Balenli pedli sütyen ne demek?

Pedli sütyen ne demek?

Sütyenin alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle dolgulu, destekli yada push up sütyen olarak da bilinir.

Minimizer sütyen ne demek?

Minimizer sütyen, göğüsleri olduğundan daha küçük göstermek için tasarlanan sütyen modellerini ifade ediyor. Söz konusu modeller, Türkçe karşılığı dolayısıyla “küçültücü sütyen” olarak da biliniyor.

Balensiz sütyen nasıl oluyor?

Balensiz Sütyen Ne Demek? Sütyenlerin alt kısmında bulunan kumaşın iç kısmına gizlenen demir ya da sert plastikten üretilmiş olan yay şeklinde tellere balen adı verilmektedir. Sütyenin iç kısmında bu tellerden (balen) olmayan sütyenlere balensiz sütyen adı verilemtektedir.

Sihirli sütyen nedir?

Son yıllarda bir özellikle Victoria’s Secret öncülüğüyle bir çok türk markası da 2 göğüsleri 2 bedene kadar büyük gösteren sütyenler üretiyor. Sihirli sütyen adı da verilen bu sütyenlerle mesela 75 beden göğüslere sahip bir kadın kolaylıkla 85 beden görünümüne kavuşabilir.

Daylift sütyen ne demek?

Göğüslere şekil vererek doğal bir görünüm kazandırır. Günlük kullanım için uygundur. Kaplı , balenli ve dolgusuzdur. Askıları çıkarılabilir.

Kulaklı sütyen ne demek?

Kulaklı boş kap tek sütyen günlük kullanım için mükemmel bir üründür. Sütyende bulunan balen göğüsü desteklerken daha dik ve daha güzel görünmesini sağlar. Yumuşak askılarıyla size rahat bir kullanım konforu sunar.

Toparlayıcı Minimizer sütyen nedir?

Bir diğer ismi ile küçültücüler, büyük göğüslere sahip kişiler tarafından tercih edilir. Toparlama özellikleri sayesinde gögüslerin daha dik, toplu ve şekilli durmasına yardımcı olur. Daha önceden oluşmuş deformasyonlardan kaynaklanan kötü görünümü giderir.

B cup nedir?

Örneğin göğüs çevrenizin ölçüsü 95 cm ise sütyeninizn cup ölçüsü B ‘dir. Cup ölçüsü göğüs büyüklüğünü ifade eder. A Cup en küçük, DD ve E Cup ise en büyük göğüsleri ifade eder. Standart beden B Cup’dır, ürün üzerinde Cup belirtilmemişse B dir.

Sütyen Balensiz ne demek?

Balensiz sütyen Balensiz sütyenler ise adı üzerinde balenliler gibi telden bir desteğe sahip değildir. Toparlayıcı özelliğe sahip olması için balensiz sütyenlerin sağlam ve iyi bir kumaştan üretilmiş olması gerekir.

Balensiz sütyen sağlıklı mı?

Sütyen rahatsızlık verdiği zaman göğüs içinde kanallar tıkanır ve enfeksiyona yol açar. Spor yaparken ise balensiz göğüsler yumuşak biçimde tutarak daha da rahatlık sağlamaktadırlar.

Sütyenlerdeki ABC nedir?

Biri Cup (B,C,D gibi) yani göğüs ucundan alınan ölçü, diğeri de göğüs altından alınan beden ölçüsüdür. Kap ölçüsü bir anlamda göğüslerin büyüklüğünü ifade eder. A Cup en küçük göğüsler, DD veya E Cup ise en büyük göğüsler için kullanılır.

Push up sütyen nasıl olur?

Genellikle köpük veya silikon jel ve balen ile yapılan ekstra dolgu ile gelir. Dolgu göğüslerinize daha fazla hacim sağlarken, balen onları kaldırmaya yardımcı olur. Birlikte göğüslerinizi yukarı doğru çekerler ve yakınlaştırırlar, böylece dekoltenizi güçlendirirler.

Lotus sütyen ne demek?

Uzun süredir kullandığım ve baya memnun kaldığım sütyen modeli. Dolgusuz olması ve göğsün nerdeyse tamamını kapatması çok rahat olmasını sağlıyor. Bu sebeple straplez olarak da kullanılabilir.

Balenli demek ne demek?

Belen sütyen ve korselerin altını çevreleyerek daha dik bir görünüm ortaya çıkarır. Toplu kumaş sayesinde de sütyenin ya da korsenin vücuda zarar vermesini engeller. İşte bunu sağlayan yarım daire şeklindeki demir ya da plastik çubuklara balen adı verilir.

Bralet takım nedir?

Eski tip sütyenlerin daha kalın kumaşlardan üretilmesi ve göğüsleri sıkması ile bralet sütyenlere yönelen kadınlar bu şekilde likralı ve esnek kumaşlardan üretilmiş bu rahat sütyenler ile kendilerini günlük hayatta daha rahat ve aktif hissedebilmektedir.