Livepeer Coin nedir?

Livepeer Projesi Nedir?

Livepeer, üreticilerin çalışmalarını platforma göndermelerine izin vererek, içeriği yeniden biçimlendirmeye ve kullanıcılara ve akış platformlarına dağıtmaya özen göstererek yayın sürecini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Projenin amacı: Merkeziyetsiz bir canlı video platformu yaratarak sektörü tamamen değiştirmek.

Livepeer Coin kimin?

Livepeer, 2016 yılında Doug Petkanics ve Eric Tang tarafından kurulan Livepeer Inc şirketinde yaratıldı.

Livepeer Coin ne zaman çıktı?

Tamamen merkeziyetsiz biçimde çalışan ilk video akış protokolü olan Livepeer, 2017 yılında faaliyete geçti.

Lpt Coin ne işe yarar?

LPT, ağın yerel tokenıdır ve ağ güvenliğini ve koordinasyonunu sağlamada, ağ içi işlemlerde kullanılır. Ayrıca staking ödülü olarak LPT token verilir. Bununla birlikte, ağın video uygulamaları için işlem ücreti ödenirken ETH kullanılır.

Audius Coin nedir?

Audius; sosyal medya özelliklerine sahip, Blokzincir ile çalışan, merkezi olmayan bir müzik akışı hizmetidir. SoundCloud ve Spotify gibi tanınmış girişimleri hedefleyen Auidius, Ethereum tabanlıdır. Herhangi bir kullanıcıya serbestçe paylaşım yapmasını, para kazanmasını ve akış yapmasını amaçlar.

Zec Coin nedir?

Zcash; gizlilik ve anonimliğe odaklanmış merkeziyetsiz kripto para birimidir. Ağdaki düğümlerin (node), işlemlere ait hassas bilgileri açığa çıkarmadan doğrulamasına olanak tanıyan zk-SNARK isimli sıfır bilgi ispatı teknolojisini kullanılıyor.

Audius coin nedir?

Audius; sosyal medya özelliklerine sahip, Blokzincir ile çalışan, merkezi olmayan bir müzik akışı hizmetidir. SoundCloud ve Spotify gibi tanınmış girişimleri hedefleyen Auidius, Ethereum tabanlıdır. Herhangi bir kullanıcıya serbestçe paylaşım yapmasını, para kazanmasını ve akış yapmasını amaçlar.

LPT hangi coin?

LPT, merkezsiz bir video yayın platformu olan Livepeer ağını çalıştıran bir Ethereum token’ıdır.

Lrc ne demek?

Loopring (LRC), merkeziyetsiz borsaların (DEX) geliştirilmesi için tasarlanmış bir platformdur. Bu platform, Ethereum blok zinciri üzerinde yer almaktadır ve kullanıcıların borsalar arasında varlık ticareti yapmalarına izin veren bir sistemdir.

OGN Coin nedir?

OGN coin, piyasa katılımcılarının eşler arası ( P2P ) ağlar aracılığıyla mal ve hizmetleri paylaşmasına olanak tanıyan bir ağdır. Origin Protocol coin anlık olarak yükseliyor ve düşüyor.

ANKR Coin nedir?

Ankr, 2017 yılında, merkezi olmayan internet olarak da bilinen Web3’ün geliştirilmesi için CEO Chandler Song tarafından kuruldu. Ankr, staking ve dApp geliştirmeyi sağlayan DeFi platformuna sahip blockchain tabanlı cross-chain alt yapısıdır.

Audius Coin kimin?

Audius platformu, Roneil Rumburg ve Forrest Browning tarafından kurulan bir şirketin ürünü olarak 2018 yılında yaratıldı ve 2020 yılında piyasaya sürüldü.

Audius Coin en yüksek kaçı gördü?

Audius Değeri

7g En Düşük / 7g En Yüksek ₺10.01 / ₺11.75
90g En Düşük / 90g En Yüksek ₺9.75 / ₺31.29
52 Hafta En Düşük / 52 Hafta En Yüksek ₺8.76 / ₺73.90
Tüm Zamanlar En Yüksek Mar 27, 2021 (a year ago) ₺73.90 86.30%
Tüm Zamanlar En Düşük Nov 03, 2020 (a year ago) ₺1.15 780.01%

Zec coin kime ait?

Zcash, bilgisayar güvenliği uzmanı ve girişimci Zooko Wilcox-O’Hearn tarafından Cypherpunk tarafından 2016 yılında kuruldu. Ayrıca Zcash’in gelişimini yöneten kar amacı gütmeyen Electronic Coin Company’nin (ECC) kurucusudur.

Zec coin arzı ne kadar?

Güncel dolaşımdaki arz 13.939.981,25 ZEC.