Kuzey Güney dizisinin konusu ne?

Kuzey Güney hikayesi gerçek mi?

İki kardeşin hikayesiKuzey Güney” dizisi’nden yaşanan dramdan beter çıktı. Bir mont, ikizlerin kaderini değiştirdi Mehmet A., iddiaya göre, gasp yapan ikizi A.A. ‘nın montunu giyince polise yakalandı.

Kuzey Güney son bölümde neler oldu?

Dizinin merakla beklenen final bölümünde; Kuzey ve Cemre evlendi, Güney hapse girdi. Banu ise intihar etti. Kuzey Güney‘in veda bölümü sosyal medyada büyük ses getirdi ve Twitter’da TT(Trend Topic) oldu. Kuzey Güney dizisinin oyuncuları Twitter sayfalarından teşekkür mesajları yayınladılar.

Kuzey Tekinoğlu nasıl bir karakter?

Kuzey Tekinoğlu (Kıvanç Tatlıtuğ) Ailesi ve kardeşi için kendini hiç düşünmeden feda eden; kendini kullandırtan, kullanıldığını anladığı halde buna devam edilmesine müsaade eden; sadece ailesi değil Simay için bile kendini feda eden; gerçekleri aslında görmezden gelen; sert gibi görünen; külhanbeyi, bitirim karakter

Kuzey Güney Dizisi Kaç Bölüm?

7 Eylül 2011 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlamıştır. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel paylaşmaktadır. 2 sezondan oluşan dizi, 26 Haziran 2013 tarihinde yayımlanan 80. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etmiştir.

Kuzey Güney Ali neden öldü?

KUZEY‘İN GÖZYAŞLARI Vurulduktan sonra Ali‘yi bulan Kuzey, Ali‘nin bu dünyadan çekip gitmesine engel olamadı. ‘Kardeşim ‘ dediği en yakın arkadaşı Ali, Kuzey‘in kollarında can verirken, Kuzey gözyaşlarına hakim olamadı.

Kuzey Güney Kuzey kimi seviyor?

Zeynep Kuzey‘e âşık, Simay’da Kuzey‘e âşık, Kuzey kime âşık tam bilememekle beraber Cemre’ye âşık olması ihtimali yüksek. Cemre Güney‘e âşık(tı), şimdi Kuzey‘e meyilli. Banu Güney‘e âşık, Güney ise güce ve paraya.

Kuzey Güney Barışı kim öldürdü?

Şüpheliler, Cemre, Simay ve Venüs. Şu ana kadar ankete katılan izleyicilerin yüzde 50’si Barış‘ı Simay’ın vurduğunu söylerken, yüzde 34’ü Venüs’ün ve yüzde 15’i de Cemre’nin vurduğunu söylediler. Ve, dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünün tanıtımında, Cemre, elleri kelepçeli bir şekilde polislerce götürülüyor.

Kuzey Güney’de güneye ne oldu?

Kuzey Güney‘de Güney‘in gerçek yüzü ortaya çıktı. Banu Güney‘in gözleri önünde intihar etti. Kuzey ve Güney‘in yüzleşmesi ise izleyenleri şoke etti. Kuzey‘le Cemre evlendi, Güney ise hapse girdi.

Kuzey Tekinoğlu Dövmesinde ne yazıyor?

yanlış görmediysem kolunda only bihter can judge me diye dövme var.

Kuzey Güney 2 sezon ne zaman?

Kuzey Güney 12 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de yeni sezonun ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.

Kuzey Güney Aliyi kim öldürdü?

Heyecan fırtınasının yaşandığı sürprizlerle örülü bir bölümle sezona veda eden “Kuzey Güney”in sezon finaline; Ali‘nin Ferhat tarafından vurulması damgasını vurdu.

Kuzey Güney Ali ölüm sahnesi kaçıncı bölüm?

GAZETECİLER.COM – 40’ıncı bölümünde sezon finali yapan Kuzey Güney‘e Rıza Kocaoğlu’nun canlandırdığı Ali karakterinin ölümü damgasını vurdu.

Kuzeyin soyismi ne?

İsmail Demirci’nin dizideki karakterinin adı “Kuzey Mollaoğlu”dur.

Kuzey Güney Tuncel dayının mekanı nerede?

Kuzey Güney” ve “İşler Güçler” dizilerinin meyhane sahnelerinin çekildiği Selimiye’deki Park Restaurant çoğunlukla müdavimlerini ağırlıyor. Buraya oyuncular ve set çalışanları da aralarda gelip içkilerini içiyormuş

Kuzey Güney final de ne olacak?

Barış hisselerini alarak servet sahibi oldu. Katmanoğlu şirketinin küçük ortağı oldu.