Bayi Toplantısını kaç kişi izledi?

Küçük esnaf ne kadar izlendi?

İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi hâlinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikâyesi işleniyor.

Bayi Toplantısı kaç yılında çekildi?

TV ekranında yeniden izleyici karşısına çıkacak olan Bayi Toplantısı filmi 2020 yılında Bedran Güzel yönetmenliğinde çekildi. Farklı illerde bir markanın bayiliğini yapan üç ayrı karakter Namık, Adem ve Sadık geldikleri Bayi toplantısında yolları kesişir ve başlarına gelen olaylar filmde konu alınır.

Yol Arkadaşım ne kadar izlendi?

Filmi ilk 3 günde 343 lokasyonda toplam 371 bin 871 kişi izledi. Yol Arkadaşım, bu süre içerisinde 4 milyon 393 bin 520 lira gişe hasılatı elde etti.

Bayi Toplantısı filmi nerede çekildi?

İşte, Bayi Toplantısı filmi hakkında bilgiler… FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Filmin çekimlerinin bir bölümü İstanbul’da yapılırken, çekim setlerinin bir kısmı ise Konya’da kuruldu. Filmin çekildiği otelin adı ise, Yurdaeroğlu Resort.

Küçük Esnaf 2 var mı?

Tanıtım. Küçük Esnaf 25 Mart’ta sinemalarda!

Küçük Esnaf kaç yılında çekildi?

Yapım yılı 2016 olan ve 8 Nisan 2016’da gösterime giren “Küçük Esnaf” filminin başrollerinde İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak yer alıyor. Filmin senaryosu için Ufuk Bayram, İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın yazdığı hikâyeden esinlenildi. Bedran Güzel tarafından yönetilen söz konusu filmin yapımcısı Necati Akpınar’dır.

Bayi Toplantısı hangi sitede?

İbrahim Büyükak’ın senaristliğini yaptığı 2020 yapımı Bayi Toplantısı filmi bu akşam Star TV’de seyirciyle buluşuyor.

Bayi Toplantısı filmindeki şarkıcı kim?

Bayi Toplantısı filmindeki şarkıcı sanatçı Simge Sağın’dır. Bayi Toplantısı filminde şarkı söyleyen kadın aramasının cevabı ortaya çıktı. Filmde konuk oyuncu olarak yer alan Simge Sağın, filmin bir bölümünde yer almış ve şarkı söylemiştir.

Yol Arkadaşım 2 ne kadar izlendi?

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın başrolde yer aldığı ‘Yol Arkadaşım 2‘ filmi, ilk üç günde 524 bin 404 kişi tarafından izlenerek, önemli bir başarıya imza attı. Yol Arkadaşım 2, başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın üstlendiği komedi türündeki Yol Arkadaşım‘ın devam halkasıdır.

Yol Arkadaşım 2 kaç kişi izledi?

Film, ilk 3 gününde 524 bin 404 kişi tarafından izlenerek 7 milyon 45 bin 630 lira gişe hasılatı elde etti.

Bayi Toplantisi hangi otel?

Bayi Toplantısı filmi çekildiği otel İstanbul’dadır. Yurdaeroğlu Resort adıyla filmde yer alan otelin gerçek ismi bu değildir. Otelin adı senaryo gereği Yurdaeroğlu Resort olarak değiştirilmiştir.

Bayi Toplantısı hangi otel?

Başarılı yapım, Konya ve İstanbul şehirlerinde çekildi. Film Yurdaeroğlu Resort otelde çekildi.

Aykut enişte 2 ne zaman?

Cem Gelinoğlu’nun canlandırdığı Aykut‘un bu kez evlilik yolunda başından geçenleri konu edinen Aykut Enişte 2, 3 Aralık’tan itibaren seyirciyle buluşuyor.

Küçük esnaf güreşçi kimdir?

Küçük Esnaf‘ adlı komedi filmiyle 25 Mart’ta seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan İbrahim Büyükak pek çok ünlü ismin rol aldığı filmiyle bir hayli iddialı.

Küçük Esnaf konusu nedir?

Babasının mafyadan aldığı borç para vefatından sonra miras olarak oğlu Berhudar’a kalır. Parayı toparlamaya çalışırken hesaplanmayan olayların arkası kesilmez. Mafyadan kurtulmaya çalışan mahallemizin çilingiri Berhudar’ın peşine düşen film, aşktan, aileden, arkadaşlıktan bahseden unutulmayacak bir komediye dönüşüyor.