Uçakta kilo başına kaç TL?

Pegasus kg başı kaç TL?

Pegasus Ek Bagaj Hakkı Ücretleri İç hat-iç hat bağlantılı uçuşlarda ek bagaj ücretleri internet sitesi, mobil uygulama ve seyahat acentelerinden alındığında 10TL/KG-30TL/KG aralığında değişirken, çağrı merkezinden alımlarda 12TL/KG-17TL/KG aralığındadır.

Uçakta kilo başına kaç para?

Anadolu Jet’te direkt uçuşlarda ek bagaj hakkı kilogram başına 16 TL iken, aktarmalı uçuşlarda ise 24 TL. Kuzey Kıbrıs’a direkt uçuşlarda ek bagaj hakkı kilogram başına 20 TL iken, aktarmalı uçuşlarda ise 30 TL. Yurt dışı uçuşlar için ödenecek ücretler ise 3 Euro ile 11 Euro aralığında değişiklik gösteriyor.

Anadolu Jet uçakta kilo başına kaç TL?

AnadoluJet‘te ilave bagaj ücretleri tek yön uçuşlarda kg başına 10 TL, aktarmalı uçuşlarda kg başına 15 TL olarak belirlenmiştir.

Havaalanında kilo başı ne kadar?

Havayolu iç hat seferlerinde kg başına 6 TL, dış hat seferlerinde de kg başına 10 Euro alıyor. İsteyen yolcular, uçuştan önce paket de satın alabiliyor. İlave 5 kg iç hatlarda 15 TL, dış hatlarda 15 Euro’dan başlayan paketler satın alınabiliyor. Tüm iç hat noktalarında fazla bagajın kg ücreti 6 TL.

Uçak en fazla kaç kilo alır?

Yolcu başı taşınabilecek maksimum bagaj ağırlığı (serbest bagaj hakkı + fazla bagaj) 50 kg’ı geçmemelidir. Tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda bebek yolcu için serbest bagaj hakkı 10 Kg’dır. Bebek yolcu tipi için bagaj hakkı tüm uçuşlarda 10 Kg’dır.

SIRT çantası el bagajı sayılır mi?

Her yolcunun kabin bagajı sayısı 1 adet olmalıdır ( valiz, çanta, sırt çantası, poşet vs.) Çoğu düşük tarifeli havayollarında, çocuk yolcuların kabin bagajı haricinde başka bagaja izin vermemektedirler. Çoğu düzenli havayollarının Business veya First class bölümlerinde, kabin bagajı ağırlık limitleri bulunmamaktadır.

Bagaj parası ne kadar otobüslerde?

Yeni uygulamaya göre 101-115 kilometre arası seyahatlerde 100 lira, 301-350 kilometre arası 150 lira, 401-475 kilometre arası 160 TL tavan fiyat uygulaması başladı.

Ucakta fazla kilo ne kadar 2021?

Ekstra bagaj olarak 1 parça bagaj ise hem Economy Class hem Business Class için 23 kg’dir. 23 kg – 32 kg arası 1 parça Ekstra bagaj için 80 USD ek ücret tahsil edilir. Ağırlık veya parça konsepti fark etmeksizin taşıyacağınız bagajlarınızın bir parçasının maksimum 32 kg olması gerekir.

THY bagaj hakkı kaç kilo 2021?

Parça konseptine dahil olan uçuşlarınızda serbest bagaj hakları her bir parça için Economy Class’ta 23 kg, Business Class’ta 32 kg’dir. Seyahat ettiğiniz ülkeye girişte sorun yaşamamak için taşınması kısıtlı ya da yasak olan gıda maddelerini bulundurmadığınızdan emin olmalısınız.

THY kilo başı kaç TL Yurtdışı?

Türk Hava Yolları iç hatlarda kilo başı fark ücreti olarak 6 TL alıyor. Yurt dışı içinse 32 kiloya kadar 50 Euro, ikinci valiz için 70 Euro alıyor. Güncel fark ücretleri öğrenmek ve ne kadar ödeme yapacağınızı hesaplamak için THY‘nin internet sitesinde bulunan hesaplama bölümünden yararlanabilirsiniz.

Türk Hava Yolları kilo başına kaç para alıyor?

Türk Hava Yolları iç hatlarda kilo başı fark ücreti olarak 6 TL alıyor. Yurt dışı içinse 32 kiloya kadar 50 Euro, ikinci valiz için 70 Euro alıyor. Güncel fark ücretleri öğrenmek ve ne kadar ödeme yapacağınızı hesaplamak için THY‘nin internet sitesinde bulunan hesaplama bölümünden yararlanabilirsiniz.

Bir bavul kaç kilo?

TÜRKİYE’DE AĞIRLIK LİMİTLERİ Türkiye’de iç hatlarda kargoya verilen bavulun ağırlık limit 15 kg. Dış hatta ise 20 kg. Business uçuyorsanız veya özel yolcu programı üyesiyseniz, limitler daha da yükselebiliyor ama uluslararası kurallar gereği bu ağırlık üzerine ne kadar para verseniz de 32 kilogramı geçemiyor.

Uçakta Sırt çantası kaç kilo?

Çoğu düşük tarifeli havayollarının kabin bagajı boyut limiti- 55 х 40 х 20 сm. Çoğu düşük tarifeli havayollarının kabin bagajı kilo limiti 10 kg dır. Her yolcunun kabin bagajı sayısı 1 adet olmalıdır ( valiz, çanta, sırt çantası, poşet vs.)

Kabin boy valiz ve sırt çantası uçağa alınır mı?

Uçağa kişisel çantan, dizüstü bilgisayar veya evrak çantan ve sadece 1 adet kabin boy valiz ile giriş yapabilirsin. Bebek çantası istisna bir durumdur.

Uçağa el çantası alınır mı?

El çantası, dizüstü bilgisayar çantası vb. eşyalarınızı, kontrol noktalarından geçirmek kaydı ile uçağın içine alabilir, dilerseniz kabin içerisinde bulunan dolaplara yerleştirebilirsiniz.