Kedilerin aşıları kaç TL?

Kedi aşısı kaç TL 2022?

2022 Kedi Aşı Fiyatları Bir karma aşının ücreti İstanbul’da 230 lirayken kuduz aşısı ise 180 lira…

Yavru kedi aşıları ne kadar tutar?

Kedilerin veteriner masrafları hakkında kesin bir bilgi veremeyiz ancak ortalama olarak aşı fiyatlarını aktarabiliriz. 2021 yılında yavru kedi sahiplenenlerin ilk bir yıl boyunca aşı için harcamaları gereken toplam tutar 1000 – 1400 TL arasında değişebilir.

Ev kedisine aşı şart mı?

Evde yaşayan kedilerin aşı gereksinimi pek çok kedi sahibinin kafasında soru işaretleri oluşmasına neden olur. Kedilerin evde yaşaması dış dünyadan tamamen uzaklaştıkları anlamına gelmediği için ev kedilerinin de aşılarının düzenli olarak yapılması önerilmektedir.

Ev kedisine aşı yapılmazsa ne olur?

İç Parazit uygulaması yaptırmazsanız: kedinizin ve sizin iç parazitlerden korunmamanız anlamına gelir. İç parazitler bağırsak ve mide başta olmak üzere karaciğer, akciğer gibi hayati organlarda yaşar ve sayıca artması halinde hem sizde hem de kedinizde ciddi sağlık problemlerine yol açacaktır.

Veteriner ücretleri ne kadar 2022?

Veteriner muayene ücretleri

  • Kedi Genel Muayene: 100-165 TL.
  • Köpek Genel Muayene: 100-165 TL.
  • Kedi Kontrol Muayenesi: 60-95 TL.
  • Köpek Kontrol Muayenesi: 60-95 TL.
  • Kedi Acil Durum Muayenesi: 125-190 TL.
  • Köpek Acil Durum Muayenesi: 125-190 TL.
  • Kafes Kuşları Muayene: 55-95 TL.
  • Sürüngen Muayene: 75-145 TL.

Kedi için karma aşı nedir?

2 aylık yaşa gelen her sağlıklı Minnak kediye mutlaka uygulanması gereken ilk aşıdır. Aşı Feline Parvo Virus, Feline HerpesVirus-1, Felin Calici Virus etkenlerini içerir.

Kedi muayenesi kaç TL?

Veteriner muayene ücretleri Kedi Genel Muayene: 100-165 TL. Köpek Genel Muayene: 100-165 TL. Kedi Kontrol Muayenesi: 60-95 TL. Köpek Kontrol Muayenesi: 60-95 TL.

Kedi kimliği kaç TL 2021?

Köpeğinizin veya Kedinizin aşılarını yaptırdığınız veteriner klinik kedinizin veya köpeğinizin kimliğini yani aşı karnesini sizin için hazırlar. Bu belge için yapılan aşılara ek olarak bir ücret talep edilmez. Yani Kedi ve Köpeğinize kimlik çıkartmak için ekstra bir ücret ödemenize gerek yoktur.

Ev kedilerine hangi aşılar yapılmalı?

Kedilere yapılması gereken 3 tane temel aşı bulunmaktadır. Bunlar; karma (Hibrit) aşı, kuduz aşısı ve lösemi aşısıdır. Bu aşıların haricinde bütün kedilerde 3 ayda bir uygulanması gereken iç parazit aşısı da bulunmaktadır. Aynı zamanda kedi parazit aşısı, kedilerin hayatı boyunca uygulanması gereken aşılardandır.

Kedi karma aşısı kaç TL?

2022 Yavru Kedi Aşı Fiyatları

Aşının Adı İstanbul İzmir
İç-Dış Parazit Uygulaması (senede 4 kez) 520 TL 640 TL
Karma Aşı 150 TL 120 TL
Lösemi Aşısı 150 TL 120 TL
Karma Aşı 2. Doz 150 TL 120 TL

•4 May 2021

Evdeki kedi kuduz olur mu?

Evet; her zaman evde beslenen kedilerde kuduz virüsü alma riski düşüktür. Ancak kediniz evdeki veya eve gelen herhangi birini ısırıp tırmaladığında ve bu kişi hastaneye başvurduğunda sizden evcil hayvanınızın karnesi ve kuduz aşısının olup olmadığı sorulacaktır.

Muhabbet kuşu veterinere gider mi?

Genelde ilk başvurulan adres petshoplar oluyor. Veteriner Hekim Akif Demirel, kuş, kaplumbağa gibi küçük hayvanların da veteriner gözetiminde olması gerektiğine dikkat çekiyor.

Kedi aşısı ücretsiz mi?

Ücretsiz Kedi Aşıları Ne yazık ki hayır. Kedi aşıları ücretsiz yaptırılamıyor sadece kuduz aşısını ücretsiz yaptırabilirsiniz.

Kedi kaç aylıkken karma aşı olmalı?

2. ayını dolduran tüm yavru kedilere uygulanması gereken karma aşı kedilerde sık görülen viral enfeksiyonlara karşı koruma sağlar. Feline Parvos, Herpes Virüs ve Felin Calici gibi virüs etkenleri içeren karma aşı 8-10 haftalık dönemde uygulanır ve yaklaşık 2 hafta sonra tekrarlanır.

Kedi Aşıları kaç TL 2021?

Enjektabl yöntemiyle uygulanan aşı ücretleri kediler için: 60 ile 80 TL arasında. Oral yolla uygulanan iç parazit ilaçları ücretleri: 50 ile 70 TL arasında. Dış parazitler için kedilere gerçekleştirilen uygulama ücretleri 50 ile 70 TL arasında.