Oppo nun en iyi telefonu hangisi 2021?

Opponun en iyi serisi hangisi?

Oppo’nun En İyi Telefonu Oppo Find X2 Neo. Oppo Reno 10x Zoom. Oppo Find X2 Lite. Oppo Reno 4 Pro 5G.

Oppo nasıl bir telefon yorumlar?

Kamera çözünürlüğü 48 MP 4 kameraya sahip çok gerçekçi renk kalitesi var 119 derece geniş açılı çekip yapabiliyorsunuz özellikle dar alanlarda etkili. Ekran boyutu çok güzel oyun film video fotoğraf gibi merakınız varsa sizi gayet tatmin edecektir. Kısace söylemek gerekirse fiyatını fazlasıyla hakeden bir cihaz.

Oppo neden pahalı?

Oppo fiyatlarının yüksek olmasını Malzeme kalitesine bağlıyor. Eğer Oppo, türkiyeye iddalı reklamlarla girmemiş olsaydı şuan çok bilinen bir firma olmayacaktı. Meizu ülkemizde 2 yıla yakındır var ancak Oppo‘nun 1 yılda başardığı bilinirliği hala başaramadı.

Oppo iyi bir marka mı?

IDC’ye göre OPPO, 2018 yılında dünya çapında 5 numaralı akıllı telefon markası olarak seçildi. 40’tan fazla ülkede ve bölgede hizmet veren OPPO, müşterileri için daha iyi bir yaşam oluşturmaya adanmış 6 araştırma merkezine (1’i silikon Vadisi’nde) sahiptir. OPPO‘nun 400 bin satış noktası bulunmaktadır.

Oppo son serisi hangisi?

Oppo Find X2 Pro 2020 yılında piyasaya çıkan Find X2 Pro, güçlü donanımı sayesinde kullanıcılarını etkilemeyi başarıyor. Oppo, her ne kadar bu modeli bazı ülkelerde satışa sunmasa da Find X2 Pro, en popüler Oppo modellerinden birisi olarak biliniyor. Telefonda 6.7 inç büyüklüğünde bir ekran mevcut.

Oppo dünyada kaçıncı sırada?

OPPO, Google ve KANTAR tarafından ortaklaşa yayınlanan En İyi 50 Kantar BrandZ™ Çin Küresel Marka Üreticileri 2021 Sıralaması raporunda 6’ıncı sırada yer alarak Olağanüstü Küreselleşen Çin Küresel Marka Oluşturucusu seçildi.

Oppo sağlam mı?

Oppo‘dan çalışan bir görevlinin kontrol ettiği telefon, sorunsuz çalışır durumda görünüyor. Benzer bir testle belirli bir hız uygulanarak yere doğru düşürülen Oppo‘nun kamerasının düzgün bir şekilde 360 derece döndüğü görülüyor. Yani yapılan testler sonucu Oppo‘nun gayet sağlam cihazlar ürettiğini söyleyebiliriz.

En iyi mobil telefon hangisi?

2021 yılının en iyi tasarım ödülünü kazanan akıllı telefon, kavisli tasarımıyla üst düzey bir kullanıcı deneyimi sunan Honor’un 60 serisi oldu. Sol ve sağda 81 derece, üst ve altta 52 derece bir eğime sahip bu seri, alışılmışın dışında bir estetik performans sunuyor.

Oppo yu kim icat etti?

Kurucusu aynı zamanda BBK’nın da kurucusu olan Duan Yongping’dir. Orijinal adı ise Oppo Electronics Corp’tur. Oppo tarafından üretilen ürünler arasında MP3 çalıcılar, Medya oynatıcıları, LCD-TV’ler, e-kitap okuyucular, DVD/Blu-Ray oynatıcılar ve mobil telefonlar bulunuyor.

Oppo yu kim getirdi?

Oppo Ne Zaman Kuruldu? Oppo telefon markası 2004 yılında Çin’de kurulmuştur. Oppo‘nun Sahibi Kim? Oppo‘nun sahibi BBK Electronics’dir.

Oppo nasil marka?

OPPO ÇİN MARKASIDIR Yaptığımız araştırmalar sonucunda Oppo markasının bir Çin markası olduğunu ve 2004 senesinde kurulduğunu öğrendik. Aynı zamanda BBK’nın da kurucusu olan Duan Yongping tarafından kurulan Oppo‘nun tam ismi Oppo Electronics Corp olarak geçmektedir.

Oppo kaçıncı sırada?

Kaydedilen IMEI’li cihaz sayısına göre Huawei’nin Türkiye pazarında yüzde 9.5 olan payı, Oppo‘nun ise yüzde 8.5 olarak kayıtlara geçti. Bu 5 markanın ardından ise Realme yüzde 4.5 ve General Mobile yüzde 3 pay ile 6. ve 7. sırada yer aldı.

Oppo A54 ne zaman çıktı?

Kristal siyah ve yıldızlı mavi olarak adlandırılan renk seçenekleri kullanıcıların karşısına çıkacak. 1 Nisan tarihinde satışları başlayacak akıllı telefonun fiyatı da gün yüzüne çıktı. Firma A54 modelini 185 dolardan satacak.

Dünyanın en iyi telefonu ne?

Samsung Galaxy S21 Ultra İncelemesi. Samsung’un bu yılın flaş amiral gemisi Galaxy S21 Ultra, önemli bir ödüle imzasını atmayı da başardı. Global Mobil Ödülleri’nde En İyi Akıllı Telefon kategorisinde ödül kazanan Galaxy S21 Ultra, Samsung’un şimdiye kadar yaptığı en iyi Android telefon olarak kabul ediliyor.

Dünyanın en iyi telefonu kaç TL?

Genellikle altın veya elmas kaplama olan telefonların fiyatları 48 milyon doları buluyor. Dünyanın en pahalı telefonu Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond Edition’dır. Değeri topalamda 48,5 milyon dolar.