Karakin PUBG Mobile gelecek mi?

Karakin haritası ne zaman gelecek?

Sonunda beklenen oldu; PUBG Mobile’ın yeni haritası Karakin, 7 Nisan 2021 Çarşamba günü oyuna eklendi! PC versiyonunun bir parçası olan PUBG’nin ikonik Karakin Haritası, PUBG Mobile’da bugüne kadar yayınlanan en küçük harita oldu.

Karakin nerede?

Karakin, Batı Avustralya, Avustralya.

Vikendi tekrar gelecek mi?

Tencent’in doğruladığı bilgiye göre Vikendi, 8 Ekim 2021 itibarıyla PUBG Mobile’a eklenecek. Tabii bu birliktelik kısa sürecek, çünkü Tencent’in verdiği bilgiye göre, Vikendi 15 Ekim’de yeniden oyundan kaldırılacak. PUBG Mobile’da Erangel, Miramar, Sanhok, Karakin ve Livik olmak üzere şu an 5 adet harita bulunuyor.

PUBG Mobile Ne zaman yeni harita gelecek?

Geliştiriciler PUBG‘ye yenilikler getirdi ve birçok düzenleme sağlandı. Güncelleme haberlerinin yanı sıra iki yeni haritanın geleceği konusunda da bilgi verildi. Yeni haritaların 2021’in sonlarında getirilmesi planlanıyor.

PUBG yeni harita gelecek mi?

AMSTERDAM, HOLLANDA – 30 HAZİRAN 2021 – KRAFTON, Inc. bugün, 1980’lerin Güney Kore’sinde yer alan yeni 8×8 harita TAEGO ile gelen PUBG Güncelleme 12.2’yi duyurdu. Güncelleme 12.2 ayrıca, yeni haritadaki ana temalara dayanan Survivor Pass: TAEGO’yu da sunuyor.

PUBG Vikendi kalktı mı?

PUBG Mobile kış temalı haritası Vikendi oyundan kaldırılıyor. Yeni güncellemeyle dahil olacak olan oyunun 6. haritası Karakin kısa süre sonra harita havuzunda yer alacak. Karakin, toplam 64 oyuncunun yer alacağı iki kilometrelik bir alana sahip olacak.

Karakin ne demek PUBG?

PUBG Mobile’ın yeni haritası olan Karakin 2×2 km’lik büyüklükte küçük bir haritadan oluşuyor. Karakin bir çöl haritasıdır, bu durumdan dolayı çöl kavramının özelliklerini taşımaktadır. Açık alanların bolca bulunduğu haritada 64 oyuncu haritada aynı anda bulunabilecek.

Karakin ne demek?

En geride kalan, başarısız.

Vikendi neden kaldırıldı?

Vikendi haritasının akıbetiyse şimdilik belli değil. Bu durum karşısında haritanın oyundan çıkartılması şaşırtmadı. … Yeni mekanik özellikleri bulunan haritanın bir tanesi Yıkım Bölgesi olarak isimlendirildi. Oyunun PC sürümünde yer alan Karakin haritasını oynayan mobil oyuncular bu haritaya yabancılık çekmeyecek.

Vikendi gerçekte neresi?

Vikendi: Üç kat içlikle gezilebilen Verkhoyansk.

PUBG harita seçme nasıl yapılır 2021?

Çünkü yeni güncelleme ile farklı ve önemli bir özellik de oyundan kaldırıldı. Artık oyun içerisinde harita seçimi yapılamayacak. Kullanıcılar yeni güncelleme ile rastgele bir haritada oyuna başlayabilecek ve istedikleri haritaları seçemeyecekler.

Taego ne zaman gelir?

Güncelleme 12.2 ayrıca, yeni haritadaki ana temalara dayanan Survivor Pass: TAEGO‘yu da sunuyor. Güncelleme 12.2, PC’de 7 Temmuz’da ve konsollarda ise 15 Temmuz’da çıkacak.

PUBG mobil Vikendi haritası ne zaman gelecek?

PUBG oyuncuları için bugün büyük gün ve nihayet PUBG‘de Vikendi haritası yayınlandı. 2.0 GB’lık bir güncelleme ile birlikte gelen PUBG Mobile Vikendi haritasının en önemli özelliği ise elbette karlı haritayı oyunculara sunuyor olması. PUBG oyuncuları için bugün büyük gün ve nihayet PUBG‘de Vikendi haritası yayınlandı.

PUBG de Vikendi ne zaman gelecek?

AMSTERDAM, HOLLANDA – 24 KASIM 2021 – KRAFTON, Inc.’in PUBG: BATTLEGROUNDS için en son güncellemesi PC için 1 Aralık’ta ve konsollar için 9 Aralık’ta yayınlandığı zaman, oyuncular Vikendi haritasındaki önemli alanların kış temasıyla süslenmesiyle yeni yıl ruhunu hissedebilecekler.

Karakin kaç kişilik?

PUBG resmi Twitter sayfasından, ‘Karakin‘ isimli yeni haritanın görüntüleri paylaşıldı. Söz konusu haritanın 64 kişilik olacağı belirtiliyor.