Galatasaray basket maçı hangi kanalda?

Nef GS Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray-Barcelona rövanş maçı 17 Mart’ta İstanbul’da oynanacak. Nef Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.45’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak.

Gs bjk basket maçı hangi kanalda?

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA? Büyük bir merakla beklenen Galatasaray Beşiktaş basketbol derbisi Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe basket maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, bugün THY EuroLeague’nin 24. haftasında Fransa’nın LDLC Asvel ekibini ağırlayacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşma, saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS Haber’den şifresiz yayınlanacak.

Galatasaray Nef Darüşşafaka maçı hangi kanalda?

Bursa’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan organizasyonda Anadolu Efes, Darüşşafaka, Fenerbahçe Beko ve Galatasaray Nef final için mücadele edecek. Maçlar Tivibuspor’dan şifresiz yayımlanacak. Final maçı 20 Şubat Pazar günü 17.00’de oynanacak.

Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda?

Galatasaray ile Barcelona‘nın karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakika 17 Mart Perşembe günü oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak. GALATASARAY BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA? Galatasaray Barcelona karşılaşması dijital yayın platformu Exxen üzerinden canlı yayınlanacak.

Galatasaray Barcelona maç bileti ne zaman satışa çıkacak?

Peki, Galatasaray Barcelona maçı biletleri ne zaman çıkacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler. 14 Mart Pazartesi günü saat 14.00’te, 2019-2020 sezonu kombine sahiplerine, GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine; 15 Mart Salı günü saat 11.00’de GS logolu passolig kartlarına satışa çıkacaktır.

Anadolu Efes Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

ANADOLU EFESFENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? 3 Mart Perşembe günü Anadolu Efes‘in Fenerbahçe Beko’yu konuk edeceği müsabaka saat 20.30’da başlayacak ve beIN SPORTS 3’ten canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko Olympiakos maçı hangi kanalda?

OlympiakosFenerbahçe Beko maçı 28 Ekim Perşembe günü saat 21:00’de beIN Sports Haber’de canlı yayınlanacak.

FB Beko Darüşşafaka maçı hangi kanalda?

THY Euroleague’in 23. haftasında iki Türk ekibi Darüşşafaka Tekfen ile Fenerbahçe Beko, Cuma günü İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Volkswagen Arena’da yapılacak maç saat 20.15’te başlayacak ve beIN SPORTS HD3’ten yayınlanacak.

Fenerbahce Beko Darussafaka Maci Hangi Kanalda?

Fenerbahçe BekoDarüşşafaka, Basketbol Süper Ligi maçı, 08-01-2022 Cumartesi günü Tivibu Spor 2, kanal(lar)ından yayınlanacak.

Galatasaray Barcelona maç bileti bitti mi?

Barcelona maçı bilet devri hakkında duyuru – GALATASARAY.ORG. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda 17 Mart Perşembe günü oynayacağımız Barcelona karşılaşmasına ait satışı yapılan tüm kombine ve biletler maç günü de dahil olmak üzere transfere kapatılmıştır.

Galatasaray Barcelona biletleri tükendi mi?

UEFA Avrupa Ligi’nde 0-0 biten maçın rövanşında Barcelona‘yı ağırlayacak olan Galatasaray‘da biletler dakikalar içinde tükendi.

Efes Fenerbahçe hangi kanalda şifresiz?

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında yapılacak olan Bitci Erkekler Türkiye Kupası maçı, Tivibu Spor kanallarından canlı bir şekilde yayınlanacak. Tivibu Spor, Tivibu 77, Fil Box 79 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz bir biçimde izlenebilmektedir.

Anadolu Efes Fenerbahçe 3 Mart hangi kanalda?

Anadolu Efes‘in Fenerbahçe Beko’yu konuk ettiği müsabaka saat 20.30’da başladı ve beIN SPORTS 3‘ten canlı yayınlanıyor. Anadolu Efes ligde oynadığı 25 maçta 13 galibiyet ve 12 yenilgi yaşadı. Fenerbahçe Beko ise çıktığı 24 maçın 12’sini kazanırken, 12’sinde mağlup oldu.

Olympiakos Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda?

OLYMPIAKOSFENERBAHÇE MAÇI NASIL İZLENİR? OlympiakosFenerbahçe maçı 4 Kasım Perşembe TSİ 23:00’de Exxen’de canlı yayınlanacak.