Oppo ile realme aynı mı?

Oppo realme nasıl telefon?

5000 mAh batarya sayesinde şarjı uzun süre gidiyor. 4 lü arka kamera sayesinde makro çekim yapabiliyorsunuz. Güçlü işlemcisi ve 4Gb Ram sayesinde telefonda donma kasma yok özellikle oyun oynayanlar için mükemmel telefon kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Oppo realme Android mi?

Uzun şarj süreleriyle beğeni kazanan Oppo Realme Android telefonlar, pil gücü bakımından 4000 – 4999 mAh ya da 5000 mAh ve üzeri model alternatifleriyle kullanıcıların tercihine sunuluyor. Doğayı temel alan kapak ve çerçeve tasarımları, estetik ve rahatlatıcı bir görüntü ortaya çıkmasını sağlıyor.

Realme ne markası?

realme, resmi olarak 28 Ağustos 2018’de Sky Li tarafından kurulmuş bir teknoloji markasıdır. realme‘nin amacı, gençlere üstün bir ürün deneyimi yaşayabilecekleri ürünler sunmak ve trendleri belirleyen bir teknoloji markası olmaktır.

Realme Türk malı mı?

Realme Çin merkezli olan bir telefon markasıdır. Kurucusu ise OPPO markasının eski başkan yardımcısıdır.

Realme C21 nasıl bir telefon?

Fiyat ve performans sıralamasında 1 numara diyorum, kamera tatmin edici düzeyde, 5bin mah pili muhteşem, ekran yeterince büyük, kullanımı oldukca rahat arayüzü var, güncelleme konusunda genç firma olmasına rağmen oldukca başarılı ve hızlı. kesinlikle tavsiye ediyorum bu fiyat düzeyinde en iyisi şuan.

Realme 6 i nasıl?

realme 6 Ekran Boyutu Telefonun ekran boyutu ise 6.5 inç. Bu boyutla geniş bir ekran olmasına karşın, ekran kenar çerçevelerinin de yeterince inceltilmesiyle beraber, kompakt bir kasaya kavuşturulan telefon, hem tek elle rahat kullanılabilecek bir model oluyor, hem de geniş bir görüntü alanı sağlıyor.

En iyi mobil telefon hangisi?

2021 yılının en iyi tasarım ödülünü kazanan akıllı telefon, kavisli tasarımıyla üst düzey bir kullanıcı deneyimi sunan Honor’un 60 serisi oldu. Sol ve sağda 81 derece, üst ve altta 52 derece bir eğime sahip bu seri, alışılmışın dışında bir estetik performans sunuyor.

Realme son model hangisi?

Realme GT Neo 2T Realme‘nin son mobil lansmanı U1 modelidir. Akıllı telefon Kasım 2018’de piyasaya sürüldü. Telefon, inç başına 409 PPI değerindeki 1080 x 2340 piksel çözünürlüğe sahip 6,30 inç dokunmatik ekranla geliyor.

Realme Xiaomi nin mi?

oppo’nun alt markası. xiaominin redmi, huawei’nin honor’ı gibi. coloros işletim sistemini geliştirip oppo telefona can veren şirket.

Realme sahibi kim?

BBK ElectronicsRealme / Üst kuruluşu

Realme Türkiye distribütörü kim?

Marka, 4 Mayıs 2018’de, daha önce Oppo Electronics’in Başkan Yardımcısı olan Sky Li tarafından Oppo’nun alt markası olarak kuruldu….Realme.

Tip Limited şirket
Ürün Akıllı telefonlar
Sahibi BBK
Website realme.com

realme C21 Alınır mı?

Sonuç Bize kalırsa realme C21, fiyatı ve sunduğu özelliklerle gayet alınabilecek bir akıllı telefon. Temel kullanıcının ve saygı değer büyüklerimizin taleplerine yeterli cevabı verebilecek bir akıllı olan C21‘i biz tavsiye edebiliyoruz.

realme C21 nerenin malı?

Türkiye’de üretilen ve realme‘nin ilk yerli üretimi olması ile dikkat çeken C21, 47 günlük bir bekleme süresine sahip. Süper Güç Tasarrufu Modu sayesinde sadece %5 pil ile WhatsApp 1,41 saat, YouTube 1,36 saat veya Spotify 4,78 saate kadar kullanılabiliyor.

Realme 6 ısınıyor mu?

Şarjda ısınması dışında bir sıkıntısını görmedim. O da 30W hızlı şarza sahip olduğundan sanırım. 1 saatte doldurup 2 gün kullanıyorum. Hız konusunda da pişman olmazsın 4 GB RAM gözüne az gelebilir ama sistemi çok hafif ve kararlı olduğundan çok akıcı. Oyunlar dahil her işini görür.

Realme 6 i kaç TL?

Realme 6 128 GB 4 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Realme 6 128 GB 4 GB Xiaomi Redmi Note 9 128 GB
Fiyat 4.699,00 TL 3 satıcı 3.279,00 TL 26 satıcı
Popülerlik 6. Popüler Xiaomi Cep Telefonu
Ortalama Puan 8 yorum 9 yorum
Ekran Boyutu 6.5″ 6.53″