Özak ne is yapar?

Özak hisse kimin?

ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, Özak Global Holding’in bağlı şirketidir ve gayrimenkul yatırım ortaklığı sektöründe faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir şirkettir.

Özak Global Holding ne iş yapar?

Temelleri, Akbalık Ailesi’nin 1985 yılında Özak Tekstil’i kurmasıyla birlikte atılan Özak Global Holding, tekstil, inşaat, gayrimenkul yatırım ortaklığı, turizm ve tesis yönetimi gibi farklı sektörlerdeki yatırımlarıyla, sağlam adımlarla geleceğe yürümeye devam ediyor.

Ahmet Akbalık Kimdir Nereli?

1971 yılında İstanbul’da doğdu. İş hayatına genç yaşlarda, aile şirketinde çalışmaya başlayarak adım attı. İş yaşamı ile birlikte sürdürdüğü eğitiminin ardından, 1991 yılında Özak Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi kurdu, kısa sürede sektörün lider firmalarından biri haline gelmesini sağladı.

Peker GYO hisse kimin?

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklarından Ayşegül Peker şirket sermayesinin yüzde 7,66’sına denk gelen 5 milyon 598 bin 365,783 adet hisseni yönetim kurulu başkanı Hasan Peker‘e devretti…

Ozkgy sahibi kimdir?

OZAK GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.

BİST Kodu OZKGY
İlk İşlem Tarihi 15.02.2012
Halka Arz Tarihi 10.02.2012
Genel Müdür M.FATİH KERESTECİ
Yönetim Kurulu Üyeleri AHMET AKBALIK ÜRFİ AKBALIK DURSUN ALİ ALP HADİYE TAŞKIN

Ozkgy temettü 2021 ne zaman?

ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş….Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim. A+ A-

Karar Tarihi 15.04.2021
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 11.05.2021
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Ödenmeyecek
Para Birimi TRY
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek

15 Nis 2021

Akbalık ailesi nereli?

Malatyalı Ahmet Akbalık‘ın işte o ilginç başarı öyküsü… Mercan’da küçük bir atölyede üreterek Yugoslav turistlere jean satıyordu. Şimdi Türkiye’nin en büyük 500 kuruluşu içinde yer alıyor, Interpoll markası ile ihracat yapıyor.

Ozkgy kimin?

Türkiye’nin lider kuruluşlarından Özak Global Holding bünyesinde 2009 yılında kurulan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, kalite, yenilikçilik ve verimlilik odaklı yaklaşımıyla geride bıraktığı kurulduğu günden bugüne yıllık %42 bileşik büyüme oranı ile, sektöre yön veren, öncü ve lider kuruluşlardan biri haline geldi…

Urfi Akbalık aslen nereli?

1976 yılında İstanbul’da doğan Ürfi Akbalık, 1991 yılında aile işletmesi olan Özak Tekstil ve Konfeksiyon San. Ve Tic.

Peker GMYO nedir?

PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Türkiye asıllı bir şirkettir. Şirket, menkul kıymetler ve gayrimenkul satışları, kiralama, tahvil, finansal kiralama, gayrimenkul projeleri inşa etme ve geliştirme gibi gayrimenkul işlemleri ile uğraşmaktadır.

Aksgy kimin?

Akkök Holding A.Ş.

Vakıf GYO kimin?

Vakıflar Bankası T.A.O. ve faaliyet gösterdiği alanda uzun yıllardır konut üretimi ve finansmanı açısından büyük destek sağlayan T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın ortak olduğu Şirketimiz, 24 Aralık 1996 tarihinde paylarını halka arz etmiş olup % 42,58 halka açıklık oranına sahiptir.

Özak GYO temettü veriyor mu?

Özak GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak! Net Dağıtılabilir Dönem Karı 604 milyon 782 bin 437,09 TL, Vergi Usul Kanunu’na göre tutulan yasal kayıtlar çerçevesinde ise 242 milyon 412 bin 961,27 TL olan Özak GYO, kar payı dağıtmayacağını açıkladı.

Özak Tekstil sahibi nereli?

Malatyalı Tekstilci işadamı Ahmet Akbalık, geçen yıl Antalya’da açtığı Ela Quality Resort’un ardından İstanbul’da yaklaşık 100 milyon dolara mal olacak yeni bir butik otel hizmete sokmaya hazırlanıyor.

Ürfi Akbalık kimdir?

Ürfi Akbalık, 2009’da Özak Enerji San. ve Tic. A.Ş. nin kurulmasından sonra, tüm şirketleri tek bir çatı altında toplamak üzere hayata geçirilen Özak Global Holding A.Ş. nin Kurucu Ortağıdır.