Genç Bahattin Sofuoğlu kaç yaşında?

Küçük Bahattin Sofuoğlu kimdir?

Bir motosiklet dükkanı sahibinin çocuğu olan Bahattin Sofuoğlu, motosiklet kariyerine 1997’de 19 yaşında motosiklet drag yarışlarına katılarak başlamıştır. Başarılı motosiklet yarışçıları olan Sinan Sofuoğlu ve Kenan Sofuoğlu‘nun abisidir.

Bahattin Sofuoğlu kac yasinda?

24 yaşında (1978–2002)Bahattin Sofuoğlu / Öldüğü zamanki yaşı

Kenan Sofuoğlunun kardeşi kimdir?

Bahattin Sofuoğlu
Sinan SofuoğluNilüfer Sofuoğlu
Kenan Sofuoğlu/Kardeşleri

Bahattin Sofuoğlu kaç cc’de yarışıyor?

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde düzenlenen Türkiye süpermoto yarışlarına misafir olarak katılan Sofuoğlu, gelecek yıl 65 CC‘de pistlerde boy gösterecek.

Bahattin Sofuoğlu yarışı ne zaman?

Milli motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu, Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü Portekiz’de, Deniz Öncü de ABD’de hafta sonu Türkiye adına yarışacak. Türkiye Motosiklet Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Dünya Superbike Şampiyonası’nda 2021 sezonunun 11. ayak yarışları 1-3 Ekim tarihlerinde Portekiz’de düzenlenecek.

Bahattin Sofuoğlu öldü mü?

25 Ekim 2002Bahattin Sofuoğlu / Ölüm tarihi

Bahattin Sofuoğlu kaç yaşında öldü?

24 yaşında (1978–2002)Bahattin Sofuoğlu / Öldüğü zamanki yaşı

Ünal Sofuoğlu ile Kenan Sofuoğlu kardeş mi?

1996 yılından bu yana motosiklet yarışlarında Türkiye ve yurt dışında birçok şampiyonluklar elde eden Sofuoğlu kardeşler, 600’ü Türkiye’de, 50’si uluslararası yarışlarda olmak üzere yaklaşık 650 kupa kazandı. 2002 yılında 17 yaşında olan Kenan, ailesinin desteğiyle yurtdışında yarışmak için Almanya’ya gitti.

Kenan Sofuoğlunun karısı kimdir?

Julia LoomanKenan Sofuoğlu / Karı (e. 2014)

Worldssp300 nerede yapılıyor?

Gelecek vaat eden sporcuların yarış kariyerlerine başladıkları Dünya Supersport 300 Şampiyonası da Jerez-Angel Nieto Pisti’nde düzenlenecek.

Toprak Razgatlıoğlu yarış saat kaçta?

Şampiyonada 2021 sezonunun son ayak yarışlarının ilki, yarın sabah TSİ 06.00’da 4 bin 300 metre uzunluğa sahip Uluslararası Mandalika Pisti’nde başlayacak. İkinci yarışın da saat 10.00’da yapılacağı açıklandı.

Toprak Razgatlıoğlunun yarışı ne zaman?

Toprak Razgatlıoğlu Endonezya Dünya Superbike Şampiyonluğu yarışı 21 Kasım 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yarış saat 11:00’de başlayacak. Dünya Superbike Şampiyonluğu yarışı TRT Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Julia Sofuoğlu nereli?

Kenan Sofuoğlu, Hollandalı olan Julia Looman ile 2014 yılında dünya evine girdi. Kenan Sofuoğlu‘nun eşinin annesi Cezayirli, babası ise Hollandalı. 2012 yılında nişanlanan çift, Barselona’da da düğün yemeği verdi.

Bahattin Sofuoğlu kimin oğlu?

İrfan Basri Sofuoğlu
Nurhayat Sofuoğlu
Bahattin Sofuoğlu/Ebeveynleri

Kenan Sofuoğlu kaç kardeştir?

Abilerinin adı Bahattin ve Sinan’dır. Ailecek motor yarışçılarıdır. Anneleri Nuray Sofuoğlu‘dur. Bir kız kardeşi vardır.