Kolpacı ne demek?

Kolpacı erkek ne demek?

kolpa yapan kimse. dalavereci, hain, dolap çeviren anlamında sıkça kullanılır gencler arasında. söz veripte sözünde durmayanlara, atıp atıp tutanlara takılan isim. sözüne inanılmayan kimse.

Kolpa ne demek eksi?

– fırsat, uygun durum, punt.

Kolpaçino ne demek TDK?

Kolpaçino‘, sokak demek.

Kolpa ne demek Sosyal Medya?

KOLPA NEDİR? Kolpa, sosyal paylaşım ortamlarında sıkça rastlayabileceğiniz “sahte, işe yaramaz” anlamlarına gelen sözcük.

Kolpa sıkmak ne demek?

kandırmak, kafakola almak.

Vibe almak ne demek?

İngilizce üzerinden Türkçeye çevrimi ile vibes kelimesi, ‘Heyecan ve titreşim’ şeklinde tabir edilmektedir. Herhangi bir durumdan ya da kişiden heyecanlanmak veya ondan bir şeyler hissetmek gibi anlatılabilir.

Kolpa ne demek TDK?

Bazı sözlüklerde (sözlük.sourtimes.org) ise kolpa “büyük yalancı”, kolpacılar da “yalana koşanlar” olarak tanımlanıyor. Ebleh kelimesi ise TDK sözlüğünde “akılsız, budala, alık” olarak açıklanıyor.

Kolpa koymak ne demek?

kandırmak, kafakola almak.

Kolpaçino komik mi?

ilk film komiktir. hamurunda kaan ertem diyalogları olan bir eserin komik olmama gibi bir durumu olamaz. ali çatalbaş ve aydemir akbaş’ın varlığı da başlıbaşına bir güzelliktir ki şafak sezer de iyi yönetilmiştir.

Ekrem abi neden öldü?

hüseyin’i koparmasıdır. kalbe isabet eden kurşunlara bağlı ölümdür.

Kolpa grubu dağıldı mı?

Türk Rock Müziği’ne yön veren, karakteri ve duruşuyla da Türkiye’ye örnek olan büyük usta Cem Karaca adına düzenlenen böyle bir projede yer almak büyük gurur bizim için. Kolpa, 13 yılı dağılmadan devirmiş bir grup.

Kolpaya gelmek ne demek?

üçkâada gelmek anlamında argoda kullanılan bir söz. birisinin arkanızdan gizli işler çevirmesi durumu.

Sosyal medyada Vibe ne demek?

Vibes kelimesi vibe‘ın çoğuludur. Vibe belirli bir his, titreşim, enerji, duygu manalarına gelir. Vibes ise bu kelimelerin çoğul halini kasteder. İnternette özellikle fotoğraf paylaşımları sırasında bu kelime çok sık kullanılır.

Vibe almak ne demek Instagram?

vibe almak henüz iletişime geçmeden önce alınan kötü his. tilt olmak veya tiltlenmek iletişim sonrası alınan kötü his veya düşünce.

Mavrasına ne demek?

Mavra yapmak, vakit geçsin diye gevezelik yapmak ve önemsiz konulardan bahsetmek anlamına gelir.