Orhan Şimşek babasını nasıl öldürdüğünü anlattı?

Küçük Gelin Azad neden değişti?

Düşük bütçesine rağmen pazar akşamları aldığı reytinglerle dikkatleri üzerine çeken “Küçük Gelin” dizisinin başrol oyuncusu Gözde Mukavelat, projeden ayrıldığını duyurdu. Dizide Melek Öğretmen karakterini canlandıran Mukavelat’ın Azad‘ı oynayan partneri Orhan Şimşek yüzünden işi bıraktığı öğrenildi.

Orhan Şimşek babasını ne zaman öldürdü?

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Belediyeevleri Mahallesi’nde meydana geldi. 3 Nisan 2015 günü ünlü sanatçı Orhan Şimşek babası Ali Şimşek ile birlikte İstanbul’dan Adıyaman’ın Menzil köyüne gitti.

Orhan Şimşek son durumu nedir?

Kene yine bir can aldıKaraman’ın Ermenek ilçesinde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle tedavi altına alınan 49 yaşındaki Gazi Orhan Şimşek, yaşamını yitirdi.

Orhan Şimşek hangi dizide oynadı?

Gencoşu tarihten beri: 2007
Küçük Gelinşu tarihten beri: 2016Karamel
Orhan Şimşek/TV şovları

Babasını öldüren ünlü oyuncu kim?

Çeşitli dizilerde rol alan oyuncu Orhan Şimşek, İstanbul’dan ziyaret için geldiği Adıyaman’ın Kahta ilçesinde babasını defalarca bıçaklayıp, boğazını keserek öldürmüştü. Cinayetten önce bipolar bozukluğu tedavisi gören Orhan Şimşek, babasını öldürdüğünü jandarma ve savcılıkta itiraf etmişti.

Küçük gelin Melek kim?

Rating rekortmeni dizinin yeni yayın döneminde Melek Öğretmen rolünü Bengü Öztürk oynayacak. Başarılı oyuncu Yalancı Bahar, Mükemmel Çift, Canım Ailem ve Sessiz Fırtına gibi dizilerde sergilediği başarılı performansıyla ve rol aldığı reklam filmleriyle tanınıyor.

Orhan Şimşek hangi hastanede?

İfadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Adıyaman Cezaevine gönderilen Orhan Şimşek, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi‘ne gönderildi. Hastanede birkaç defa intihara teşebbüs eden Orhan Şimşek‘in kendisine zarar vermemesi için önlemler alınmıştı.

Babasını öldüren ünlü sanatçı kim?

Samanyoul Tv’de yayınlanan Küçük Gelin dizisinde rol alan ve geçen ocak ayında kaybolması ile gündeme gelen oyuncu Orhan Şimşek, Adıyaman’ın Kahta İlçesi’nde babası Ali Şimşek’i bıçakla boğazını keserek öldürdü.

Ali Raci Şimşek öldü mü?

Ağır yaralanan Şimşek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Orhan Şimşek kimdir hayatı?

Küçük Gelin dizisindeki Azad karakterini canlandıran Orhan Şimşek 1985 İstanbul doğumludur. Tiyatroya 2000-2002 yıllarında Kadıköy Halk eğitim Deneme Sahnesi’nde admı attı. Burada eğitim gördüğü süre içerisinde birçok oyunda yer aldı. 2004-2005 yılları arasında Mjdat Gezen Sanat merkezinde eğitim gördü.

Çağla Şimşek hangi dizide oynuyordu?

Daha sonra Kırmızı Işık, Kayıp Prenses ve Cuma’ya Kalsa dizilerinde rol alan Şimşek, 2011 yılında ‘Hayat Devam Ediyor’ adlı dizide Lavin karakterini oynamış ve 2013 yılında ‘Küçük Gelin’ dizisinde Zehra rolüyle adını geniş kitlelere duyurmuştur. 19 yaşında olan Çağla Şimşek, 1.60 cm boyunda, 50 kilo ve başak burcudur.

Küçük Gelin dizisi Zehra Kimdir?

Daha sonra Kırmızı Işık, Kayıp Prenses ve Cuma’ya Kalsa dizilerinde rol alan Şimşek, 2011 yılında ‘Hayat Devam Ediyor’ adlı dizide Lavin karakterini oynamış ve 2013 yılında ‘Küçük Gelindizisinde Zehra rolüyle adını geniş kitlelere duyurmuştur. 19 yaşında olan Çağla Şimşek, 1.60 cm boyunda, 50 kilo ve başak burcudur.

Küçük Gelin Zelal kim?

Küçük Gelin – Ayşen Batıgün – Zelal Kimdir?

Küçük gelin Çağla Şimşek kimin kızı?

İlk yıllar. Çağla Şimşek, 1 Ağustos 2002 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Samsun’lu olan bir baba ile Gümüşhane’li bir annenin kızıdır. Osman Yağmurdereli’nin keşfettiği Şimşek, Elveda Derken dizisinde Naz karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

Babasını öldüren dizi oyuncusu kim?

Çeşitli dizilerde rol alan oyuncu Orhan Şimşek, İstanbul’dan ziyaret için geldiği Adıyaman’ın Kahta ilçesinde babasını defalarca bıçaklayıp, boğazını keserek öldürmüştü. Cinayetten önce bipolar bozukluğu tedavisi gören Orhan Şimşek, babasını öldürdüğünü jandarma ve savcılıkta itiraf etmişti.