Konohanın beyaz dişi kimdir?

Kakashinin babasi kimdir?

Sakumo HatakeKakashi Hatake / Babası

Kakashinin nasıl Sharinganı var?

Kakashi’nin Mangekyou Sharingan‘ı elde etmesi Rin’i öldürmesiyle gerçekleşmiştir. Bu olaya tanık olan Obito Uchiha (Tobi) onunla birlikle Mangekyou Sharingan‘ı uyandırmıştır. Diğer sharingan‘lardan farklı olan bu teknik Boyutlar arası geçiti sağlar.

Yamato hangi klandan?

Yamato klan (和氏) olarak da bilinen, Yamato bir Fuhito (和史) , yana Japonya’da aktif bir göçmen klan olduğu Kofun süre göre, (250-538), Japonya tarihinin düzenlendiği Nihon Shoki . Adı fuhito din bilginleri gibi onların işgal geliyor. 513 yılında Japonya’da ölen Prens Junda’nın ( Junda Taishi ) soyundan geliyorlardı .

6 Hokage kim olacak?

Kakashi Hatake, Altıncı Hokage.

Kakashinin babası nasıl öldü?

Pain’in Saldırısı Pain’in Konoha’ya saldırısı sırasında Kakashi, son çakrasını Chōji Akimichi’yi Asura’nın Yolu’nun füzesinden kurtarmak için kullanarak hayatını kaybetti.

Kakashi hangi klandan?

Kakashi Hatake (はたけカカシ, Hatake Kakashi), Konohagakure’nin Hatake Klanı‘nın shinobilerinden birisidir.

Mangekyou Sharingan nasıl elde edilir?

Bu özelliğe ilk olarak İndra Otsutsuki erişmiştir bilindiği kadarıyla Mangekyou Sharingan sahibine büyük güçler verir.Itachi Uchiha‘nın söylediğine göre Mangekyou sharingan‘ı elde edebilmek için en yakın arkadaşını öldürmek,ölümünü görmek veya ölümüne sebep olmak gerekmektedir.

Nagato hangi klandan?

Nagato (長門, Nagato) Amegakure’den Uzumaki Klanı’nın soyundan gelen bir shinobiydi. Arkadaşları Konan, Yahiko (ve diğer savaş yetimi arkadaşları) şiddetin hakim olduğu shinobi dünyasına barış getirmek için Akatsuki’yi kurdular.

Lee hangi klandan?

Bilinen Üyeleri. Lee Klanı (リー一族, Rī Ichizoku), Konohagakure’deki birçok klandan biridir. Klanın bilinen iki üyesi de -Rock Lee ve oğlu Metal Lee– taijutsu yetenekleriyle ön plana çıkmıştır.

Naruto 9 Hokage kim?

Naruto ile ilk karşılaştığında Naruto akademi fotoğrafını 3. Hokage‘ye sunmaktaydı. Konohamaru bu sırada dedesine saldırmıştır….

Konohamaru Sarutobi
Bağlılığı Konohagakure
Şimdiki takımı Ebisu Takımı (Ebisu, Konohamaru Sarutobi , Moegi, Udon )

Madara Hokage mi?

Kaynaksız içerik itiraz konusu olabilir ve kaldırılabilir. Madara Uchiha (うちはマダラ, Uchiha Madara), Japonca manga ve anime serisi Naruto‘nun kurgusal bir karakteridir. Uchiha Klanı’nın efsanevi lideri, Gizli Yaprak Köyü (Konohagakure)’nin Birinci Hokagesi Hashirama Senju ile birlikte kurucusudur.

Chidori yi kim buldu?

Sasuke Uchiha

Uchiha Sasuke
Eser sahibi Masaşi Kişimoto
Seiyū Noriaki Sugiyama
Profil
Yaş 12-13 (I Kısım) 15-17 (II Kısım) 394 (lll. Kısım)

Uchihanın kurucusu kim?

Fugaku liderliğindeki Uchiha Klanı Fugaku Uchiha önderliğinde Uchiha Klanı, Üçüncü Hokage’yi ve yönetimini devirmek için bir darbe planı tasarlamaya başladı.

Orochimaru hangi klandan?

Orochimaru (Naruto)

Orochimaru
Cinsiyet Erkek
Doğum tarihi 27 Ekim
Bilgi
Rütbesi Jounin

Choku tomoe Sharingan nedir?

Kullanıcı bir kez iki gözünde de Mangekyō Sharingan uyandırırsa, gözü olmasa bile Susanoo kullanabilir. Benzersiz tekniklere ek olarak Sasuke ve Madara’nın Mangekyō Sharinganları’nın düz tomoesi (直巴, choku tomoe) onların savaşta daha akıcı hareket etmelerini sağlar.