Peki peki anladık kimin için yazıldı?

Peki peki anladık ne zaman çıktı?

1985Peki Peki Anladık / Çıkış tarihi

Sen neymişsin be abi kime?

sen neymişsin be abi!!! bu sarkinin ayhan sicimogluna ithafen yazildigina dair de bir geyik vardir. zor ve yapılması güç işleri başaran kişilere söylenebilecek söz. barış manço’ya ithafen yazılmıştır.

Hastasıyız kimin?

şaşkınlığının Ayhan Sicimoğlu’na yapılan bir şarkı olduğunu Mazhar Alanson o dönem açıklamıştı.

Ayhan Sicimoğlu aşcı mı?

Fotoğraf sanatçısı, radyo programcısı, televizyoncu, dalgıç, iyi bir aşçı… Zaten “Peki peki anladık. Sen neymişsin be abi”yi Mazhar Alanson onun için yazmış. Ayhan Sicimoğlu şimdi de ilk albümü “Friends&Family”yi çıkardı.

Şarkıcı Mazhar kaç yaşında?

72 yaşında (13 Şubat 1950)Mazhar Alanson / Yaş

Ayhan Sicimoğlu Kimdir MFÖ?

Ayhan Sinan Sicimoğlu (d. 25 Ağustos 1950, Niğde), Türk müzisyen, gezgin, radyocu, TV programcısı ve iş adamı. Özellikle çeşitli televizyon kanallarında hem yapımcılığını, hem sunuculuğunu üstlendiği gezi-kültür programlarıyla geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

Hastasıyız Dede sözünü kim söylemiştir?

çakallarla dans filminde köfte necmi rolünde oynayan timur acar mottosu. kokoyu çekmeden önce köfte necmi nin kullandığı cümle. timur acar’ın çakallarla dans filminde kafası güzelleştikten sonra dedesinin duvarda duran resmine bakarak sarfettiği ağzıma dolanan cümlesi…

Ayhan Sicimoğlu ne iş yapıyor?

Müzisyen
OyuncuRadyo Sunucusuİş İnsanıTelevizyon Sunucusu
Ayhan Sicimoğlu/Meslekleri

Ayhan Sicimoğlu babasi kimdir?

Şahap SicimoğluAyhan Sicimoğlu / Babası

Masar alan soy kaç yaşında?

Mahmut Mazhar Alanson (d. 13 Şubat 1950; Ankara), Türk şarkıcı, gitarist, söz yazarı ve oyuncu. Mazhar-Fuat-Özkan grubunun vokalisti olarak tanınır.

Mazhar Fuat Özkan kaç doğumlu?

MAZHAR ALANSON KİMDİR? 13 Şubat 1950’de Ankara’da doğan Mazhar Alanson, şarkıcı, gitarist, söz yazarı ve oyuncu. MazharFuatÖzkan grubunun vokalisti olarak tanınır. 70 yaşında olan Mazhar Alanson’un babası Ferruh Alanson, annesi Melek Alanson’dur. Ayla Alanson ailenin ilk kız çocuğudur.

Ayhan Sicimoğlu hangi müzik aletini çalıyor?

Vurmalı çalgılar ustası ve özellikle bir konga virtüözü olan Ayhan Sicimoğlu, müzikal performanslar sergilemekte ve hayranlık yaratan müzikal düzenlemeler gerçekleştirmektedir.

Ayhan Sicimoğlu Kimdir Biyografisi?

Hayatı Kayseri kökenli bir aileye mensuptur. 1957-1959 arasında Kayseri belediye başkanlığı yapan Şahap Sicimoğlu‘nun oğludur. Talas Amerikan Okulu ve Tarsus Amerikan Koleji’nde eğitim gördükten sonra, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde eğitim almıştır.

Çakallarla Dans 2 nerede çekildi?

ATV yayın akışında yer alan Çakallarla Dans 2‘nin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilmişti. Mahallelerinden ve futboldan uzak kaldıkları hapishanede günler zor günler geçmektedir.

Çakallarla Dans Hastasıyız Dede nerede çekildi?

İstanbul’da çekilen Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede filmi 7 Aralık 2012’de vizyona girdi. 8,5 milyon TL’den fazla hasılat elde eden Çakallarla Dans 2 filminin yönetmenliğini Murat Şeker üstlendi… Mahallelerinden ve futboldan uzak kaldıkları hapishanede günler zor günler geçmektedir.