Optum nefesinden kimin?

Optum nefesinden klip nerede cekildi?

Ünlü ses sanatçısı Mustafa Ceceli, yeni klibinin çekimi için Kayseri’yi seçti. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Ekin Uzunlar ile ‘Öptüm Nefesinden‘ adlı şarkı için kameralar karşısına geçti. Ceceli, klip çekimi için ise Kayseri’deki Sultan Sazlığını seçti.

Öpüm nefesinden kimler söylüyor?

Öptüm Nefesinden, Mustafa Ceceli’nin Türkçeye uyarladığı ve Ekin Uzunlar ile düet yaptığı şarkıdır.

Öptüm nefesinden ne zaman çıktı?

11 Aralık 2020Öptüm Nefesinden / Çıkış tarihi

Mustafa Ceceli öptüm nefesinden kime ait?

mustafa ceceli & ekin uzunlar’ın, dmc etiketiyle yayınlanan tekli çalışmasında yeniden yorumladıkları parça. murad küçük imzalı klibi buradan izlemek mümkün.

Mustafa Ceceli Rüzgar şarkısı nerede çekildi?

Ceceli, klip çekimi için ise Kayseri’deki Sultan Sazlığını seçti. Ceceli, Ekin Uzunlar ile yaptığı düet boyunca Sultan Sazlığının muhteşem karelerini kullandı.

Ekin Uzunlar yokluğunun kefeni klibi nerede çekildi?

Söz-müziği Beytullah Kılıç, Volkan Bekçi ve Bahtiyar Haliloğlu’na ait duygusal şarkının düzenlemesini Mustafa Ceceli yaptı. Çalışmanın klibi ise Rize’de, Çamlıhemşin ve Ayder yaylalarında çekildi.

Mustafa Kaç Yaşında?

41 yaşında (2 Kasım 1980)Mustafa Ceceli / Yaş

Sohret Memmedov kimdir?

azeri şarkıcı. olsun olsun şarkısını ithal edip iyi pazarlayan bu piyasada ekmek yer. öpüm nefesinden şarkısı ile beni de dinleyici kitlesine ekleyen şarkıcıdır.

Mustafa Ceceli neden ayrıldı?

CECELİ‘YE MAİL ATTILAR Sinem Gedik ve İntizar ilişkisinin çok önceden mail yoluyla Ceceli‘ye ulaştığı ancak ünlü sanatçının inanmadığı belirtildi. Daha sonra ikilinin görüntülerinin Ceceli‘ye ulaşması üzerine boşanma kararının alındığı ortaya çıtkı.

Mustafa Ceceli öptüm nefesinden nerede çekildi indir?

Türk şarkıcı Mustafa Ceceli ve Ekin Uzunlar, Kayseri’nin doğal güzelliği Sultan Sazlığı Milli Parkı’nda ‘Öptüm Nefesinden‘ adlı klibi çekti.

Cecelinin klibi nerede çekildi?

Türk şarkıcı Mustafa Ceceli ve Ekin Uzunlar, Kayseri’nin doğal güzelliği Sultan Sazlığı Milli Parkı’nda ‘Öptüm Nefesinden’ adlı klibi çekti.

Ölümlüyüm klibi nerede çekildi?

Hasan Kuyucu yönetmenliğinde Göktürk’te çekilen klip için, kelimenin tam anlamıyla ‘nostaljik’ bir konsept hazırlandı. 1957 model, klasik bir Chevrolet’nin direksiyonuna geçen Ceceli’ye klipte Çiğdem Batur ve Ali Uyandıran eşlik etti.

Ekin Uzunlar son klibi nerede çekildi?

Azerbaycanlı sanatçı Şöhret Memedov’a ait şarkının sözlerini Türkçeye uyarlayan Ceceli, klibi Ekin Uzunlar ile birlikte Kapadokya’da çekecek.Murad Küçük’ün yönetmenliğinde çekilecek klip için Nevşehir’e giden Mustafa Ceceli ve Ekin Uzunlar‘ın yeni çalışmaları önümüzdeki haftalarda dinleyici ile buluşacak.

Ekin Uzunlar nereli?

Ekin Uzunlar 21 Ağustos 1991 yılında dünyaya geldi. Babası Arnavut göçmeni olup, annesi ise Çaykaralıdır. Küçük yaşlarda iki tahtayı birbirine sürterek başlamış olduğu sanat hayatına dayısının desteğiyle resmiyet kazandırarak 8 yaşından itibaren kemençe çalmaya başlamıştır.

Mustafa Sandal Kaç Yaşında?

52 yaşında (11 Ocak 1970)Mustafa Sandal / Yaş