En Güçlü Transformers hangisi?

Optimus Prime ile Megatron kardeş mi?

Orion Pax, Optimus Prime olduktan sonra, takım liderleri ve Optimus‘un kardeşi Megatron, Optimus Prime‘ı kıskanmaya başlamıştı. Daha sonra Optimus Prime‘ın gücüne sahip olmak isteyen ve Primelar tarafından reddedilen Megatron, öfkesinden dolayı karanlık tarafı seçti ve Decepticonlar’ı topladı.

Optimus Prime neye dönüşüyor?

İyi olan Autobot’ların liderinin adı Optimus Prime‘dır. Optimus Prime istediği zaman tıra dönüşebilir. Kötü olan Decepticon’ların liderinin adı ise Megatron’dur. Megatron dilediği zaman birçok savaş aracına dönüşebilir.

Nemesis Prime nedir?

Optimus Prime, Quintessa’yı öldürmek üzere Cybertron’a gitmiştir. Quintessa, Prime‘ı kontrol altına alarak beynini yıkamış, onu “Nemesis Prime” olarak dünyaya asayı bulmak için ajan olarak göndermiştir.

Transformers Prime kaç bölüm?

Transformers Animated Cartoon Network’te yayınlanan Amerikan animasyon televizyon dizisidir. Dizi Türkiye’de minika’da yayınlanmaktadır. Dizinin ana konusu Optimus Prime ve ekibinin Allspark’ı bulmasıyla başlıyor….

Transformers Animated
Ülke ABD
Dili İngilizce
Sezon sayısı 3
Bölüm sayısı 42 (bölümleri listesi)

Megatron neye dönüşüyor?

Megatron neye dönüşür? Transformers kötü karakterlerinden biri olan Megatron savaş uçağına dönüşür. Her yerinde silahlar bulunduğu ve uçabildiği için oldukça avantajlıdır. Ancak Optimus Prime kadar güçlü olmadığı için onu bir türlü yenemez.

Galvatron nasıl Megatron oldu?

Transformers Prime Türkçe – Galvatron insanlar tarafından Megatron‘un bedeninde tekrar yapıldı ve Megatron‘un zihni tekrar Galvatron‘un bedeninde canlandı. Böylece Megatron, Galvatron oldu. | Facebook.

Optimus Prime ı kim seslendiriyor?

Ben Optimus Prime / Usta Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya Röportaj. Siz onu ”Ben Optimus Prime” Repliği ile tanıyorsunuz.Usta Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya bugünkü konumuz.

Unicron kimdir?

Unicron, çoklu evrende istediği zaman seyahat edebilir ve varlığı gerçeklikte bir veba olarak görülür. Güçleri görünüşte sınırsızdır ve yaşamı yok etmek için hiç bitmeyen arayışında evrenin farklı yönlerine sızma ve istila etme yeteneğine sahiptir.

Optimus Prime hangi marka tır?

Aynı filmdeki karakteri temsil eden Optimus Prime, büyük boyutlarda, parlatılmış egoz borularına sahip. 1992 Peterbilt 379 modeli tır, filmdeki gibi aluminyum kaplama tampon, aluminyum tekerler ve depolama kutularına sahip. Mazgal üzerinde ise Autobot logosu bulunuyor. Kısacası filmdeki haline fazlasıyla benzetilmiş.

Transformers Prime kac sezon?

3Transformers: Prime / Sezon sayısı

Transformer kaç sezon?

Transformers serisi, 2007 yılından başlamak üzere toplam 6 filmden oluşan bir seridir. Transformers serisi; Transformers, Transformers: Yenilenlerin İntikamı, Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü, Transformers: Kayıp Çağ, Transformers: Son Şövalye ve Bumblebee olmak üzere toplam 6 ffarklı ilmden oluşur.

Transformers Megatron ölüyor mu?

Megatron, Optimus Prime tarafından öldürülmüş ve Galvatron olarak tekrar yapılmıştır.

Megatronun amacı ne?

Megatron, bilindiği üzere Transformers’ın kötü adamı. Adam dememiz ne kadar doğru bilmiyoruz, ancak kötü olduğu gerçek. Megatron’un tek amacı ise Decepticonlar’a liderlik yaparak ayrı düşen iki grup arasında savaş çıkarmak.

Galvatron ne oldu?

Transformers Prime Türkçe – Galvatron insanlar tarafından Megatron’un bedeninde tekrar yapıldı ve Megatron’un zihni tekrar Galvatron‘un bedeninde canlandı. Böylece Megatron, Galvatron oldu. | Facebook.

Ayhan Kahya kimleri seslendirdi?

  • Mutlu Albayram.
  • Burcu Demirtepe.
  • Cem Arıca.

19 Ağu 2021