Kakashi kim öldürdü?

Kakashinin babası neden öldü?

Pain’in Konoha’ya saldırısı sırasında Kakashi, son çakrasını Chōji Akimichi’yi Asura’nın Yolu’nun füzesinden kurtarmak için kullanarak hayatını kaybetti.

Kakashi nasıl Hokage oldu?

Kakashi, 7. Takım’daki öğrencilerine çocukluk arkadaşı Obito Uchiha’dan Sharingan ile aldığı bir ders olan takım çalışmasının önemini öğretir. Dördüncü Shinobi Dünya Savaşı’ndan sonra Kakashi, Konoha’nın Altıncı Hokage‘si (六代目火影, Rokudaime Hokage, tam anlamı: Altıncı Ateş Gölgesi) olmuştur.

Naruto rin kim?

Rin Nohara (のはらリン, Nohara Rin), Konohagakure’den bir chūnin ve Minato Takımı’nın bir üyesiydi. Kirigakure tarafından Konohagakure’yi yok etmek üzere özenle hazırlanan bir plan gereğince, Üç Kuyruklu Isobu’nun jinchūrikisi yapıldı.

Chidori yi kim buldu?

Sasuke Uchiha

Uchiha Sasuke
Eser sahibi Masaşi Kişimoto
Seiyū Noriaki Sugiyama
Profil
Yaş 12-13 (I Kısım) 15-17 (II Kısım) 394 (lll. Kısım)

Obito Tobi mi?

Nagato Akatsuki lideri olduğunda ve güçlü bir kayıp-nin olduğununda ObitoTobi” ismini alarak ve kişiliğini gizledi.

6 Hokage kim olacak?

Kakashi Hatake, Altıncı Hokage.

Kakashi kaçıncı bölümde Hokage oluyor?

Kakashi, Konohagakure (Konoha Köyü)’nin Jounin ninjalarından birisidir. Kendisi; Uzumaki Naruto, Uchiha Sasuke ve Haruno Sakura isimli geninlerden oluşan 7. Takıma Jounin olarak atanmıştır….

Kakashi Hatake
Rütbesi Jounin/Hokage
Bağlılığı Konohagakure
Şimdiki takımı Kakashi Takımı/Birlesik Shinobi Ordusu 3.Bölük

Rin Nohara kimi seviyor?

obito’nun hayatından bile çok sevdiği insandır. bir savaş sonucunda kendini takım arkadaşı olan kakashinin chidori tekniğinin önüne atıp intihar etmiştir. o anı görüp yanlış anlayan uchiha obito o andan itibaren kakashi’ye kin ve nefret gütmeye başlamıştır.

8 Hokage kim?

Naruto 1. kısımda Ebisu Sensei tarafından Hokage olmak için eğitilmektedir. Naruto ile ilk karşılaştığında Naruto akademi fotoğrafını 3. Hokage‘ye sunmaktaydı. Konohamaru bu sırada dedesine saldırmıştır….

Konohamaru Sarutobi
Eser sahibi Masashi Kishimoto
Seiyū Ikue Otani
Profil
Yaş 1.Kısım: 8-9 2.Kısım: 12

Obito nasıl rinnegan elde etti?

Nagato’nun ölümünden sonra Rinneganları Obito Uchiha tarafından alındı. Her iki gözün gücüyle başa çıkamayan Obito, diğer gözü sakladı ve sol gözü kendine nakletti. Madara yeniden canlandıktan sonra her iki Rinnegan‘ını da geri almayı başardı. Madara‘nın ölümü üzerine Rinneganlar’ı etkisiz hale getirildi.

Naruto Obito ölüyor mu?

Hayatında çektiği acılar yüzünden birçok yanlış yapan Obito, başlattığı yıkım dolu savaşın sona ermesiyle birlikte huzur içinde hayata veda eder.

Narutoda kaç Hokage oldu?

Hokage, genellikle köyün en güçlü ninjası olarak kabul edilir. Köy tarihinde yedi Hokage olmuştur.

Naruto 9 Hokage kim?

Naruto ile ilk karşılaştığında Naruto akademi fotoğrafını 3. Hokage‘ye sunmaktaydı. Konohamaru bu sırada dedesine saldırmıştır….

Konohamaru Sarutobi
Bağlılığı Konohagakure
Şimdiki takımı Ebisu Takımı (Ebisu, Konohamaru Sarutobi , Moegi, Udon )

Naruto kaçıncı bölümde Hokage oluyor?

Yetişkin olduğunda yeteneklerinden dolayı Yedinci Hokage oldu ve tarihteki en güçlü shinobi olarak tanımlandı.

Sharingan ne demek?

Sharingan gözde bulunan bir özelliktir ve kullanıldığı zaman gözü kırmızı, üzerinde siyah ifadeler olan bir göz yapar. sharingan‘ın gücü ve seviyesi, gözdeki virgülümsü ifadelerden anlaşılır. Sharingan‘ın üzerinde ne kadar çok virgül varsa (en fazla üç) o kadar güçlü kabul edilir .