ASX dizel nasıl?

Mitsubishi ASX dizel motoru kimin?

2015 Yılı itibarıyla ürün gamına, Peugeot-Citroen grubundan alınan 1.6 HDI dizel motor seçeneği ve 6 ileri şanzıman eklenmiştir. ASX, benzinli bir araç olmamasına rağmen MIVEC motor ve ClearTec teknolojisi sayesinde rakiplerinden daha iyi yakıt tasarrufu sağlar.

ASX ne kadar yakıyor?

Yakıt deposu hacmi 63 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 7.4 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.9 lt/100km ve ortalama olarak da 5.9 lt/100km yakıt tüketiyor.

ASX Nasıl bir araba?

Geniş bir bagajı var. Arka koltulardaki yaşam alanı geniş. Beklentilerimi karşılayan bir müzik sistemi var karşılaştırdığım araçlar QQ, Corolla, Cruze hepsinden önde bu konuda ASX. Sürüş dinamikleri çok güzel,geniş yanaynaları var, sürüş pozisyonunuzu bulmakta zorlanmıyorsunuz.

Mitsubishi ASX otomatik vites var mı?

2.0 L hacimli benzinli motora sahip otomatik vitesli Asx‘ ler dünyada oldukça yaygın.

2015 ASX kaç beygir?

2015 Mitsubishi ASX 1.6 117 BG Intense (4×2)

Dı D motor nedir?

Dci motor; Common Rail teknolojisinin kullanıldığı motor türüne verilen isimdir. Dci kısaltmasının açılımı İngilizce “Diesel Common Rail Injection” şeklindedir. Common Rail; Direkt Enjeksiyon Sistemi (CDI) olarak bilinir.

ASX depo kaç lt?

Yakıt deposu 63 litredir. Ortalama Yakıt Tüketimi Ne Kadar?

ASX benzin deposu kaç litre?

Mitsubishi ASX – 1.590 cc, 114 hp aracın, yakıt deposu 63 litredir. Aracın 100 km deki ortalama tüketim değeri olan 4.60 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 63 litrelik tam bir depo ile ortalama 1369 km yol gitmektedir.

Mivec motor ne demek?

MIVEC (Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system), Japon otomobil üreticisi Mitsubishi’nin 1992 yılından beri kullandığı bir motor teknolojisi. Teknoloji olarak VTEC ile aynıdır. Değişken subap zamanlaması’na sahiptir. Düşük devirlerde yüksek performans ve az yakıt tüketimi sağlar.

Mitsubishi Lancer neden tutulmuyor?

Mitsubishi‘nin Türkiye de tercih edilmemesinin başlıca nedenlerinden biri servis ağının çok az olması. Ayrıca Mitsubishi modellerinin parça değişiminin diğer japon araçlarının yanına çok cep yaktığını söyleyelim.

ASX otomatik vites ne zaman gelecek?

Yeni Nesil Mitsubishi ASX‘in 2023’te Piyasaya Çıkabileceği Bildirildi.

Mitsubishi ASX 2012 kaç beygir?

2013 Mitsubishi ASX (facelift 2012) 1.6 MIVEC (117 bg)

Mitsubishi ASX kac ton?

TEKNİK ÖZELLİKLER
Çekiş Önden Çekiş
Ağırlık 1275 Kg
Yük kapasitesi 1870 Kg
Son Sürat 183 km/s

1.9 dci motor ne demek?

Dci motor; Common Rail teknolojisinin kullanıldığı motor türüne verilen isimdir. Dci kısaltmasının açılımı İngilizce “Diesel Common Rail Injection” şeklindedir. … “Tutuculu püskürtme” veya “ortak boru” anlamına gelen, dizel motorlarda kullanılan bir yakıt enjeksiyon sistemidir.

DCI motor ne demek?

DCI motorlar, Common Rail teknolojisiyle kullanılabilen bir türdür. Özellikle dizel araçlarda kullanılması dikkat çeken özelliğidir. Direkt enjeksiyon sistemi olarak da bilinir. Yakıt enjeksiyon sistemi olarak kullanılan bir türdür.