Metasofi ne demektir?

Metasophie felsefesi ne demek?

Metasophie kişiye RUH’un yaşam içerisindeki varlığının nedenini, gerekliliğini anlatan ilimdir. Metasophie ilminden faydalanmış bir insan RUH ve AKIL olan iki unsurun birbiriyle olan lisanını gramerini öğrenir ve bu sayede kendini keşfeder.

Metasoft ne demek?

Metasoft, deneyimli kadrosu ve ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) bilgi birikimiyle Üretim, Ticari, Hizmet ve Hastane Otomasyonu vb. konularda faaliyet gösteren orta ve büyük ölçekli kuruluşlara yönelik anahtar teslimi komple çözümler üretmektedir.

Kaansariaydin kimdir?

Girişimcidir. 17 Eylül 1970 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Üniversite için yurt dışına gitti. Ekim 1991 ve Haziran 1996 tarihleri arasında Johann Wolfgang Goethe-University, Frankfurt Main, Germany İşletme bölümünü tamamladı.

Kaan Sarıaydın kitabı var mı?

Sevgili takipçilerim, “Metasophie 2023 ve sonrası” kitabımız için yeni sipariş alamıyorum. Kitabım 2023 adet basıldı ve ön sipariş kotası fazlasıyla doldu.

Kaan Sarıaydın hangi kanalda?

Beyaz Tv – Kaan Sarıaydın ilk kez açıkladı!

Kaan Sarıaydın kimdir mesleği nedir?

Kaan Sarıaydın, 1998 yılında Alman Menkul kıymetleri için trader olarak çalıştı. 2001 senesinde ise Lehman Brothers International Limited, Londra Alman, İsviçre, Belçike, Avusturya ve EASDAQ menkul kıymetleri için trader yani piyasa yapıcı olarak çalıştı.

Mavi gazete Kaan Sarıaydın kimdir?

Kaan Sarıaydın, 17 Eylül 1970 tarihinde Ankara’da doğdu. Üniversite için yurt dışına giden Kaan Sarıaydın, Ekim 1991 ve Haziran 1996 tarihleri arasında Johann Wolfgang Goethe-University, Frankfurt Main, Germany İşletme bölümünü tamamladı.

Ferda Yıldırım kiminle evlendi?

Ferda Yıldırım
Mezun olduğu okul(lar) İstanbul Üniversitesi
Meslek Sunucu
Etkin yıllar 1999-günümüz
Evlilik Mehmet Yılmazoğlu ( e. 2018)

Yılmazoğlu nerelidir?

biyografi.net: Yener Yılmazoğlu biyografisi burada ünlülerin biyografileri burada. 1958 yılında Ardahan’ın Çıldır ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Çıldır’da tamamladı.

Ferda Y Yılmazoğlu nereli?

Ferda Yıldırım Yılmazoğlu (d. 28 Nisan 1977; Ankara, Türkiye), Türk haber sunucusu.

Ferda Yıldırım Yılmazoğlu eşi kimdir?

Bu program ile Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni’nde “Yılın Güncel Programı Medya Oskarı” ödülüne layık görülmüştür. 2018’de iş insanı Mehmet Yılmazoğlu ile evlenmiştir.

Ferda Yılmazoğlu kaç yaşında?

44 yaşında (28 Nisan 1977)Ferda Yıldırım / Yaş

Ferda Yıldırım şimdi ne yapıyor?

Kanal D’nin ana haber bülteninin sunuculuğunu yapan Ferda Yıldırım, daha sonra Habertürk ve Cine5 kanallarında da aynı pozisyonda çalışmıştır. Beyaz TV’de de 10 sene boyunca ana haber sunuculuğu yapan Yıldırım, aynı kanalda “Her Açıdan” isimli televizyon programını sunmaya devam etmektedir.

Ferda Yıldırım Yılmazoğlu ne zaman evlendi?

2018 yılında iş insanı Mehmet Yılmazoğlu ile evlendi.

Ferda Yıldırım programı neden ayrıldı?

Bilhassa bu duyuruyu kendim yapmak istedim zira konuyla ilgili yalan yanlış haber yapılmasını arzu etmem. Bu veda bütünüyle benim içimdeki değişim isteğiyle alakalıdır, aldığım kararın ardında ne bir kırgınlık ne bir küskünlük ne de herhangi bir olumsuzluk vardır.