Zümrüt Korfalı hangi dizilerde oynadı?

Ozan Korfalı hangi dizilerde oynadı?

DİZİLER

  • Son Nefesime Kadar. Yeni.
  • Evlilik Hakkında Her Şey.
  • Mahkum.
  • Aşk Mantık İntikam.
  • DİZİ ARŞİVİ

Aşk Mantık İntikam Zümrüt hangi dizilerde oyna?

Devam eden yıllarda Yedi Tepe İstanbul, Yarım Elma, Hayat Bilgisi, Aşkım Aşkım, Gönülçelen, İstanbulun Altınları, 20 Dakika, Avrupa Avrupa, Roman Havası, Hayati ve Diğerleri, Gençliğim Eyvah dizilerinde rol aldı.

Reyhan Korfalı kim?

Reyhan çocukluğundan beri ablasının gölgesinde büyümüştür. Onun kadar hırslı olmamıştır. Reyhan küçük şeylerden memnun olabilen, akıllı bir kadındır. Gençliğinde bir gemiciye çok aşık olmuştur ama aşkları yarım kalmıştır.

Menekşe Ertan kimdir?

ZEYNEP KONKANDE – MENEKŞE ERTEN Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunudur. Ekol Drama ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitmenlik yapan Zeynep Kankonde, ilk oyunculuk deneyimini 2005 yılında yayınlanan Beşinci Boyut dizisi ile yaşamıştır.

Aşk Mantık İntikam Ozan Korfalı kim?

İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan Korfalı karakterine hayat veriyor.

Aşk Mantık İntikam Ozan kim?

İlhan Şen, 19 Aralık 1987 Bulgaristan doğumludur. Ailesi ile birlikte 2 yaşında iken İstanbul’a yerleşmiştir. İlköğretim ve Ortaokulu İstanbul’da tamamlamış ardından üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır.

Gunay Karacaoglu kac yasinda?

51 yaşında (13 Mart 1971)Günay Karacaoğlu / Yaş

Günay Karacaoğlunun boyu kaç cm?

1,55 mGünay Karacaoğlu / Boy

Aşk mantık intikam Reyhan neden yok?

Kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Canan Ergüder setlere geri dönüyor! Meme kanserine yakalanan ve uzun süredir tedavi gören ünlü oyuncu Canan Ergüder, setlere geri dönüyor. Hayranlarını heyecanlandıran ünlü oyuncu, Oğlum dizisinin kadrosunda yer alacak.

Aşk mantık intikam Reyhan ayrıldı mı?

İki Oyuncu Veda Etti Ekranların sevilen komedi ve aşk dizilerinden biri olan Aşk Mantık İntikam dizisinde yayınlanan son bölümde beklenmeyen iki sürpriz ayrılık yaşandı. … Dizide Reyhan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Birgül Ulusoy paylaşımında “Reyhan Korfalı dün akşamki 16. bölüm ile hikayeden ayrılmıştır.

Menekşe Ertan kaç yaşında?

ZEYNEP KONKANDE – MENEKŞE ERTEN Zeynep Kankonde, 3 Mart 1980 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Aşk mantık intikam daki Menekşe kim?

Zeynep Kankonde, Aşk Mantık İntikam dizisinde Menekşe karakterine hayat veriyor.

Ozan Korfalı kim?

İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan Korfalı karakterine hayat veriyor.

Melisa Dongel kac yasinda?

22 yaşında (18 Eylül 1999)Melisa Döngel / Yaş

Ozan Korfali kim?

İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan Korfalı karakterine hayat veriyor.