Yay burcu kasım ayında neler bekliyor?

Yay burcunu 2022 de neler bekliyor?

Çocuk sahibi olmaya karar verebilir, evlenmeye karar verebilirsiniz. Söz, nişan gibi ciddiyete giden adımlar ailenin genişlemesi gündeme gelecektir. Yeni fırsatlar ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. 12 Nisan 2022‘de Jüpiter – Neptün kavuşumu hem ailevi hem kendi sağlığınızın altını çizecektir.

Yay burcu aşkı ne zaman bulacak?

Burcunuza göre 2022: Yay burcu bol para kazanıp aşkı bulacak.

2021 yılında yay burcunu neler bekliyor?

2021‘de sizi çok yoğun, oldukça başarılı ve eğlenceli bir kariyer hayatı bekliyor. Bu yıl kariyer hayatınız dahil her anlamda karşılaştığınız engelleri sevgi yoluyla çözmeyi deneyin. İş yerinde veya eğitim hayatında oldukça ciddi bir saygı kazanacaksınız. Kariyer hayatınızın gidişatı sizi çok mutlu edecek.

2021 en şanslı burcu hangisi?

Oğlak, bu yıl sonu tüm burçlar arasındaki en şanslı burç. Her anlamda yüzü gülecek olan oğlak burçları heyecana hazır olun! Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, Mart ayına kadar burcunuzda olacak.

2022 Ocak ayında Yay burcunu neler bekliyor?

Yay BurcuOcak 2022 Aylık Burç Yorumları Zor şartlarda çalışmaktan yılmayan bir yapınız var. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz.

Yay burcu bu hafta neler yaşayacak?

Bugünlerde yakın çevrenizde ve ailevi konularda sizi harekete geçiren daha çok şey var. Evde, aileden gelen destekler, eve yönelik imkanlar söz konusu. 6’sından itibaren yakın çevrenizi, kardeşleri ya da ziyaretleri ilgilendiren uğraşlar da öne çıkmakta. Bu dönemde sözleriniz ile daha etkin olabilirsiniz.

Yay burcu ne zaman evlenecek?

Yaylar; farklı insanları tanımaktan keyif alacakları için kendi istedikleri anda, kimsenin baskısı altında kalmadan ve de ilişkilerinde güveni sağladıkları zaman evliliğe gidebilirler. İlk evreyi pas geçecek olan Yaylar, ikinci olgunluk evresinde, genellikle de 28’inden sonra evlenirler.

Yay burcu kime aşık olur?

Yaylar dostluğa ve arkadaşlığa oldukça önem verirken ateş elementinin ardından hava grubundan olan burçlarla da iyi anlaşabiliyor. Bu nedenle yay burcu kadınlarının ikizler, terazi ve kova burçlarıyla iyi ilişkileri olabiliyor.

Yay burcu hangi hastalıkları?

Yay burcu. Karaciğer, romatizma, siyatik ve gut gibi rahatsızlıklara eğilimli olan Yay burcunda, diş eti rahatsızlıkları ve kemik erimesi görülebiliyor. İkizler burcundan aldıkları zıt etki ile sinir sistemleri zayıf olan Yay‘lar, sinirsel kökenli rahatsızlıklara dikkat etmeli.

Yay burcu bu hafta ne olacak?

Kendinizin ve yeteneklerinizin farkında olmak bu sürecin kilit noktasını oluşturuyor. Artık sakin kalmayı seçmeli ve doğru bildiğiniz, doğru sonuçlar aldığınız konularda yolunuza devam etmelisiniz. Güneş ve Neptün’ün de burada bir araya gelmesi, kariyerinizde ileriye gideceğiniz noktaları gösterecektir.

En şanslı burç hangisi?

BALIKLARIN YILI GELİYOR. 2022’nin en şanslı burçları arasında Balık öne çıkıyor! Jüpiter 9 Aralık 2021’den 11 Mayıs 2022 tarihine kadar ve ardından 28 Ekim 2022’den 20 Aralık 2022’ye kadar Balık burcunda olacak. Tüm bu evrelere baktığımızda ise yılın büyük çoğunluğunu şansla kuşanarak geçireceğinizi söylemek mümkün.

En tehlikeli burç hangisi?

Karizmatik tavırları ve zekası ile etraflarındaki saygısını kazanan bu burç, suça eğilimlerinin fazla olduğu gözlemlenmiş.

  • en tehlikeli 3 burç
  • yengeç burcu.
  • akrep burcu.
  • yay burcu.

7 Oca 2022

Yay burcu kaç yaşında evlenir?

İlk evreyi pas geçecek olan Yaylar, ikinci olgunluk evresinde, genellikle de 28’inden sonra evlenirler.

Yay burcu bugün ne diyor?

Bugün ilişkilerinizi gözden geçirmek isterken eski defterleri açabilirsiniz. Bunu yapmak yerine daha fazla geleceğe odaklı bir gayret içinde olmalısınız.

Yay burcu sinirli midir?

5. Kronik sinir hastasıdırlar ve bunun doğal karşılanması gerektiğine inanırlar. ‘Sinirlendiği zaman aniden parlayan yay burçları, saniyeler içinde normale dönerler.