OPPO Türkiyede üretiliyor mu?

OPPO Türkiyede nerede üretiliyor?

Verilen bilgiye göre Oppo‘nun Ataşehir’deki bölge merkezinden sadece birkaç kilometre uzaklıkta bulunan ve dört ayda inşa edilen 10.200 m2’lik fabrikasında, yüzde 99’lık kısmı Türk vatandaşı olmak üzere yaklaşık 850 personel istihdam ediliyor.

OPPO yu Türkiyede kim üretiyor?

BBK firması ise elektronik üretim yapan ve akıllı telefon alanında da Oppo markası ile üretime başlayan bir firmadır.

OPPO yerli üretim ne zaman çıkacak?

Türk hükümetinin aldığı kararla 2020 yılı aralık ayında yerli üretim hamlesi başlamıştı. 2021 yılı ocak ayıyla beraber Samsung, Xiaomi, Oppo, TCL, Tecno Mobile, Vivo, realme ve son olarak Omix tesis kurarak üretimlerini açıkladı. 2021 yılında cepte yerli üretim furyasına tanıklık ettik.

OPPO nerenin firması?

OPPO” markası 2001 yılında Çin’de tescil edildi ve 2004 yılında piyasaya sürüldü. O zamandan itibaren OPPO, 40’tan fazla ülke ve bölgeye yayıldı.

OPPO Reno Türkiye distribütörü kim?

İndeks Bilgisayar bu işbirliğiyle OPPO distribütörü oldu. Yenilikçi teknolojilere sahip ürünleriyle akıllı telefon sektörünün önde gelen markası OPPO, ürünlerinin distribütörlüğüyle ilgili yetkiyi Türkiye‘nin lider bilişim teknolojileri şirketi İndeks Bilgisayar’a verdi.

OPPO Fabrikası nerede kurulacak?

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Tuzla’da 12 bin metrekare kapalı alana sahip bir fabrika, Çin menşeli cep telefonu markası Oppo tarafından akıllı telefon üretim tesisine dönüştürüldü.

Opponun sahibi kimdir?

BBK ElectronicsOppo / Üst kuruluşu

Oppo A74 kim üretiyor?

Çin merkezli teknoloji üreticisi Oppo, A Serisi telefonlarına yeni bir model daha ekledi, Oppo A74‘ün üretimini Türkiye’de yaparak satışa sundu.

Yerli cep telefonu markaları hangileri?

Bu üreticilerin satış ve pazarlama konusunda “yerli” olarak lanse ettikleri telefonlar ise şirketler ile yaptığımız görüşmelerden gelen cevaplara göre tam olarak şunlar:

  • Xiaomi: -Redmi 9C, Redmi 9T, Redmi Note 10S.
  • OPPO: …
  • Samsung: …
  • Realme: …
  • Vivo: …
  • Tecno Mobile: …
  • General Mobile: …
  • TCL:

OPPO hangi markanın yan ürünü?

OPPO ÇİN MARKASIDIR Yaptığımız araştırmalar sonucunda Oppo markasının bir Çin markası olduğunu ve 2004 senesinde kurulduğunu öğrendik. Aynı zamanda BBK’nın da kurucusu olan Duan Yongping tarafından kurulan Oppo‘nun tam ismi Oppo Electronics Corp olarak geçmektedir.

OPPO iyi bir marka mı?

IDC’ye göre OPPO, 2018 yılında dünya çapında 5 numaralı akıllı telefon markası olarak seçildi. 40’tan fazla ülkede ve bölgede hizmet veren OPPO, müşterileri için daha iyi bir yaşam oluşturmaya adanmış 6 araştırma merkezine (1’i silikon Vadisi’nde) sahiptir. OPPO‘nun 400 bin satış noktası bulunmaktadır.

OPPO ne zaman türkiyede?

Çinli akıllı telefon markası Oppo‘nun Türkiye’de üretilen ilk modeli olan Oppo A15s pazara sunuldu. Aralık 2020’de Türkiye’de yatırım yapacağını duyuran ve Mart 2021’de de Tuzla’daki fabrikasında test üretimine başlayan Oppo‘nun ilk “Made in Turkey” telefonu, 6.5 inçlik ekran ile geliyor.

Oppo üretime başladı mı?

Akıllı telefon üreticisi Oppo, CKD sistemiyle kurduğu Türkiye’deki fabrikasında deneme üretimine başladı. Hoş geldin!

Oppo Türkiye fabrikası hangi modelleri üretiyor?

Çin’in en büyük telefon üreticisi OPPO, mart ayında Tuzla’da 12 bin metrekare kapalı alana sahip bir fabrikada üretime başladığını duyurdu. OPPO, Türkiye‘de üretilen ilk modeli olan OPPO A15s’in ardından “Made in Turkey” ibaresiyle gelen ikinci telefonu Reno5 Lite’yi de kullanıcıların beğenisine sundu.

OPPO nasıl bir telefon yorumlar?

Kamera çözünürlüğü 48 MP 4 kameraya sahip çok gerçekçi renk kalitesi var 119 derece geniş açılı çekip yapabiliyorsunuz özellikle dar alanlarda etkili. Ekran boyutu çok güzel oyun film video fotoğraf gibi merakınız varsa sizi gayet tatmin edecektir. Kısace söylemek gerekirse fiyatını fazlasıyla hakeden bir cihaz.