Jimmy Key kimin?

Jimmy Key sahibi kim?

Jimmy Key Hakkında Bilgi Jimmy Key giyim firması, 1997 yılında Türkiye’de açılmıştır. Kurucusu Sun Tekstil firmasıdır. Jimmy Key giyim firması dünya çapında hizmet vermektedir. Firmada ki en önemli kişi Şükrü Ünlütürk’tür.

Jimmy Key hangi ülkenin markası?

Jimmy Key, 1997 yılında İzmir’de kurulmuştur. 43 konsept mağaza ve jimmykey.com e-ticaret sitesi ile moda dünyasında yer almaktadır.

Jimmy Key hangi kargo ile çalışıyor?

İade ve değişim yapmak istediğiniz ürünü, 30 Gün içinde İade & Değişim Formunda bulunan ilgili alana adınızı, soyadınızı ve sipariş numaranızı yazarak faturanız ile birlikte, Yurtiçi Kargo 469216877 gönderi koduyla bize ücretsiz gönderebilirsiniz.

Jimmy Key kapıda ödeme var mı?

Kredi kartı bilgilerinizi girip taksit seçeneğini belirledikten sonra satın alma işleminizi tamamlayın. Ödemenizi kredi kartı, havale, kapıda nakit ödeme ya da kapıda kredi kartıyla ödeme seçeneklerinden biriyle yapabilirsiniz. Satın alma işlemi tamamlandığında size bir ödeme onay e-postası gönderilir.

Jimmy Key Türk markası mı?

Tarihçe. Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Jimmy Key, 1997 yılında İzmir’de bulunan Sun Tekstil firması tarafından kuruldu. H&M, Adidas, Zara gibi uluslararası giyim şirketlerine üretim yapan Sun Tekstil, kendi markasını oluşturmak amacıyla harekete geçerek çalışmalara başladı.

Elvan Unluturk kimdir?

1995-1997 yıllarında İnsan Kaynakları Sorumlusu, 1997-1999 Üretim Planlama,1999-2005 Satış Müdürü, 2006-2016 Genel Müdür alanlarında görev almıştır. Halen ülkemizin öncü ve lider tekstil gruplarından olan Sun Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

Sun Tekstil Sahibi Kim?

Sun Holding

Endüstri Tekstil, Pazarlama, ve Mağazacılık
Kurucu Şükrü Ünlütürk
Genel merkezi Torbalı, İzmir, İzmir , Türkiye
Sahibi Ünlütürk Ailesi
Website http://www.suntekstil.com.tr/

Ekoten Tekstil Sahibi Kim?

Sun Holding

Endüstri Tekstil, Pazarlama, ve Mağazacılık
Kurucu Şükrü Ünlütürk
Genel merkezi Torbalı, İzmir, İzmir , Türkiye
Sahibi Ünlütürk Ailesi
Website http://www.suntekstil.com.tr/

Sun Grup sahibi kim?

Sun Tekstil’i maden, metalürji ve jeoloji mühendislikleri alanında eğitim alan Şükrü Ünlütürk ve eşi Günseli Ünlütürk ile benim eşim Sabri Ünlütürk 1987 kuruyor. 3’ü de farklı alanlarda eğitim almış olmalarına rağmen, yatırımlarını tekstile yapıyorlar.

Melis Vekiloğlu kimdir?

SUN TEKSTİL SAN. Çalışma hayatı boyunca Sun Tekstil’in çeşitli pozisyonlarında ve kademelerinde görev almıştır. 2011 yılının sonunda Sun Tekstil Genel Müdür Yardımcılığına atanıp, 2016 Ekim ayından itibaren Sun Tekstil Genel Müdürü olarak görevini devam ettirmektedir.

Sun Tekstil hangi marka?

Grup, Sun Tekstil, Ekoten A.Ş ve Jimmy Key’i tek bir çatı altında toplamak için yeni bir örgütlenmeye giderek holding statüsüne kavuştu….Sun Holding.

Endüstri Tekstil, Pazarlama, ve Mağazacılık
Kurucu Şükrü Ünlütürk
Genel merkezi Torbalı, İzmir, İzmir , Türkiye
Sahibi Ünlütürk Ailesi
Website http://www.suntekstil.com.tr/

Sun Group sahibi kimdir?

1990’da faaliyetlerine başlayan Sun Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdülkerim Murat Atik, Sun Group Türkiye’nin birden fazla ilinde şimdiye dek birçok projeyi hayata geçiren Sun Group demiryolu – raylı sistemler ve inşaat – altyapı alanında faaliyet gösteriyor.

Sun grup ne iş yapar?

Sun Grup Hakkında 1987 yılında Sun Tekstil, dünyanın önde gelen markaları olan İspanya’da Inditex (Zara ve Bershka) grubu ve İngiltere’de Next, M&S, Tesco için üretim yapmaktadır. Bugün yıllık 21 milyon adetlik bayan giyim ihracat kapasitesi ile 2016 TR ISO500 sıralamasında 314.sıradadır.

Sun Tekstil ne üretiyor?

Tasarıma duyduğumuz tutkuyla kadın giyimine şık ve dayanıklı kıyafetler üretiyor, hazır giyim sektöründe dünya çapında tedarik yapıyoruz. Sezonluk ve kapsül moda koleksiyonları tasarlıyor ve önceliğimiz olan Avrupa ve İngiltere gibi seçkin markaların bulunduğu ülkelere ihracat yapıyoruz.

Abdulkadir Murat Atik nerelidir?

12 Nisan 1966 Ordu doğumlu Atik 55 yaşındadır.