Yay burcu kadını hangi burçla evlenmeli?

Yay kimle anlaşamaz?

YAY BURCU HANGİ BURÇLARLA ANLAŞAMAZ? Yay burcu anlaşamadığı burçlar söz konusu olduğunda genellikle toprak grubu ile karşılaşıyor. Neşe dolu oldukları bilinen ve anı yaşamayı seven yay burçları bu özellikleri nedeniyle toprak grubundan olan başak, oğlak ve boğa burçları ile kolay kolay uyum sağlayamayabiliyor.

Yay burcu kadını ne zaman evlenir?

Yaylar; farklı insanları tanımaktan keyif alacakları için kendi istedikleri anda, kimsenin baskısı altında kalmadan ve de ilişkilerinde güveni sağladıkları zaman evliliğe gidebilirler. İlk evreyi pas geçecek olan Yaylar, ikinci olgunluk evresinde, genellikle de 28’inden sonra evlenirler.

Yay burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?

Yay burcu kadını kendisi gibi yüksek enerjili ve aktif erkeklerden hoşlanır. Entelektüel ve maceracı erkekler her zaman ilgisini çeker. Öğrenimleri yüksek, iyi eğitim almış ve bilgili erkekleri severler.

Yay burcu kadını çekici midir?

Yay Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri Kahverengi saçları ve bununla uyumlu pembe beyaz tenleri vardır. Çekici bir yüzü olan yay burcu kadınları, fiziksel özelliklerini insanları etkilemek için çok iyi kullanır. Çekici gülümsemeleri ile çevresindeki kişilerin beğenisini kazanır.

Yay burcu en iyi kimle anlaşır?

Yay burcu kadınları kendileri gibi ateş grubu burçları ile iyi anlaşır. Ateş grubu burçları; koç, yay ve aslandır. Ateş grubu ile birlikte yay burcu kadınları hava grubu burçları ile de iyi anlaşırlar. Bunlar; terazi, kova ve ikizler burcudur.

Yay burcunun karşıt burcu hangisi?

YAY: Coşkulu ve dikkatsiz olan Yay burcu insanın zıt burçları İkizler, Başak ve Balık’tır. Bu burçlar Yay burcu insanını kaprisli ve aşırı iyimser bulurlar.

Yay burcu sinirli midir?

5. Kronik sinir hastasıdırlar ve bunun doğal karşılanması gerektiğine inanırlar. ‘Sinirlendiği zaman aniden parlayan yay burçları, saniyeler içinde normale dönerler.

Yay burcu hangi hastalıkları?

Yay burcu. Karaciğer, romatizma, siyatik ve gut gibi rahatsızlıklara eğilimli olan Yay burcunda, diş eti rahatsızlıkları ve kemik erimesi görülebiliyor. İkizler burcundan aldıkları zıt etki ile sinir sistemleri zayıf olan Yay‘lar, sinirsel kökenli rahatsızlıklara dikkat etmeli.

Yay burcu kadınını Kendinize Nasıl aşık Edersiniz?

Yay burcu kadını nelerden etkilenir? Yay burcu kadınını etkilemenin 10 yolu.

  1. 1) Espri anlayışınız olsun. …
  2. 2) Onunla hemen gelecek hayalleri kurmayın. …
  3. 3) Maceracı olun. …
  4. 4) Kontrolcü olmayın. …
  5. 5) Yay kadınıyla derin sohbetler yapın. …
  6. 6) Romantik olun. …
  7. 7) Taktik yapmayın. …
  8. 8) Rutin hayattan uzaklaşın.

Yay burcu kadını neleri sevmez?

Yay burcu kadını söz vermekten hiç hoşlanmazlar çünkü yapamayacakları düşüncesi onları çok rahatsız eder. Özgürlüklerine düşkün olan yay burcu kadınları; özgürlüklerinin kısıtlanmasından ve yönetilmekten hiç hoşlanmazlar. Bu tarz kişilerin yanında kendilerini hiç rahat hissetmezler ve hemen uzaklaşmak isterler.

Yay burcu takıntılı mıdır?

Yay burcu takıntıları: Erkekler takım elbiseden nefret eder. Nikah memurunun önünde bile giymeyi bile reddedebilir. Mavi ve mor renkleri giymeden duramaz. Küçük ve kapalı alan takıntısı vardır.

Yay burcu kadını cinselliğe düşkün mü?

Cinsel yaşamları oldukça aktiftir. Yay burcu kadınını çok kolay bir şekilde havaya sokabilirsiniz. Kolay uyarılabilir olması basit bir kadın olduğu anlamına gelmez tabii ki de.Ancak duygusal olarak biraz daha ketum olduğu için cinselliği yaşama konusunda kendisini daha özgür tutar.

Yay burcu kimle iyi anlaşır?

Ateş grubu ile birlikte yay burcu kadınları hava grubu burçları ile de iyi anlaşırlar. Bunlar; terazi, kova ve ikizler burcudur. Yay burcu kadınlarının toprak ve su grubu burçları ile anlaşması ise oldukça zor olacaktır. Bu burçlar; oğlak, boğa, başak, yengeç, akrep ve balık burçlarıdır.

Yay burcu hangi Burcla ask yasar?

Yay ve Koç: Bu ikiliden parlak kıvılcımlar çıkacaktır! Bu çok iyi bir ilişkinin başlangıcı olabilir. İkiniz de ateş burcu olduğunuz için aynı temel özelliklere sahipsiniz ve birbirinizi nasıl mutlu edeceğinizi iyi biliyorsunuz. İkiniz de macera, tutku ve heyecan peşindesiniz!

Karşıt burçlar hangileri?

KARŞIT BURÇLAR

  • Zıt kutuplar birbirini çekiyorsa, zıt burçlar da birbirini çeker! Herkes kendi Güneş burcunun özelliklerine göre hareket eder ve onun hayat amacına göre yolunu çizer. …
  • Karşıt burcunuzla bütünleşmek ister misiniz?
  • KOÇ-TERAZİ …
  • BOĞA – AKREP. …
  • İKİZLER – YAY. …
  • YENGEÇ – OĞLAK. …
  • ASLAN – KOVA. …
  • BAŞAK – BALIK.