Ozan Tufan ne kadar kazanıyor?

Ozan Tufan opsiyonu ne kadar?

Öte yandan Vole’nin haberine göre Watford ile Fenerbahçe arasındaki Ozan Tufan‘ın 7,5 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu da son buldu. Watford cephesi Ozan Tufan transferinde erken fesih hakkını kullandıklarını belirtti.

Ozan Tufan kaç para alıyor Fenerbahçe?

İŞTE FENERBAHÇE‘NİN ALACAĞI RAKAM 26 yaşındaki milli orta sahayı 1 yıllığına kiralamak için 1 Milyon Euro üzerinden anlaşma sağlandı.

Ozan Tufan kime kiralandı?

Ağustos 2021’de Fenerbahçe’nin Watford’a kiraladığı Ozan Tufan, Premier Lig’de 6 ay geçirdikten sonra yeniden sarı-lacivertlilere döndü. Fenerbahçe’yle ilk antrenmanına çıkan milli futbolcu fit görüntüsüyle dikkat çekti.

Ozan Tufan gidecek mi?

İstanbul’a gelen milli futbolcu, sezonun ikinci yarısında sarı-lacivertli takımda forma giyecek. Watford’un küme düşmemesi halinde zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek ve Ozan yeniden Premier Lig ekibine gidecek. Fenerbahçe milli oyuncunun geri döndüğünü açıkladı.

Watford Ozan Tufan kac para?

Watford, Ozan Tufan için kiralama bedeli olarak Sarı lacivertli kulübe 2 milyon euro ödemişti. İngiliz ekibi Premier Lig’den düşmezse Watford, Sarı-Lacivertli kulübe 7 milyon Euro ödeyerek Ozan‘ın bonservisini alacak.

Ozan Tufan satılık mı kiralık mı?

Son dakika haberi.. Fenerbahçe Kulübü, milli futbolcu Ozan Tufan‘ın Watford’a satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer olduğunu resmen açıkladı. Fenerbahçe, Ozan Tufan‘ı Watford’a 500 bin Euro bedelle kiraladı. Sözleşmede 6.5 milyon Euro zorunlu satın alma maddesi var.

Ozan Tufan Watford da ne kadar kazanacak?

Fenerbahçe, Ozan Tufan‘ı İngiltere Premier Lig takımlarından Watford‘a kiraladı. Sabah’ta yer alan habere göre sarı-lacivertli kulüp, milli futbolcudan kiralama bedeli olarak 500 bin euro kazanacak. Öte yandan Ozan Tufan‘ın sözleşmesinde, 6.5 milyon euro’luk zorunlu bir satın alma opsiyonunun bulunduğu ifade edildi.

Ozan Tufan hangi takima giti?

Son Dakika: Fenerbahçe Ozan Tufan‘ın geri dönüşünü açıkladı! Watford ile sözleşmedeki küme düşme detayı… Sezon başında Watford’a kiralık olarak giden Ozan Tufan, Fenerbahçe’ye geri döndü. İstanbul’a gelen milli futbolcu, sezonun ikinci yarısında sarı-lacivertli takımda forma giyecek.

Ozan Tufan kaç yıllık kiralandı?

Fenerbahçe maçı 3-1 kazanmıştır. 27 Aralık Tarihinde Fenerbahçe, Ozan Tufan ile 3+1 Yıllık yeni sözleşme imzaladığını duyurmuştur.

Ozan niye kadroda yok?

Ay-yıldızlılarda Ozan Tufan, sakatlığı sebebiyle kritik maçın kadrosundan çıkarıldı. A Milliler’de daha önce Cengiz Ünder ve Abdülkadir Ömür de sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’ndaki 9. maçında Cebelitarık’ı konuk edecek A Milli Takım’da sakatlık kabusu sürüyor…

Ozan neden kadroda yok?

BBC’nin haberine göre satın alma opsiyonunu kullanmayacak İngiliz ekibi, Fenerbahçe’den Ozan‘ı geri almasını istedi. Bu teklif kabul kabul edilmezse sezon sonunda satın alma opsiyonu kullanılmayacak ve Ozan otomatik olarak geri dönecek. Ada’da istediği şansı bulamayan 26 yaşındaki oyuncu, 7 maçta oynadı.

Watford nasıl bir takım?

Watford FC 1881 yılında İngiltere’nin Watford kentinde kurulmuş bir futbol kulübüdür. 2015 yılında Barclays Premier League’ de yükselmiş ve hâlen bu ligde mücadele edmektedir. Maçlarını 17,477 kişilik Vicarage Road stadymunda oynamaktadır. En büyük rakibi Luton Town FC’dir.

Tufan nereye transfer oldu?

Fenerbahçe#7 / Orta saha
Türkiye Millî Futbol Takımı#6 / Orta saha
Ozan Tufan/Şu andaki takımları

Ozan Tufan Fenerbahçeye ne zaman gelecek?

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada; “2021-2022 futbol sezonunun yaz transfer döneminde, İngiltere Premier Lig ekibi Watford FC’ye kiralık olarak transferi gerçekleşen futbolcumuz Ozan Tufan‘ın, sezonun kalan kısmını iki kulübün anlaşmasıyla Fenerbahçe‘de geçirmesine karar verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Ozan Tufan ne durumda?

Son dakika | Fenerbahçe Ozan Tufan‘ın geri döndüğünü resmen açıkladı! 02 Şubat 2022, Çarşamba 17:22 Son dakika haberi… Fenerbahçe, yaz transfer döneminde Watford’a kiralanan Ozan Tufan‘ın iki kulüp arasında sağlanan anlaşma neticesinde takıma geri döndüğünü açıkladı.