Yapı & Yapı inşaat sahibi kimdir?

Nusret Yıldırım Yapı & Yapı nereli?

Nusret Yıldırım

Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 27 Nisan 1989
Doğum yeri Bakırköy, İstanbul
Boyu 2,03 m (6 ft 8 in)
Pozisyon Uzun forvet, kısa forvet

Yapı Yapı’nın sahibi kimdir nerelidir?

Ersin Arıoğlu Biyografisi Arıoğlu 1940’da İstanbul’da doğdu. 1963 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nden İnşaat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. 1969 yılına kadar aynı fakültenin yapı statiği kürsüsünde öğretim görevlisi ve asistan olarak akademik hayatını sürdürdü.

Yeni yapı inşaat sahibi kim?

Mehmet Naci Topsakal, Trabzon doğumlu. Mehmet Naci Topsakal, öğrencilik yıllarında ticaret hayatına atıldı. Babasının kurduğu Yeni Yapı İnşaat‘ta yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor.

Yapı Yapı Zafer Yıldırım nereli?

Zafer Yıldırım Kimdir ? Zafer Yıldırım (d. 1955, İstanbul), Türk işadamı, Kasımpaşa başkanı. İşadamı olan Zafer Yıldırım Orjin Grup ve İstinye Park ortaklarındandır.

Zafer Yıldırım nereli?

Zafer Yıldırım (d. 1955, İstanbul), Türk iş adamı, Kasımpaşa başkanı.

Yapı Merkezi inşaat nasıl bir firma?

Yapı Merkezi, başladığı her projeyi zamanında bitirme azmi gösteren, açık, saydam, yenilikçi ve faaliyet yaptığı sektörlerde öncülük eden bir şirketler grubudur. Hizmet sunduğu ülkelerin tarihine, geleneklerine, örf ve âdetlerine, yasalarına ve çevreye saygılıdır, duyarlıdır.

Yapı Merkezi Ceo’su Kim?

Aslan Uzun – CEOYapı Merkezi | LinkedIn.

Mehmet Naci Topsakal kim?

Mehmet Naci Topsakal, Trabzon doğumlu. Mehmet Naci Topsakal, öğrencilik yıllarında ticaret hayatına atıldı. Babasının kurduğu Yeni Yapı İnşaat’ta yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor. Mehmet Naci Topsakal aynı zamanda Haliç Kongre Merkezi’nin müteahhididir.

Zafer Yildirim nereli?

Of, TürkiyeZafer Yıldırım / Doğum yeri

Izmir Istinye Park sahibi kimdir?

İstinyePark İzmir
Açılış tarihi 22 Ekim 2021)
Sahibi Orjin Grup
İşletmeci Orjin Grup
Mağaza sayısı 270

SK Yapı Merkezi kimin?

Yapı Merkezi, 1965 yılında Ersin Arıoğlu ve Köksal Anadol tarafından İstanbul’da kurulmuş bir grup şirketidir.

Ülkü Arıoğlu kimdir?

Ülkü Arıoğlu. 1940 yılında Lüleburgaz’da doğdu. İlk ve ortaokulu Lüleburgaz’da tamamladı. Liseye Kandilli Kız Lisesi’nde devam etti. 1958 yılında İTÜ İnşaat Fakültesine girdi ve 1963’te Betonarme Bölümünden mezun oldu. 3 yıl Bayındırlık Bakanlığı Yapı İmar İşleri’nin İstanbul’daki statik bölümünde çalıştı.

Özge Arioğlu kim?

Yapıray Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Üyesi (2002-2009) görevlerinden sonra Arıoğlu, 2012’den beri Yapı Merkezi İnşaat’ta Genel Müdürlük görevini yürütmektedir. Almanca ve İngilizce bilen Özge Arıoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Haliç Üniversitesinin sahibi kimdir?

Haliç Üniversitesi
Kuruluş 18 Ocak 1998
Tür Vakıf Üniversitesi
Bağlılık Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı
Rektör Prof. Dr. Zafer Utlu

Haliç Üniversitesi rektörü kim?

Haliç Üniversitesi‘ne, Vekil Rektör olarak Prof. Dr. Abdurrahman Eren, Genel Sekreter olarak Avukat İbrahim Yeter atandı.