Jin nerede doğdu?

Jin ne zaman doğdu?

4 Aralık 1992 (29 yıl yaşında)Kim Seok-Jin / Doğum tarihi

BTS Jin kaç yaşinda?

29 yaşında (4 Aralık 1992)Kim Seok-Jin / Yaş

Kim Seok Joong eşi?

25 Temmuz 2012’de, Kuzey Kore devlet medyası ilk kez Kim Jong-un’un Ri Sol-ju (리 설주) ile evli olduğunu bildirdi. 20’li yaşların başında olduğuna inanılan Ri, açıklamadan birkaç hafta önce Kim Jong-un’a kamuoyuna eşlik ediyordu.

Seokjin kaç kardeş?

Kim Seok-joongKim Seok-Jin / Kardeşleri

1 Eylül kimin doğum günü BTS?

Kim Tae-hyung (Hangul: 김태형) 30 Aralık 1995 Daegu, Güney Kore. Jungkook, (ana vokal, dansçı, alt rapçi, maknae), d. Jeon Jeong-guk (Hangul: 전정국) 1 Eylül 1997 Busan, Güney Kore.

Army doğum günü ne zaman?

BTS üyeleri, Kore saatiyle 00.00’da 9 Temmuz’a girildiği an, dünyanın en büyük hayran topluluğu ARMY‘nin ismini aldığı günü, yani doğum gününü özel bir video ile kutlamaya başladı. Happy Birthday To ARMY!

Jin ne zaman askere gidiyor?

Big Hit Entertainment, BTS’ten Jin‘in Askerlik Hizmeti İçin 2021’in Sonuna Kadar Süresi Olduğunu Açıkladı

Jin BTS boyu kaç?

1,79 mKim Seok-Jin / Boy
JİN – (KİM SEOK JİN) 4 Aralık 1992 (27 yaşında) tarihi doğumlu ve yay burcu. Boyu 1.79 cm kilosu ise 63. Jin, Konkuk Üniversitesi’nde lisans Hanyang Cyber ​​Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi tamamladı.

BTS Kimin düğününe gitti?

BTS‘ten Jin, abisinin bugün gerçekleşen düğün töreninde yer aldı. Grup arkadaşları J-Hope ve RM de düğünde görüldü. Şef Lee Yeon Bok da oradaydı.

Kim Seok Jinin abisi?

Kim Seok-joongKim Seok-Jin / Erkek kardeşi

Kim Seok Jin abisi?

Kim Seok-joongKim Seok-Jin / Erkek kardeşi

Kim Seok Jin fiziksel özellikleri?

JİN – (KİM SEOK JİN) 4 Aralık 1992 (27 yaşında) tarihi doğumlu ve yay burcu. Boyu 1.79 cm kilosu ise 63. Jin, Konkuk Üniversitesi’nde lisans Hanyang Cyber ​​Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi tamamladı. Grubun en yaşlı üyesi olan Jin, yemek pişirmekten ve oyun oynamaktan çok keyif alıyor.

BTS ateist mi?

aslında üyelerin herhangi bi dini yok, bir yaratıcıya inanıyorlar ama bir dine bağlı değiller, RM ateist olduğunu açıklamıştı, Suga da din arayışındaymış, hiçbir profil bilgilerinde dinleri yazmıyor, ve diğer üyelerde net bi açıklama yapmamıştı yanılmıyorsam.

BTS sözleşmesi ne zaman bitiyor?

O Ekim ayında, sözleşmelerinin bitmesine bir yıldan fazla kala BTS, Big Hit Entertainment ile olan sözleşmesini 2026’ya kadar yeniledi.

Jimin dogum gunu ne zaman?

13 Ekim 1995 (26 yıl yaşında)Jimin / Doğum tarihi