M United Liverpool maçı ne zaman oynanacak?

Liverpool Manchester United maçı ne zaman oynanacak?

MANCHESTER UNITEDLIVERPOOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Manchester UnitedLiverpool maçı 24 Ekim Pazar günü saat 19:30’da S Sport’ta canlı yayınlanacak.

United liverpool maçı hangi kanalda?

SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Lliverpool’un sahasında Leeds United‘ı ağırlayacağı maç bu akşam TSİ 22.45’te başlayacak ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Manchester maçı kaçta?

Brentford’ın sahasında Manchester United’ı ağırlayacağı maç bu akşam TSİ 23.00’te başlayacak ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Ingiltere premier ligi maçları hangi kanalda?

2021/22 Sezonu İngiltere Premier Lig Yayın Hakları S Sport ve S Sport Plus platformunun yanı sıra Premier Lig‘den bir maç da A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanıyor.

Preston Liverpool hangi kanalda?

PrestonLiverpool maçı BeinSport’tan yayınlanacak.

Liverpool maçı hangi kanalda saat kaçta?

SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Liverpool‘un deplasmanda Crystal Palace’a konuk olacağı maç bugün TSİ 17.00’de başlayacak ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Premier Lig hangi kanalda 2021?

Avrupa futbolunun zirvesi olma özelliğini sürdüren Premier Lig, 2020-21 sezonunda S Sport ekranlarından yayınlanacak.

Manchester United maçı hangi kanalda?

⏰SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Manchester United‘ın Old Trafford’da Aston Villa’yı konuk edeceği maç bu akşam TSİ 22.55’te başlayacak ve Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Manchester United Newcastle maçı hangi kanalda?

Newcastle United‘ın sahasında Manchester United‘ı ağırlayacağı maç bu akşam TSİ 23.00’te başlayacak ve S Sport’tan canlı olarak yayınlanacak.

Premier Lig Türkiyede hangi kanalda?

PREMIER LİG DIGITURK SPORMAX’TA! Dünyanın en hızlı futbol oynanan ligi, HD kalitesiyle Digiturk‘ün yeni spor kanalı SPORMAX’ta !.. Premier Lig‘in yanı sıra Rusya Ligi, Brezilya Ligi ve çok yakında açıklanacak büyük sürprizleri de bulacağınız SPORMAX, Digiturk 78. kanalda !..

Liverpool Preston hangi kanalda?

PrestonLiverpool maçı BeinSport’tan yayınlanacak.

Liverpool Norwich maçı hangi kanalda?

LiverpoolNorwich maçı 2 Mart Perşembe günü saat 22:30’da Tivibu Spor 5’te canlı yayınlanacak.

S Sport nereden izlenir?

Turkcell TV+, KabloTV, D-Smart, tivibu ve Vodafone TV platformları üzerinden yayın yapmaktadır. S Sport, ayrıca Barça TV ve Bayern TV gibi ünlü kulüp televizyonlarını da ekranlara taşımaktadır.

United Aston Villa hangi kanalda?

Aston Villa ile Manchester United arasındaki karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Mücadele S Sport’tan canlı yayınlanacak.

Newcastle United Liverpool maçı hangi kanalda?

CANLI: LiverpoolNewcastle United Sezonun en kritik müsabakalarından Liverpool Newcastle United maçı, Türkiye’de sadece S Sport kanalı ve S Sport Plus uygulamasında naklen yayınlanmaktadır.