Küçük gelin Nujin ana kimdir?

Küçük Gelin dizisi Zehra Kimdir?

Daha sonra Kırmızı Işık, Kayıp Prenses ve Cuma’ya Kalsa dizilerinde rol alan Şimşek, 2011 yılında ‘Hayat Devam Ediyor’ adlı dizide Lavin karakterini oynamış ve 2013 yılında ‘Küçük Gelindizisinde Zehra rolüyle adını geniş kitlelere duyurmuştur. 19 yaşında olan Çağla Şimşek, 1.60 cm boyunda, 50 kilo ve başak burcudur.

Küçük Gelin Melek kim?

Rating rekortmeni dizinin yeni yayın döneminde Melek Öğretmen rolünü Bengü Öztürk oynayacak. Başarılı oyuncu Yalancı Bahar, Mükemmel Çift, Canım Ailem ve Sessiz Fırtına gibi dizilerde sergilediği başarılı performansıyla ve rol aldığı reklam filmleriyle tanınıyor.

Küçük Gelin’deki kızın ismi nedir?

2013 yılında yayınlanan Küçük Gelin dizisi ile tanınan Çağla Şimşek, inanılmaz değişimi ile sosyal medyayı sallıyor. Ekran karşısında büyüyen çocuk oyunculardan biri olan Şimşek 3 yaşından beridir.

Küçük Gelin Elif kimdir?

Çağla Şimşek
Doğum 1 Ağustos 2002 Çekmeköy, İstanbul, Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2007-günümüz
Tanınma nedeni Küçük Gelin dizisi (Zehra karakteri)

Küçük Gelin Zehra kiminle evli?

Meltem Miraloğlu Eşi 2019 yılı Ekim ayında Meltem Miraloğlu, kendinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evlendi.

Küçük Gelin oyuncusu kimle evlendi?

Genç oyuncu Meltem Miraloğlu, 2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile evlenmiş ve 2017 yılında sessiz sedasız boşanmıştı. 32 yaşındaki oyuncu evliliğiyle şunları söyledi: “Yaş farkı sorun değil.

Küçük Gelin neden yayından kaldırıldı?

Samanyolu TV’de yayınlanan ve kanal kapanana kadar yüksek reytinglerle oynayan ‘Küçük Gelin‘ isimli dizinin senaryosunun çalıntı olduğu istinaf mahkemesinin kararıyla kesinleşti. … Samanyolu TV’nin kapanmasının ardından senarist Erkan Çıplak, FETÖ zanlısı olarak aranırken yurt dışına kaçmıştı.

Küçük Gelin kiminle evlendi?

Genç oyuncu Meltem Miraloğlu, 2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile evlenmiş ve 2017 yılında sessiz sedasız boşanmıştı. 32 yaşındaki oyuncu evliliğiyle şunları söyledi: “Yaş farkı sorun değil. Onun çok genç bir kalbi var.

Küçük Gelin Nazmiye hangi yıl çekildi?

Küçük Gelin Nazmiye (2008) filmi – Sinemalar.com.

Yiğit Koçak ve Çağla Şimşek sevgili mi?

Kardeşlerim dizisinde Yiğit Koçak iyi bir uyum yakalayan ve hayran kitlesini genişleten Çağla Şimşek‘in sevgilisi bulunmuyor. Bir dergiye röportaj veren Çağla Şimşek, “İlk görüşte aşka inanır mısın?” sorusuna, “Bence ‘ilk görüşte aşk’ dedikleri şey enerjidir. Enerjiye çok inanırım.

Küçük Gelin Zehra hangi dizide oynuyor?

Küçük GelinZehra Kara Kırman / TV dizisi

Meltem Miroğlu kiminle evli?

Tayfur AydınMeltem Miraloğlu / Eşi (e. 2016–2017)

Meltem Miroğlu kaç yaşında?

35 yaşında (13 Ocak 1987)Meltem Miraloğlu / Yaş

Küçük Gelin hangi kanalda Yayinlaniyordu?

Samanyolu Tv ve Küre Tv’de yayınlanan Küçük Gelin dizisi 1.

Küçük Gelin Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

1 Mayıs 2016Küçük Gelin / İlk bölüm yayın tarihi