Ozanın Beşiktaş’a kaç golü var?

Ozan tufanın kaç golu var?

Bu sezon Ozan Tufan Süper Lig’de Fenerbahçe formasıyla 28 maçta 5 gol 5 asistlik performans ortaya koydu. Ziraat Türkiye Kupası’nda gol atamayan futbolcu, A Milli Takım formasıyla da 1 gol kaydetti. Toplamda şu ana kadar Ozan Tufan 37 maçta 6 gol 5 asistle oynuyor.

Ozan Tufan Watford da kaç maç oynadı?

OZAN TUFAN WATFORD KARİYERİ! Ozan Tufan Watford formasıyla 9 maça çıktı ve çıktığı maçlarda asist ve gol kaydedemedi.

Vidanın fenere kaç golü var?

Vida‘yla ilgili en çarpıcı istatistik ise Süper Lig ‘de Fenerbahçe ‘ye rakip olduğu 6 maçta 3 gol atması. Türkiye kariyerinde en çok golü Kanarya’nın ağlarına gönderen Vida’nın kupayla birlikte bu sezon toplam 5 golü bulunuyor.

Ozan Tufan yedek mi?

Spor Toto Süper Lig ‘de Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanan mücadeleye Ozan Tufan yedek kulübesinde başladı. Sezon başında Fenerbahçe’den İngiltere Premier Lig ekibi Watford’a kiralanan Tufan, devre arası transfer döneminde takımına geri döndü.

Rojin Haspolat kimdir nerelidir?

Rojin Haspolat kimdir: Rojin Haspolat, 14 Eylül 1996 tarihinde Ozan Tufan’ın altyapısında yıldızlaştığı Bursa’da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olan Rojin Haspolat daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü bitirdi.

Ozan Tufan aslen nereli?

Ozan Tufan, 23 Mart 1995 tarihinde Bursa/Orhaneli’de Maden işçisi bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Bursa’da 10 yaşında okul takımıyla katıldığı turnuvalarda oynadığı sırada Bursaspor Kulübü alt yapı antrenörleri tarafından izlenerek alt yapıya seçildi.

Ozan Tufan boyu ne kadar?

1,79 mOzan Tufan / Boy

Ozan Tufan hangi takıma transfer oldu?

Fenerbahçe#7 / Orta saha
Türkiye Millî Futbol Takımı#6 / Orta saha
Ozan Tufan/Şu andaki takımları
İşte detaylar… (FB spor haberi) Fenerbahçe‘de Ozan Tufan yuvaya geri döndü. Watford’a satın alma opsiyonu ile kiralanan milli futbolcu sezonu sarı-lacivertli takımda tamamlayacak.

Vidanın boyu kaç?

1,84 mDomagoj Vida / Boy

Vida Beşiktaş’a ne zaman geldi?

Domagoj Vida, 2017-18 sezonunun devre arasında Beşiktaşımız ile sözleşme imzaladı.

Ozan Tufan kaç yıllık kiralandı?

Fenerbahçe maçı 3-1 kazanmıştır. 27 Aralık Tarihinde Fenerbahçe, Ozan Tufan ile 3+1 Yıllık yeni sözleşme imzaladığını duyurmuştur.

Ozan Tufan döndü mü?

Ada’da istediği forma şansını bulamayan Ozan, geri döndüğü yuvasında Sarı- Lacivertli formayı ikinci yarının başında İrfan’ın yerine oyuna girerek tam 174 gün sonra yeniden giydi.

Fenerbahçeli Ozan Tufan aslen nerelidir?

İlk yılları Ozan Tufan, 23 Mart 1995 tarihinde Bursa/Orhaneli’de Maden işçisi bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Bursa’da 10 yaşında okul takımıyla katıldığı turnuvalarda oynadığı sırada Bursaspor Kulübü alt yapı antrenörleri tarafından izlenerek alt yapıya seçildi.

Ozan Tufan eşi Rojin Haspolat nereli?

Rojin Haspolat 14 Eylül 1996 yılında Bursa doğumlu ve Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi’nden mezun oldu, daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü bitirdi. Ozan Tufan‘la 2 yıldır birliktelik yaşayan Haspolat, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivali organizasyonu yapıyor.

Ozan Tufan eşi Rojin nereli?

Rojin Haspolat 14 Eylül 1996 yılında Bursa doğumlu ve Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi’nden mezun oldu, daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü bitirdi. Ozan Tufan‘la 2 yıldır birliktelik yaşayan Haspolat, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivali organizasyonu yapıyor.