Pelin Akil hangi bölüm mezunu?

Pelin Akil ne mezunu?

Pelin Akil, 7 Nisan 1986’da İstanbul’da dünyaya geldi. Anne tarafından Makedonya göçmeni, baba tarafından ise Boşnak asıllıdır. Akil, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu ve İstanbul Üniversitesi Müzikal bölümünde iki yıl öğrenim gördü.

Pelin Akil burnu estetik mi?

Ünlü oyuncu Pelin Akil, bugün burun ameliyatı olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşım ile duyurdu. En son Aile İşi dizisiyle ekranlarda gördüğümüz sempatik oyuncu Pelin Akil, rahat nefes alamadığı için sinüslerinden ameliyat oldu. Ameliyat sonrası görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.

Anıl Altan kimin oğlu?

Hakan Altan
Deniz Berna Altan
Anıl Altan/Ebeveynleri

Pelin Akalın kaç yaşında?

35 yaşında (17 Nisan 1986)Pelin Akıl / Yaş

Isabel Barbaroslar kimdir?

7 Nisan 1986’da İstanbul’da dünyaya geldi. Anne tarafından Makedonya göçmeni, baba tarafından ise Boşnak asıllıdır. Akil, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu ve İstanbul Üniversitesi Müzikal bölümünde iki yıl öğrenim gördü.

Pelin ve Anıl nasıl tanıştı?

A.A.-Pelin Arka Sıradakiler dizinde oynuyordu. Pelin‘in dizisi bitti. Sonra Arka Sıradakiler Umut dizisinde ben rol aldım. O sırada Pelin‘le tanıştık.

Pelin Akil Ne ameliyatı?

Geçtiğimiz aylarda ikiz kızlarını kucağına alan oyuncu Pelin Akil, meslektaş eşi Anıl Altan ile Check-UP yaptırdı. Safra kesesinde taş olduğu ortaya çıkan Akil, ameliyat olacağını duyurdu.

Anıl ve Pelin kaç yaşında?

35 yaşında (17 Nisan 1986)Pelin Akıl / Yaş

Pelin kimdir?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Pelin Zaman, 2 Mayıs 1988 doğumlu ve 33 yaşındadır. Yarışmaya İstanbul’dan katılan MasterChef Pelin, hava limanında yolcu hizmetleri memurudur. İşletme mezunu olan Pelin Zaman, iki sene açık öğretim okuyarak aşçılık eğitimi almıştır.

Anıl Altan kaç çocuğu var?

Lina Altan
Alin Altan
Anıl Altan/Çocukları

Barbaroslar da Isabel kim?

Pelin Akil,35 yaşındadır. 7 Nisan 1986’da İstanbul’da dünyaya geldi. Anne tarafından Makedonya göçmeni, baba tarafından ise Boşnak asıllıdır. Akil, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu ve İstanbul Üniversitesi Müzikal bölümünde iki yıl öğrenim gördü.

Barbarostaki Isabel kim?

Barbaros Hayrettin Paşa, Oruç Reis, İshak Reis ve İlyas Reis’in serüvenini işleyen tarihi dizi Barbaroslar oyuncu kadrosu ile gündeme geliyor. Dizide İsabel rolüne hayat veren Pelin Akil de bu kapsamda araştırmalar arasında yer alıyor.

Izabel rolünü kim oynuyor?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde oynadığı rol ile dikkatleri üzerine çeken İsabel‘i ünlü oyuncu Pelin Akil oynuyor. İsabel dizide aşkı için ölmeyi göze almış güçlü bir kadın rolünde.

Pelin Anıl çifti ne zaman tanıştı?

Dizi setinde tanışan Pelin Akil ile Anıl Altan, 2017 yılında dünyaevine girmişti. Oyuncu çiftin ikiz kızları Alin ve Lina, Nisan 2019’da dünyaya gelmişti.

Pelin Akil nasıl ünlü oldu?

2011’de yayımlanmaya başlayan ve 4 sezon süren Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Zehra karakteri ile tanındı.