MIUI son sürümü nedir?

MIUI son sürümü kaç?

MIUI 13 kararlı sürüm, iki model için yakında yayınlanacak. Şirkete yakınlığıyla bilinen Xiaomiui, Android 12 tabanlı MIUI 13 kararlı sürümünün yakın zamanda orta segmente hitap eden iki modele geleceğini duyurdu. Yeni sürümü alacak akıllı telefonlar ise ülkemizde de sıklıkla tercih edilen POCO X3 Pro ve POCO F3.

MIUI guncellemesi ne demek?

Xiaomi cihazları genellikle bir Android sürüm güncellemesi alır, ancak dört yıl boyunca MIUI güncellemeleri alır. Xiaomi, Notlar, Yedekleme, Müzik ve Galeri uygulamaları dahil olmak üzere temel çerçeveye bir dizi uygulama ekledi. xiaomi.eu ROM’un yüklenmesi, Xiaomi telefonlarının garantisini geçersiz kılar.

Xiaomi kaç yıl güncelleme alır?

Şirket yayınladığı belgede,” Xiaomi ürünleri, piyasaya çıktıktan sonra en az iki yıl boyunca çeşitli güvenlik güncellemeleri alacak.

Xiaomi Son Güncelleme kac?

Ürün yazılımı, Android 11 ve Android 12 çalıştıran Xiaomi ve Redmi akıllı telefonlara dağıtılacak.

En son Android sürümü kaç?

Şu anda kullanılan en güncel sürüm: Android 11.

MIUI 13 ne zaman?

Xiaomi 28 Aralık 2021’de Xiaomi 12 serisinin yanı sıra en yeni özel arayüzü olan MIUI 13‘ü de piyasaya sürdü.

MIUI optimizasyonu ne işe yarar?

MIUI her ne kadar güzel bir yazılım olsa da, hiçbir yazılım kusursuz değildir. MIUI, bize daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlayabilmek için bazı Android özelliklerini değiştirir veya kaldırır. Bu değişiklikleri geri alabilmemiz için de bizlere MIUI optimizasyonunu kapatma özgürlüğünü verir.

MIUI 12 yüklenmeli mi?

MIUI 12 güncellemesi Xiaomi modelleri için neden tehlikeli? Android 11 tabanlı olan yeni yazılımın kamera uygulamasını yeni modlar ile donattığı duyurulmuştu ancak bu modlar yüzünden stabilizasyon sorunları meydana gelmeye başladı. Xiaomi artık MIUI 12.2.1.0 isimli yazılımın yüklenmesini tavsiye etmiyor.

Bir telefon kaç yıl güncelleme alır?

Google: 3 yıl işletim sistemi/ 5 yıl güvenlik güncellemesi. OnePlus: 3 yıl işletim sistemi/ 4 yıl güvenlik güncellemesi. Xiaomi: 3 yıl işletim sistemi/ 4 yıl güvenlik güncellemesi. Vivo: 3 yıl işletim sistemi/ 3 yıl güvenlik güncellemesi.

Redmi kaç yıl kullanılır?

4-5 yıl rahat götürür.

MIUI 13 nedir?

MIUI 13, çok daha güvenli olacak Güvenlik ile ilgili çalışmalar yürüten Xiaomi, “elektronik sahtekarlık koruması” adı verilen yeni sistemini tanıttı. Üç adımdan oluşan bu sistem, kullanıcıların sadece yüzünü değil, vücudunun üst kısmı gibi diğer fiziksel özelliklerini de kaydediyor.

Android 11 Hangi telefonlara geldi?

Android 11 Güncellemesi Alacak Google Telefonlar Listesi

  • Google Pixel 2.
  • Google Pixel 2 XL.
  • Google Pixel 3.
  • Google Pixel 3 XL.
  • Google Pixel 3a.
  • Google Pixel 3a XL.
  • Google Pixel 4a.
  • Google Pixel 4.

Android en son sürüm kaç 2022?

Android 12 güncellemesini alacak telefonlar listesi 2022 Şubat ayı ile birlikte yeniden güncellendi. Güncelleme sadece bu listedeki telefonlarla sınırlı kalmayabilir. Xiaomi Android 12 güncellemesini Xiaomi, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. İşte İşte Android 12 güncellemesi alacak telefonlar..

MIUI yeni güncelleme ne zaman?

Yapılan açıklama doğrultusunda 2022’nin Ocak ayında MIUI 13 güncelleme olarak sunulmaya başlanacak. Fakat ilk olarak Xiaomi 12 serisi telefonlarda çıkacak.

MIUI optimizasyonu kapatılırsa ne olur?

MIUI optimizasyonunu kapatmanın zararları – Bazı MIUI özellikleri kullanılamaz hale gelir veya yanlış davranır. – Arayüzdeki hatalar ve kasmalar artabilir. – Performans azalabilir. – Uygulama izinleri sıfırlanır.