Medar Hastanesi Gebze sahibi kimdir?

Medar Hastanesi Müdürü kimdir?

Göksel Ensari ile anlaşan hastane, yeni genel müdür ve başhekim tanıtımı için bir toplantı düzenledi. Toplantıda 6 yıldır başhekimlik görevini başarıyla sürdüren Op.Dr. Mehmet Veysel Besnili görevini Dr. Göksel Ensari’ye devretti.

Medar hastanesi ne zaman kuruldu?

2000 yılında poliklinik hizmetleri kapsamında küçük adımlarla başlayan sağlık yolculuğumuz, İzmit, Gölcük, Gebze ve Sakarya’ da Tıp Merkezleri oluşumları ile güçlenerek, 2014 yılında Gölcük, 2015 yılında Gebze ve 2016 yılında Sakarya ve şimdi İstanbul Ataşehir Hastanelerimiz ile büyük adımlara dönüştü.

Medar izmit kimin?

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şahin Talus’un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı MEDAR Hastaneleri, daha önce Konak Hastanesi olarak hizmet veriyordu. İlk olarak İzmit‘te Yenişehir Mahallesinde hizmete açılan Konak, daha sonra Gölcük, Gebze ve Sakarya’ya da şube açtı.

Medar Hastanesi Sakarya kaç yataklı?

Açılışta 75 yataklı olarak hizmet veren hastanemizin şuandaki yatak kapasitesi 102 dir. Anjiyo ünitesi ve Kardiyo Vasküler Cerrahi Branşının tüm alt yapısı hazırlanmıştır. Hastanede 14 Genel Yoğun Bakım, 5 Koroner Yoğun Bakım, 15 Yeni Doğan Yoğun Bakım ünitesi mevcuttur.

Dr Göksel Ensari kimdir?

Göksel ENSARİ, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İşletme Yüksek Lisansını Gebze Teknik Üniversitesi’nde yapan ENSARİ, sırasıyla Amasya SSK Hastanesi (mecburi hizmet), İzmir Karşıyaka SSK Hastanesi’nde başhekimlik, İzmir Karşıyaka İl Sağlık Müdürlüğü’nde müdür yardımcılığı yaptı.

Medar Hastanesi kurucusu kimdir?

Hastanenin yeni ismin tanıtımını yapan Şahin Talus, “12-13 yıldır sizlerle birlikteyiz. Bugün hem doktor tanıtımı vardı. Veysel Bey ile 20 yıllık Aile Polikliniği kurucusuyuz.

Medar Hastanesi sahibi kim?

İlimizde Aile Konak Hastanesi adıyla hizmet verirken bir süre önce isim değişikliğine giderek Medar Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan hastanenin yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin Talus, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’u gerçekleştirecekleri lansman toplantısına davet ederek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Medar Osmanlıca ne demek?

medar / medâr / مدار / مَدَارْ Sebeb, vesile. Bir şeyin etrafında döneceği nokta. Bir şeyin devredeceği, üzerinde hareket edeceği yer. Gezegenlerin gezerken hareket noktalarının çizdiği dâire.

Müge Emeksiz hangi hastanede?

Müge Emeksiz Özel Gebze Konak Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Medar Hastaneleri kimin?

Sakarya, Gölcük ve Gebze’de şubeleri olan Aile Konak Hastanelerinin yeni ismi ve kurumsal kimliğini, hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Talus ve Başhekim Veysel Besnili tarafından açıkladı. Hastanenin yeni ismin tanıtımını yapan Şahin Talus, “12-13 yıldır sizlerle birlikteyiz. Bugün hem doktor tanıtımı vardı.

Göksel Ensari hangi hastanede?

MEDAR Kcoaeli’nin tanınmış hekimlerinden olan Göksel Ensari‘yi Gölcük hastanesine genel müdür ve başhekim olarak görevlendirdi.

Konak Hastanesinin sahibi kim?

Gölcük Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Talus, İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan ve Dr. Kamil Köse organizasyonundaki Konak Hastaneleri Gebze, Sakarya ve Gölcük’te hizmet veriyor.

Meddar ne anlama gelir?

Dönence, cezir karşıtı. Dayanak, yardımcı. Neden, vasıta.

Medarı iftiharı ne demek?

Herhangi bir konu üzerinde başarılı olmuş ve ailesi ya da çevresi tarafından övgü almış kişi olarak da anlatmak mümkün.

Ilknur Gezgin Kuşçu hangi hastanede?

Dr. İlknur Gezgin Kuşcu ; Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup , kendi muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.