Mecidiye hangi deniz var?

Mecidiye de nerede denize girilir?

Mecidiye Köyü’ne 5 km mesafede yer alan İtalyan Koyu, Mecidiye Sahili ile Uzunkum Plajı arasında kalıyor. İtalyan Koyu’nun asıl adı Kale Koyu, o yüzden yerlisine yol sorarken İtalyan Koyu dediğinizde bilmeyebilir. Deniz, akvaryum gibi tertemiz ve dibi tamamen kum; ne ot ne yosun ne de taş var.

Mecidiye Sahili nereye bağlı?

Mecidiye Sahili – Edirne, Türkiye.

Erikli Ege Denizi mi?

Keşan ilçesine bağlı bir köy olan Erikli Köyü’ne 2,5 kilometrelik mesafede bulunan Erikli Plajı, Saros Körfezi’nde bulunan, mavi bayraklı bir plajdır. Erikli Sahili, Trakya’da bulunan Ege Denizi sahil şeritlerindendir.

Edirne hangi denize kıyısı var?

Coğrafya. Edirne, Türkiye’nin Marmara Bölgesi’nin Trakya yakasında yer alan, doğuda Kırklareli ve Tekirdağ, güneyde Çanakkale ve Ege Denizi, batıda Evros (Yunanistan) ve kuzeyde Hasköy (Bulgaristan) ile çevrili ildir.

Enez’de nerede denize girilir?

Enez‘in En Ünlü ve Popüler Plajları Listesi

  • Altınkum Sahili Enez Golden Beach. Adından da anlaşılacağı gibi Altınkum Sahili’nde bulunan Golden Beach bölgenin en popüler plajıdır. …
  • Enez Pırlanta Plajı …
  • Amedeus Beach Club. …
  • Evros Beach & Cafe. …
  • Altınkum Plajı …
  • Enez Beachleri.

Sazlıdere Sahili nasıl?

Denize girilebilen Sazlıdere Koyu, yer yer kayalık bir kumsala sahiptir. Buna karşılık küçük koylar arasında kısa kumsallar bulabiliyorsunuz. Temiz, dingin bir denizi olan sazlıdere, dalış tutkunları için de keşifler barındırıyor.

Enes Denizi nerede?

1. Edirne Enez Sahili. Edirne’nin Enez ilçesindeki Ainos sahili çok acayip bir yer. Su çok berrak, tam bir plaj yok ama etrafta fazla ev, otel gürültüsü de yok.

Erikli denizi temiz mi?

Ege ve Akdeniz plajlarındaki kalabalığa ve hengameye rastlamayacağınız Erikli plajı şimdilik, oldukça sakin. Tertemiz kumları, bozulmamış doğasıyla keyfi veren, insanın içini huzurla dolduran bir yer. Plaj’da çeşitli su sporlarını yapmanız da mümkün. Plajlara yakın konaklama seçenekleri de var.

Erikli tatil için nasıl bir yer?

Saroz Körfezi’nin uzun süre saklı kalmış ve kendini korumuş eşsiz kıyı şeridi Erikli size huzurlu, dingin ve doğayla iç içe bir tatil sunuyor. Şehir karmaşasından ve kalabalıktan uzaklaşmak, sadece deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarmak istiyorsanız sizin için çok uygun bir tatil seçeneği olacaktır.

Edirne Sahili hangi denize bağlı?

Erikli Sahili, Trakya‘da bulunan Ege Denizi sahil şeritlerindendir.

Enes Denizi nasıl?

Temiz denizlere sahip olan Enez‘de beachlerin ekonomik olması da turistlerin tercih sebepleri arasında bulunuyor. İlçeye geldiğinizde dikkatinizi çekecek şeylerden biri de çakıl taşlarının mevcut olmasıdır. Merkeze en az 7 – 8 kilometre uzaklığında yer alan plajlar 20 – 25 kilometre ve ötesine kadar uzanmaktadır.

Enez in en güzel sahili neresi?

Altınkum Plajı Enez‘in en popüler plajı olarak bilinen Altınkum, halk plajları arasında bulunuyor. Ortalama kıyı şeridi 2 – 3 kilometre olarak bilinen sahil mavi bayraklı plajlar arasında da bulunmaktadır.

Enez sahili hangi denizde?

Enez ilçesinin 21 km kuzeyinde İpsala, 60 km doğusunda Keşan ilçesi, güneyde ve batıda Ege Denizi ve Yunanistan ile mülki ve millî sınır ile çevrilmiş olup, Meriç Nehri’nin denize döküldüğü Ege’nin Kuzey sahilinde bir yarımada üzerinde yer almaktadır.

Saroz da nerede denize girilir?

Keşan üzerinden ulaşılan Saros Körfezi‘nde en çok konaklanan bölgeler ise Enez, Erikli ve Yayla sahilleridir. Keşan ilçesine bağlı bir köy olan Erikli Köyü’ne 2,5 kilometrelik mesafede bulunan Erikli Plajı, Saros Körfezi‘nde bulunan, mavi bayraklı bir plajdır.

Keşan Yayla köyü nasıl?

Yayla Sahilin Denizi Nasıl? Uzunca bir sahili var. Plajı kum, denizi tertemiz, suyu sakin, dibi ise çok berrak… … Denize girmek için güzel mekan arayışındaysanız da Altunhan Beach’i tercih edebilirsiniz.