Ozan Tufan geri gelecek mi?

Ozan Tufan döndü mü?

Ada’da istediği forma şansını bulamayan Ozan, geri döndüğü yuvasında Sarı- Lacivertli formayı ikinci yarının başında İrfan’ın yerine oyuna girerek tam 174 gün sonra yeniden giydi.

Ozan Tufan Fenerbahçe’ye geri gelecek mi?

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “2021-2022 futbol sezonunun yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Watford’a kiralık olarak transferi gerçekleşen futbolcumuz Ozan Tufan‘ın, sezonun kalan kısmını iki kulübün anlaşmasıyla Fenerbahçe‘de geçirmesine karar verilmiştir.

Ozan Tufan hangi takıma kiralandı?

Watford (kiralık) 19 Ağustos 2021 tarihinde Watford, Ozan Tufan‘ın kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. Premier League’de 7 maçta görev aldı.

Ozan Tufan neden döndü?

Sezon başında Watford’a kiralık olarak giden Ozan Tufan, Fenerbahçe’ye geri döndü. İstanbul’a gelen milli futbolcu, sezonun ikinci yarısında sarı-lacivertli takımda forma giyecek. Watford’un küme düşmemesi halinde zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek ve Ozan yeniden Premier Lig ekibine gidecek.

Ozan Tufan kaç paraya kiralandı?

Watford’un Fenerbahçe’ye kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro ödeyeceği, anlaşmada 7,5 milyon Euro’luk şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonunun da bulunduğu, Watford’un gelecek sezon İngiltere Premier Ligi’nde kalması halinde bu bedeli ödeyerek Ozan Tufan‘ı bonservisiyle kadrosuna katacağı bildiriliyor.

Ozan Tufan ne kadara kiralandı?

Yolun açık olsun Ozan Tufan.” 26 yaşındaki milli orta sahayı 1 yıllığına kiralamak için 1 Milyon Euro üzerinden anlaşma sağlandı.

Ozan Tufan hangi takımdan Fenerbahçe’ye geldi?

Bursaspor altyapısından yetişen Ozan Tufan, 2015’te 7 milyon Euro bonservis ücretiyle Fenerbahçeye transfer oldu. Ozan, geride kalan 6 sezonda 128 Süper Lig, 26 Türkiye Kupası ve 20 Avrupa kupası olmak üzere 174 resmi müsabakada sarı-lacivertli formayı terletti.

Ozan Tufan kaç lira alıyor?

Watford’un Fenerbahçe’ye kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro ödeyeceği, anlaşmada 7,5 milyon Euro’luk şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonunun da bulunduğu, Watford’un gelecek sezon İngiltere Premier Ligi’nde kalması halinde bu bedeli ödeyerek Ozan Tufan‘ı bonservisiyle kadrosuna katacağı bildiriliyor.

Ozan Tufan kaç para alıyo?

Ozan Tufan için birçok İngiliz kulübü de takibini sürdüyor. 2023 yılında Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan oyuncu, sarı lacivertlilerden yılda 1.2 milyon lira net maaş alıyor.

Ozan Tufan menajeri kim?

Konu ile ilgili Euro-Football’a konuşan Ozan Tufanın menajeri Utku Cenikli, oyuncusunu isteyen kulüplerin olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Ozan Tufan opsiyonu ne kadar?

Öte yandan Vole’nin haberine göre Watford ile Fenerbahçe arasındaki Ozan Tufan‘ın 7,5 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu da son buldu. Watford cephesi Ozan Tufan transferinde erken fesih hakkını kullandıklarını belirtti.

Ozan Tufan Şu anda hangi takımda?

Fenerbahçe#7 / Orta saha
Türkiye Millî Futbol Takımı#6 / Orta saha
Ozan Tufan/Şu andaki takımları

Ozan Tufan neden geri geldi?

Sezon başı Watford’a kiralanan Ozan Tufan, İsmail Kartal’ın isteği üzerine geri döndü. Watford, Premier Lig’de kalırsa milli futbolcu bonservisiyle gidecek. DİĞER Son dakika: Fenerbahçe’de yeni hoca için kritik hafta! Ali Koç teknik direktör için yola çıkıyor…

Fenerbahçe Ozan tufanı kaça sattı?

Premier Lig ekibi Fenerbahçe‘ye 1 milyon euro kiralama ücreti ödeyecek. Zorunlu satınalma opsyonu olarak da iki takım 7.5 milyon euro bedelde anlaşmaya vardı.

Ozan Tufan yıllık kaç para alıyor?

Bursaspor altyapısından yetişen Ozan Tufan, 2015’te 7 milyon Euro bonservis ücretiyle Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. 6 sezonda 128 Süper Lig, 26 Türkiye Kupası ve 20 Avrupa kupası olmak üzere 174 resmi maçta Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan, 63 kez de A Milli Takım’da görev aldı.