Ağvada hangi dizi çekildi?

Medcezir dizisi Ağvada hangi otelde çekildi?

Acquaverde Otel Otelimiz 1997 yılından beri misafirlerimize hizmet vermektedir. Otelimizde toplam 18 Standart, 1 Suit ve 10 Bungalov olmak üzere 29 oda vardır.

Kuzey Güney hangi otelde çekildi?

Sezonun en iddialı dizisi “Kuzey Güney”in çekimlerine sahne olan LykiaWorld Antalya’nın villaları lükste olduğu kadar hizmet ve konforda da sınır tanımıyor her türlü lüks hizmeti müşterilerinin ayağına kadar getiriyor.

Aşkı Memnu Uludağda hangi otelde çekildi?

Karinna Hotel Uludağ | Etstur.

No 309 Ağva otel neresi?

Acquaverde Otel, Ağva’nun huzurlu atmosferinde misafirlerine romantik ve konforlu bir konaklama seçeneği sunuyor.

Ağva Kiraz mevsimi hangi otelde çekildi?

Ağva Greenline Guesthouse, Ağva Greenline Guesthouse’de.

Sen Çal Kapımı hangi otelde çekildi?

Bige Önal, Anıl İlter, Çağrı Çıtanak, Başak Gümülcenioğlu’nun da eşlik ettiği Antalya macerasında oyuncular çok keyifli dakikalar geçirdi. Sen Çal Kapımı dizisinin Antalya’da bulunan ”Azumare Lounge Side” otel de çekildiği öğrenildi.

Kuzey Tekinoğlu evi nerede?

İşte cevabı… Dizinin ilk bölümleri İstanbul Üsküdar\’a bağlı Doğancılar Caddesi\’nde çekiliyordu. Tekinoğlu ailesi bu sokakta bulunan Tekinoğlu Unlu Mamülleri ve üzerindeki ahşap binada oturuyordu. Ailenin yaşadığı evin çekimleri ise fırının karşısında bulunan Doğan Palas Apartmanı\’nda gerçekleştiriliyordu.

Kuzey Güney filmi nerede çekildi?

Kuzey Güney: Ekranların en çok izlenen dizilerinden bir tanesi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı dizi, İstanbul’un nadide semtlerinden birisi olan Üsküdar’da çekiliyor.

Aşkı Memnu Kar Tatili Hangi Otel?

2 – Legend Hotel Kardak Kanal D’de yayınlanan, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve birçok değerli oyuncunun yer aldığı Aşk-ı Memnu en çok izlenen, ses getiren dizilerden biri. Behlül ve Bihter’in yasak aşkını yaşadığı unutulmaz taş ev, Legend Hotel Kardak’tı.

Kiralık aşk Polonezköyde hangi otelde çekildi?

Acquaverde Otel. Otelimiz 1997 yılından beri misafirlerimize hizmet vermektedir.

No 309 Hangi otelde çekildi?

Fox Tv’de yayınlanan, romantik komedi türünde olan gençlik dizisi No 309, Acquaverde Otel‘de Ağva’nın huzurlu ortamında çekilmişti.

Kiralık aşk Sapanca’da hangi otelde çekildi?

Kiralık aşk Sapanca hangi otel? Acquaverde Otel. Otelimiz 1997 yılından beri misafirlerimize hizmet vermektedir.

Kiraz mevsimi dizisi nerede çekiliyor?

4 Temmuz 2014 tarihinde saat 19.30’da FOX TV’de yayın hayatına başlayan Kiraz Mevsimi dizisinin çekimleri, İstanbul’un Üsküdar ilçesi Selimiye mahallesi ile Kartal ilçesi Cevizli mahallesinde gerçekleştirildi. 59 bölüm yayınlanan dizinin ‘Aşk Geliyor’ bölümü çekimleri ise Roma’da yapıldı.

Sen Çal Kapımı sile cekimleri nerede çekiliyor?

SEN ÇAL KAPIMI NEREDE ÇEKİLİYOR? Sen Çal Kapımı dizisinin çoğu sahneleri İstanbul’da çekilmektedir. Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan villanın İstanbul’un Tarabya semtinde bulunduğu söyleniyor. Ayrıca dizide yer alan konutların İstanbul Maslak’ta bulunduğu söylenilmektedir.

Yeni Gelin dizisi Antalya’da hangi otelde çekildi?

No 309 Antalya’da hangi otelde çekildi? Acquaverde Otel. Otelimiz 1997 yılından beri misafirlerimize hizmet vermektedir.