Mustafa Ceceli optum nefesinden nerede cekildi?

Optum nefesinden klip nerede cekildi?

Ünlü ses sanatçısı Mustafa Ceceli, yeni klibinin çekimi için Kayseri’yi seçti. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Ekin Uzunlar ile ‘Öptüm Nefesinden‘ adlı şarkı için kameralar karşısına geçti. Ceceli, klip çekimi için ise Kayseri’deki Sultan Sazlığını seçti.

Optum nefesinden kimin?

Ekin Uzunlar
Mustafa Ceceli
Öptüm Nefesinden/Sanatçılar

Mustafa Ceceli öptüm nefesinden ne zaman çıktı?

11 Aralık 2020Öptüm Nefesinden / Çıkış tarihi

Mustafa Ceceli başaramadım klibi nerede çekildi?

Hasan Kuyucu yönetmenliğinde Göktürk’te çekilen klip için, kelimenin tam anlamıyla ‘nostaljik’ bir konsept hazırlandı. 1957 model, klasik bir Chevrolet’nin direksiyonuna geçen Ceceli‘ye klipte Çiğdem Batur ve Ali Uyandıran eşlik etti.

Mustafa Ceceli Rüzgar şarkısı nerede çekildi?

Ceceli, klip çekimi için ise Kayseri’deki Sultan Sazlığını seçti. Ceceli, Ekin Uzunlar ile yaptığı düet boyunca Sultan Sazlığının muhteşem karelerini kullandı.

Ekin Uzunlar yokluğunun kefeni klibi nerede çekildi?

Söz-müziği Beytullah Kılıç, Volkan Bekçi ve Bahtiyar Haliloğlu’na ait duygusal şarkının düzenlemesini Mustafa Ceceli yaptı. Çalışmanın klibi ise Rize’de, Çamlıhemşin ve Ayder yaylalarında çekildi.

Mustafa Ceceli Sinem Gedik neden ayrıldı?

Ceceli, velayetin kendisine verilmesini talep ettiği dilekçede, boşandığı eşi Sinem Gedik‘in lezbiyen ilişkisiyle “haysiyetsiz” bir yaşam sürdüğünü, çocuğunun bulunduğu evde ve yattığı odada ilişki yaşandığını iddia etti.

Mustafa Kaç Yaşında?

41 yaşında (2 Kasım 1980)Mustafa Ceceli / Yaş

Limon Çiçekleri şarkısı ne zaman çıktı?

Limon Çiçekleri, Mustafa Ceceli’nin 10 Temmuz 2009’da DMC etiketiyle piyasaya sürdüğü tekli çalışmasıdır.

Rüzgar şarkı klibi nerede çekildi?

Emre Kaya sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi Turaç Berkay Özer’e ait yepyeni şarkısıRÜZGAR”ı müzik severlerinin beğenisine sunuyor. Klip çekimi Kars’ta bulunan eski Ani Antik Kenti olan, Ani Harabeleri’nde gerçekleşti.

Mustafa Ceceli Kürtçe şarkıyı nerede söyledi?

Taşlıçay ilçesinde bulunan ve Türkiye’nin en yüksek rakımlı gölü olma özelliği gösteren Balık Gölü’nde, Balık Gölü Festivali’nde sahne alan Mustafa Ceceli, Kürtçe şarkı söyledi.

Cecelinin klibi nerede çekildi?

Türk şarkıcı Mustafa Ceceli ve Ekin Uzunlar, Kayseri’nin doğal güzelliği Sultan Sazlığı Milli Parkı’nda ‘Öptüm Nefesinden’ adlı klibi çekti.

Ekin Uzunlar son klibi nerede çekildi?

Azerbaycanlı sanatçı Şöhret Memedov’a ait şarkının sözlerini Türkçeye uyarlayan Ceceli, klibi Ekin Uzunlar ile birlikte Kapadokya’da çekecek.Murad Küçük’ün yönetmenliğinde çekilecek klip için Nevşehir’e giden Mustafa Ceceli ve Ekin Uzunlar‘ın yeni çalışmaları önümüzdeki haftalarda dinleyici ile buluşacak.

Ekin Uzunlar nereli?

Ekin Uzunlar 21 Ağustos 1991 yılında dünyaya geldi. Babası Arnavut göçmeni olup, annesi ise Çaykaralıdır. Küçük yaşlarda iki tahtayı birbirine sürterek başlamış olduğu sanat hayatına dayısının desteğiyle resmiyet kazandırarak 8 yaşından itibaren kemençe çalmaya başlamıştır.

Mustafa Ceceli karısıyla barıştı mı?

İşte Mustafa – Sinem Ceceli çiftinin 9 yıllık evliliğini sona erdiren sebep… Mustafa Ceceli‘nin Sinem Ceceli ile olan 9 yıllık evliliği dün sona erdi. Ünlü şarkıcı boşanma haberini Twitter’dan duyurdu.