Kim Seok Jin nerede doğdu?

Jin in doğum günü ne zaman?

4 Aralık 1992 (29 yıl yaşında), Gwacheon, Güney KoreKim Seok-Jin / Doğum tarihi

Seokjin kaç kardeş?

Kim Seok-joongKim Seok-Jin / Kardeşleri

Jin BTS boyu kaç?

1,79 mKim Seok-Jin / Boy
JİN – (KİM SEOK JİN) 4 Aralık 1992 (27 yaşında) tarihi doğumlu ve yay burcu. Boyu 1.79 cm kilosu ise 63. Jin, Konkuk Üniversitesi’nde lisans Hanyang Cyber ​​Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi tamamladı.

Jin in omuzları kaç cm?

Omuzları da 60 cm galiba. Fiziği tam bir aktör fiziği gibi…

BTS in sözleşmesi ne zaman bitecek?

O Ekim ayında, sözleşmelerinin bitmesine bir yıldan fazla kala BTS, Big Hit Entertainment ile olan sözleşmesini 2026’ya kadar yeniledi.

Army doğum günü ne zaman?

BTS üyeleri, Kore saatiyle 00.00’da 9 Temmuz’a girildiği an, dünyanın en büyük hayran topluluğu ARMY‘nin ismini aldığı günü, yani doğum gününü özel bir video ile kutlamaya başladı. Happy Birthday To ARMY!

Kim Seok Jin abisi?

Kim Seok-joongKim Seok-Jin / Erkek kardeşi

BTS v kaç kardeş?

Üç kardeşin en büyüğüdür.

BTS ateist mi?

aslında üyelerin herhangi bi dini yok, bir yaratıcıya inanıyorlar ama bir dine bağlı değiller, RM ateist olduğunu açıklamıştı, Suga da din arayışındaymış, hiçbir profil bilgilerinde dinleri yazmıyor, ve diğer üyelerde net bi açıklama yapmamıştı yanılmıyorsam.

Suga nin boyu kaç?

1,74 mSuga / Boy

Sehun un omuzları kaç cm?

183 boyu ile, Sehun geniş omuzları ve uzun gövdesi ile iyi vücut oranlarına sahip! Hatta bir hayranının isteği üzerine Sehunun omuzlarının genişliği ölçüldü ve 49cm olarak bulundu.

BTS kaç yıl sözleşmesi?

E-postaya göre, yenilenen sözleşme 7 yıl sürüyor. Big Hit, “Felsefemiz, küresel düzeyde önemli başarılar gösteren sanatçılarımızı en verimli şekilde desteklemektir. BTS‘in 7 üyesiyle yapılan görüşmelerden sonra, istikrarlı ve uzun vadeli kariyerlerini sürdürebilmek için sözleşme yenileme konusunda anlaştık.

BTS in sevgili yasağı var mı?

BTS‘in hiç bir zaman sevgili yasağı olmadı.

Jimin dogum gunu ne zaman?

13 Ekim 1995 (26 yıl yaşında)Jimin / Doğum tarihi

Kim Taehyung doğum günü?

30 Aralık 1995 (26 yıl yaşında)V / Doğum tarihi