Abdülhey gerçekte kim?

Karahanlı gerçek hayatta kim?

Mehmet Karahanlı
Yaratan Raci Şaşmaz Bahadır Özdener Ahmet Yurdakul
Canlandıran Zafer Ergin
Doğum tarihi 5 Kasım 1941
Ölüm tarihi 3 Mart 2005 (63 yaşında)

Polat Alemdar gerçekte kimi temsil ediyor?

Necati ŞaşmazPolat Alemdar / CanlandıranMuhammed Necati Şaşmaz Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve iş insanı. Kurtlar Vadisi serisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle tanındı. Vikipedi

Doğu Eşrefoğlu gerçekte kimdir?

Doğu Eşrefoğlu. 1943 yılında İstanbul’da doğdu. Türk istihbaratının kilometre taşlarından biri olan Doğu Bey Türk derin devletinin önemli kişilerindendir. Görev tanımını bütün Türk devletlerinin bayraklarının olduğu bir odada: Buradaki bütün bayrakların bana ihtiyacı var!

Kurtlar Vadisi şahin ağa gerçekte kim?

Turgay Tanülkü (d. 18 Temmuz 1953, Uşak), Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu.

Nedim Malik gerçekte kimdir?

Gerçek adı Nedim Malik‘tir Yahudi asıllıdır. Görünürdeki işi tekstil özellikle de iplik satışıdır, bu yüzden “İplikçi Nedim” olarak bilinir. Ancak asıl işi tefeciliktir. Konseyin kara parasını işleten kişidir.

Kurtlar vadisi Hüsrev Ağa gerçekte kim?

Hüsrev Ağa – Abuzer Uğurlu.

Kirkor Terzioğlu gerçekte kim?

kurtlar vadisi’nde testere necmi’nin özel kasası olan tefeci. yaptığı bir tezgah ile süleyman çakır’ın hesabına fiktif bir para transferi yaptığı anlaşıldıktan sonra cezası verilmiştir. onlarca yildir cliffside parkda yasayan bir istanbullu. turkiye terziler odasindan sertifikasi duvarda en yukardadir.

Testere Necmi gerçekte kimdir?

Reşat Tarık Ünlüoğlu (d. 16 Kasım 1957), Türk Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. İzmir Namık Kemal Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Ankara Devlet Konservatuvarına girdi. Bir yıl Opera okuduktan sonra, Tiyatro bölümüne geçti.

Doğu Eşrefoğlu gerçek adı nedir?

Kurtlar Vadisi’nde Türk istihbaratının kilometre taşlarından biri olan Doğu Eşrefoğlu karakterine hayat veren Altan Akışık, son haliyle sevenlerini şaşırttı. Başarılı oyuncudan yıllar çok şey götürmüş.

Hüsrev Ağa gerçekte kim?

Hüsrev Ağa – Abuzer Uğurlu.

Tataroğlu ailesi kimdir?

İnci Tataroğlu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Sema Şimşek tarafından canlandırılmış, Ezgi Bakışkan tarafından seslendirilmiş kurgusal karakter….

İnci Tataroğlu
Aile Davut Tataroğlu (babası) Fuat Tamer Tataroğlu (kardeşi)
Evlilik(ler) Kemal Yıldız Polat Alemdar

Kurtlar vadisi Cerrahpaşalılar kimi canlandırıyor?

Cerrahpaşalı kardeşler: KARAGÜMRÜK ÇETESİ NURİ ERGİN(Nuriş) ve VEDAT ERGİN kardeşler.İstanbul’da bir sürü suç olayına karışmış,yeraltı dünyasında kargaşa yaratmışlardır. Aslan Akbey(Abbas Ustaoğlu): Öldürülmesine bakarsak HİRAM ABBAS suikastı gibi.

Ali Candan gerçekte kimdir?

Efe Yakup Karahanlı, Ali Candan ya da bilinen adıyla Polat Alemdar Kurtlar Vadisi serisinin ana karakteridir….

Polat Alemdar
Canlandıran Necati Şaşmaz Raci Şaşmaz
Seslendiren Arda Esen (2003) Umut Tabak (2003-2016)
Doğum tarihi 20 Kasım 1973 Münih, Almanya
Diğer isimleri Efe Yakup Karahanlı (doğum adı) Ali Candan

Halo gerçekte kim?

15. Samuel Vanunu – Üzeyir Garih. 2001 yılında suikast sonucu öldürülen iş insanı Üzeyir Garih, dizide Samuel Vanunu idi.

Laz Ziya gerçekte kimdir?

İstemi Betil (d. 22 Aralık 1943, İstanbul – ö. 11 Kasım 2011, Yalova), Türk sinema, tiyatro, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır. Kurtlar Vadisi adlı TV dizisinde “Laz Ziya” karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır.