Yay uygulaması kimin?

Yay nerenin malı?

Dijital dünyanın yeni sosyal medya markası Türkiye’den çıktı. Yenilikçi ve dinamik yapısıyla dikkat çeken yeni nesil sosyal medya platformu Yaay hayata geçti.

YAAY açılımı nedir?

İçeriklerin kullanıcılarının fikirlerinin yayılmasından geliyor. Yaay global bir proje farklı dillerde de sevinme anlamına gelen bu kelimeyi biz özellikle hem Türkiye’de hem global anlamda dünya çapında anlamlı olsun diye bu ismi seçtik.” dedi.

YAAY ucretli mi?

İlk sürümü Eylül 2020’de yayınlanan uygulama, ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanılabilir. Yaay‘i kullanmak isteyen kullanıcılar Google Play Store ve AppStore’dan indirebilir, uygulamaya kayıt olduktan sonra kullanmaya başlayabilirler.

YAAY internetli mi?

Tüm Türk Telekom’lulara Yaay ve BİP’te ücretsiz internet! Siz de ücretsiz internetiniz ile Yaay‘da sosyal medya keyfi yaşayabilir, BİP’ten sevdiklerinizle iletişim kurabilirsiniz. BİP ve Yaay Uygulamalarını Nasıl Kullanırım? Uygulamaları Appstore ve Google Play’den ücretsiz olarak telefonunuza indirebilirsiniz.

Eibach hangi ülkenin?

Eibach, 1951 yılında Almanya’da kurulan yay üreticisidir. Bünyesinde endüstriyel yay üretimleride olan eibach, orjinal süspansiyon ekipmanları, spor yaylar, spor süspansiyon ve coilover gibi hem pist hemde cadde tipi ürünler üretmekte ve geliştirmektedir.

Spor yay konforu bozar mı?

Spor yayların da konfora olumlu etkisi olduğunu söylemek mümkündür. Bu yaylar aracınızın orijinal süspansiyon sistemine göre üretildiği için, amortisörünüzü yormaz ve sekmeye sebebiyet vermez. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu ise spor yay kullanırken aracınızın jant ölçüsünü büyütmemenizdir.

Yay sosyal medya ne demek?

Yaay, Türkiye merkezli bir sosyal medya platformudur. Türk Telekom çatısı altındaki TT Ventures tarafından 2 Eylül 2020’de açıldı. Twitter’a benzerliği ile dikkat çeken Yaay, kategorilere ayrılmış yapısı ve içerik paylaşımına göre kullanıcılarına sunduğu rozetler, diğer platformlarından ayrışıyor.

YAAY hesabı nasıl kapatılır?

Yaay‘ı Mobil Uygulama aracılığıyla kullanan Yaay Kullanıcıları için hesap silme:

  1. Uygulamayı açınız.
  2. Sol üstte profil resminize tıklayarak profilinizi açınız.
  3. Sağ üstteki dişli çark simgesi olan Ayarlar butonuna basınız.
  4. Gizlilik Ayarları -> Hesabımı Sil ( Hesabınız Kalıcı olarak silinir)

YAAY kurucusu kim?

Yaay‘ın kurucusu Emre Meriç, “Yaay‘ı yurt dışında da ilgi uyandıracak bir mecra olarak konumlandırdık. Uygulamanın genel karakterini belirlerken, bölge ülkelerinin sosyal medya kullanım alışkanlıklarını inceledik. Kısa vadede çevre ülkelerde de Yaay‘ın kullanımının kabul göreceğine inanıyoruz.

Yaay Türk mü?

Yaay, Türk Telekom çatısı altındaki TT Ventures tarafından 2 Eylül 2020’de açılmış, Türkiye merkezli bir sosyal medya platformudur.

Sosyal medya hangi uygulamalardır?

Dünyada En Çok Kullanılan Sosyal Medya Uygulamaları;

  • Facebook. Son yıllarda popülerliğini biraz kaybetmiş gibi dursa da görünen o ki Facebook hala dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu konumunda. …
  • YouTube. …
  • WhatsApp. …
  • Facebook Messenger. …
  • Instagram. …
  • WeChat. …
  • TikTok. …
  • QQ.

Eibach yay nerede üretiliyor?

Eibach Spor Yay Firma Bilgileri Eibach‘ın üretim tesisleri Avrupa’da (Finnetrop, Almanya), Kuzey Amerika’da (Corona, Kaliforniya, ABD), Asya’nın (Şanghay, Çin) yanı sıra Avusturalya, İngiltere ve Güney Afrika’da mühendislik ve satışı yapılmaktadır.

35 cm spor yay mi 5 cm mi?

Spor yaylar orijinal yaylarınızın bakla aralığına göre daha kısadır. Daha fazla yere yakınlaştırmak isteyen kullanıcılara spor yay üreticileri iki çeşit spor yay üretimi yapmaktadır. Bunlar 3.5 cm‘lik ve 5 cm‘lik yaylardır. 3.5 cm‘lik spor yaylar 5 cm‘lik spor yaylara nazaran daha az alçaklık sağlar.

Spor yay arabaya zarar verir mi?

Spor yay kullanımının araca olumsuz bir etkisi veya zararı yoktur aksine avantajları daha fazla olduğu için spor süspansiyon sistemlerinin günden güne yaygınlaşarak, kullanım alanlarını genişlettiği görülmektedir.

Spor yay vurma Yapar mı?

Spor yay kullanımı araca kesinlikle zarar verecek olan bir sistem değildir. Böyle bir şey olmuş olsaydı bu durum kesinlikle üretim aşamasına geçmeden spor yay projesinin rafa kaldırılmasını sağlardı. Araca etkisi yönünden baktığımızda, bu etkinin çoğunlukla olumlu yönde olduğunu görürüz.